ora: 16:23, 10 aug 2017 8351
Autor: Eugen Durbala

Un europarlamentar, indignat că instanțele de judecată din Republica Moldova îi interzic lui Ilan Shor să meargă la Bruxelles


Un europarlamentar, indignat că instanțele de judecată din Republica Moldova îi interzic lui Ilan Shor să meargă la Bruxelles
Foto: UNIMEDIA

Europarlamentarul Fulvio Martusciello, membru al Partidului Popular European s-a arătat extrem de indignat privind răspunsul negativ al instanţelor de judecată cu referire la vizita la Bruxelles a liderului politic, Primarul de Orhei, Ilan Shor.

Deputatul şi-a exprimat dezamăgirea printr-un mesaj postat pe pagina sa oficială, în care menţionează următoarele:

„Sunt  extrem  de  trist  și dezamăgit de situația creată în jurul lui Ilan Shor - președintele Partidului politic "Şor" și Primarul orașului Orhei! Mai mult decât atât, sunt extrem de indignat să primesc știrile și răspunsul oficial din Moldova precum că, Ilan Şor nu poate să viziteze. Bruxellesul la invitația mea, deoarece avocații săi nu au primit răspunsul pozitiv cu privire la acest aspect din partea instanţei de judecată”, a scrie eurodeputatul pe pagina sa de Facebook.

Totodată, deputatul European, Fulvio Martusciello, face referire la faptul că această decizie incorectă a instanţelor de judecată din Republica Moldova nu se încadrează în normele democratice europene şi împiedică în mod vehement activitatea liderului politic şi a întregului partid.

 „Acest lucru împiedică liderul și întregul partid politic de la modul normal al activității, dezvoltării și nu poate fi considerat o normă democratică”, a menţionat Europarlamentarul, Fulvio Martusciello.

Mai mult, în mesajul adresat, deputatul European intenţionează să viziteze foarte curând, personal, Republica Moldova.

„Planific să vizitez  Moldova și personal pe Ilan Shor foarte curând! Trebuie să înțelegem ce se întâmplă acolo”, a menţiona Europarlamentarul.

Amintim că, Ilan ŞOR a fost invitat de deputaţii europeni în perioada 10 - 13 iulie curent, pentru a efectua o vizită de lucru la Parlamentul European la Bruxelles, în cadrul căreia urmau a fi discutate aspecte cu referire la cazul său, dar și activitățile promovate în calitate de lider politic, situația politică din țara noastră, precum și alte subiecte de colaborare europeană.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -11 (23)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Este la sigur un mesager din partea baietilor borati, de-si pune grija fata de un hot de stat dintr-o tara din afara UE. Nu prea imi aduc aminte sa se zbata cineva de baietii inchisi din politica de la noi. Italianul este presedintele comisiei pe realatii cu Izraelul si posibil pe aceiasi linie sa fi primit si comanda. Din meritele eurodeputatului aflam ca a fost cercetat pentru deturnare de fonduri si asociere mafiosa. E chiar din Napoli, unde e un беспредел. Probabil l-au delegat pe el, ca sa-si spele din pacate si ca boratii insasi sa nu ridice jaraticul cu mainile proprii. Externele ar trebui sa-l trimita na hu... printro nota explicativa. Asta precum Rogozin, isi cam bate joc de noi. Cere sa fie invitat un puscarias la Bruxelles. Mizeria o ahu..t cu totul, de intoarce vorba inapoi la patsanii nostri. Cica planifica "sa-l viziteze" pe borat si tot din fraza deducem ca habar nu are ce-i cu Shor, desi trece pe cateva capete de acuzare. Mafiosu vrea sa-l scoata la orice pret.
 • +11 (11)
  Sor, LA DUBA!!!!!!! INTOARCE MILIARDUL FURAT, N-AI CE CAUTA IN EUROPA, CA LA ALEGERI ZBIERAI , CA ESTI CU RUSIA, ACUMA CE VREI DE LA EUROPA???SA STAI TOATA VIATA LA DUBA , AI DUS BANI MOLDOVEI LA RUSI
  • +11 (11)
   ”...Europarlamentarul Fulvio Martusciello” - măăăăăăăăăăăăăă, că mulți idioți utili și cumpărați sunt in lumea asta !
  • 0 (0)
   Anume asta vrea Plahotniuc, joci sub trompeta lui fara sa-ti dai seama. Plahotniuc manipuleaza cu tot ce se misca, sa nu crezi ca chiar aceeasi non grata cu Rogozin, a fost facuta in alte scopuri.
 • +9 (11)
  CINE A ALES UN HOT LA PUTERE???? CARE MALDABOI??????
 • +9 (9)
  https://korrumpedia.org/Заглавная_страница reestrul coruptilor din Rusia
  https://www.youtube.com/watch?v=up0CZG5lm2I
 • +9 (9)
  https://korrumpedia.org/Заглавная_страница reestrul coruptilor din Rusia
 • +9 (9)
  LOCUL LUI E LA MINA DE PEATRĂ DE LA CRICOVA DA NU LA Bruxell
 • -19 (19)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Завидовать успешному человеку это признак собственной ущербности. Так что завидуйте, но молча. ;)
 • +8 (8)
  Oare europarlamentarii pot fi influentati cu onoruri mari din partea lui Shor sa scrie asa ceva ? Bate tare la ochi,nu e lucru curat !
  • -13 (23)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Este gresit sa crezi ca Shor de unul singur pe unde nu s-ar afla a deschis usi. Permanent, in jurul sau au actionat si alte persoane, cum de obicei se intampla in randul boratilor sau sionistilor (numeste-i cum doresti). Leanca nu i-a eliberat pasaport diplomatic, ca a venit Shor si l-a rugat, ci au fost alte persoane care au pus cuvant.
   Este emblematic ca un malanets a reusit sa fie protagonistul incarcerarii lui Filat pe baza de depozitii evident false. Filat a fost primul lider politic pe segmentul centru-dreapta din istoria RM, care a avut un succes social mai larg, iar jidanii permanet cauta sa loveasca in cel mai breaz din natiune, daca se interpune intereselor lor.
   Acum, dupa ce au aparut probleme cu baiatul lor, incearca diplomatic sa bage pe gat un "prieten" european, ca totul sa decurga pe o dimensiune "europeana", la care moldovenii sant naiv de receptivi. Ca si la Moskova sau Washingtonsk, structurile sant pline de criminali santajabili, gata sa se implice la comanda.
  • -12 (24)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Daca sa revenim putin la furtul miliardului, atunci vedem ca Filat a fost manjit intentionat, desi se pare ca fluxul masiv de bani a fost pe alta filiera si aici banii puteau pleca atat in est, cat in vest, cum nu au miros, iar mainile sant la fel de hapsane si ii spala toti cui nu-i este lene. Sa ne aducem aminte cum incepea pe timpuri un baiat "simplu" ca Putin. Dupa destramarea URSS el avea functie atat in Germania, cat si pe langa Sobciak la Piter. Kissinger l-a ajutat sa faca legaturi cu rebeata in vest, unde trimitea de milarde de dolari materie prima prin firme interpuse, iar inapoi nimic nu se intorcea. Baiatului tanar, ajuns miliardar din furtul patrimoniului national,i s-a asigurat parcurs pe baza unei confruntari internationale regizate. Deaceia si cu Shor, criminalii vor incerca sa foloseasca diferite solutii. Iar daca moldovenii nu vor intelege cum sa se comporte,se va trece la alte actiuni.Trebuie de inteles ca in vest sau est santem o simpla badla pentru patsanii seriosi
 • 0 (0)
  kir new-ai dreptate partial, referitor la patsanii seriosi
 • 0 (0)
  Dupa cum arata practica, indignarea europenilor nu tine prea mult, in curind Plahotniuc va mai baga o combinatie de tipul „non grata Rogozin”, si ei iara-si se vor inchide in sine si-l vor admira pe Plaha.
 • 0 (0)
  Chiar ar trebui sa ne fie mila de hotul asta! A prins vulpea rana si acum europarlamentarii sa-i planga de mila. Sa aduca inapoi ce nu i se cuvine si dupa aceea sa se duca si la Bruxelles sau unde vrea el, dar sa nu se mai intoarca.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA