ora: 10:45, 16 aug 2017 6853

Un mesaj a lui Barack Obama despre toleranță devine cel mai apreciat în istoria Twitter-ului


Un mesaj a lui Barack Obama despre toleranță devine cel mai apreciat în istoria Twitter-ului
Foto: twitter.com/ Barack Obama

Un mesaj pe Twitter scris de fostul Președinte al Statelor Unite Barack Obama a devenit cel mai apreciat după nr de like-uri din istoria Twitter-ului.

Mesajul îl citează pe Nelson Mandela și este însoțit de o poză a fostului președinte care zâmbește unui grup de copii din diferite grupuri rasiale.

Tweet-ul a fost apreciat de circa trei milioane de ori, de când a fost postat pe 13 august curent, în urma atacului din Charlotteville, Virginia. 

Mesajul a întrecut tweet-ul interpretei Ariana Grande, care își exprima condoleanțele în urma atacului terorist din Manchester, Marea Britanie, anunță bbc.com, citat de UNIMEDIA.

Barack Obama a citat pe Twitter un pasaj din autobiografia revoluționarului și filantropului Nelson Mandela, "Lungul Drum spre Libertate". 

Citatul sună astfel: "Nimeni nu este născut urând un om din cauza culorii pielii, provenienței sau religiei lui".

Poza este din 2011, în timp ce Barack Obama a făcut o vizită la un centru pentru îngrijirea de zi a copiilor, din Maryland. Poza a fost făcută de fotograful de atunci a Casei Albe, Pete Souza.

Mesajul fostului președinte SUA vine în contextul atacului de rezonanță din Charlottesville, unde pe 13 august au avut loc proteste organizate de naționaliști albi. O mașină intrase în mulțime, omorând o persoană, iar alți doi ofițeri ai trupelor de patrulă au murit după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbușit.

Protestul a fost descris ca unul din cele mai mari evenimente din istoria supremației albe a Statelor Unit, a transmis și aljazeera.com.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Externe
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA