ora: 13:20, 18 aug 2017 19232
Autor: Redactia UNIMEDIA

Un moldovean a distrus o cameră de hotel și a bătut șase persoane, printre care doi medici


Un moldovean a distrus o cameră de hotel și a bătut șase persoane, printre care doi medici
Foto: mattinopadova.gelocal.it

Un moldovean, în vârstă de 21 de ani, a fost arestat în Italia pentru că ar fi  distrus o cameră de la hotelul ,,Due Torri,, din Montegrotto,  în urma unui conflict iscat între el și colegul de cameră.

Potrivit surselor, moldoveanul a fost invitat de un prieten, să petreacă noaptea împreună. Astfel cei doi au rezervat o cameră la etajul cinci.

În jurul orei șapte dimineața, între indivizi s-a iscat o ceartă. De furie băiatul a distrus o bună parte din mobilierul camerei în care se afla. Plin de sânge, colegul de cameră a mers să ceară ajutor.

La fața locului a intervenit o ehipă de carabinieri care au surprins băiatul într-o stare psihică. Ulterior,  acesta a fost transportat la spital pentru a-i fi acordat primul ajutor medical. Acolo individul a mai bătut încă cinci persoane printre care doi medici.

Tânărul este investigat pentru vătămări corporale și daune provocate, iar paguba din hotel a fost estimată la 4.500 de euro.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
  • -16 (20)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    "A invitat sa petreaca noaptea impreuna". Stilul de a petrece pare a fi unul dintre doi pidaraji. Nu, dupa a intrat si белка in program pe la ora 7 dimineata. Unimedia ar trebui sa-l apere cumva mediatic, cum n-ar fi, dar is minoritati protejate...
  • -17 (17)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Европе не привыкать, они соскучились по гиперактивных альфасамцов.... :)) Считай что парень уже с пропуском в знаменитых европейских домах...:)):))

×
MD în presa străină
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA