ora: 10:14, 21 mai 2013 3602
Autor: Victoria Dumbravă

Un deputat liberal susține că părerea lui Marian Lupu în cadrul negocierilor nu este importantă


Un deputat liberal susține că părerea lui Marian Lupu în cadrul negocierilor nu este importantă
Marian Lupu, președintele Partidului Democrat
Foto: UNIMEDIA / Igor Vrabie
Evoluția procesului de negocieri în vederea formării unei majorități parlamentare care să voteze Cabinetul Leancă, depinde de două formațiuni politice. Este vorba de Partidul Liberal Democrat și Partidul Democrat. De această părere este deputatul liberal Ana Guțu. Potrivit ei, negocierile depind de înțelegerile dintre Vlad Filat și Vlad Plahotniuc, și mai puțin de liderul PD, Marian Lupu. Parlamentarul a făcut aceste declarații în cadrul unui interviu pentru komersant.md, informează UNIMEDIA.

„Este important ca democrații și liberal-democrații să se înțeleagă. Totul depinde de compromisul la care vor ajunge liderii celor două formațiuni. Mă refer la Vlad Filat și Vladimir Plahotniuc. Părearea lui Marian Lupu nu este atât de importantă”, a declarat Ana Guțu.

Referindu-se la declarațiile anterioare ale lui Marian Lupu, potrivit cărora PD nu va negocia cu fracțiunile parlamentare, ci cu partidele, Guțu a subliniat că acestea nu sunt luate în serios în cadrul negocierilor.

„Domnul Lupu a uitat, probabil, că Guvernul este votat de deputați și nu de partide. Dar, din câte știu eu, părerea dânsului în cadrul negocierilor, practic, nu este luată în considerație”, a mai adăugat Ana Guțu.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +2 (2)
  • 0 (4)
   Huţu-huţu cu Vlăduţu, şi-a schimbat măcazul Guţu... Mare "reformatori" =) Tradatori! Inca si la TV are curaj sa apara...
   • 0 (4)
    Ah, nu, pardon, asta Palikovici a fost pe la o TV afiliata lui Filat. Guţu face doar huţu-huţu cu Vlăduţu...
    • +1 (1)
     ii si normal ca nu conteaza mult parerea lui Lupu,acolo Pahanu hotaraste tot...
     • 0 (0)
      Un deputat liberal?!?! poate un deputat pulidemist?!?!? spuneti lucrurilor pe nume ... sau de fapt nici deputat nu e ... asa o tearfa procurata pe bani
 • +2 (2)
  Politicenii îşi consolidează
  Cochilia lor politică
  Şi deloc nu-i intresează
  Că ţara e în... stare critică.
 • +4 (6)
  Are perfecta dreptate. Toata lumea stie ca atat Lupu, cat si Diacov sunt niste nulitati reduse la tacere. Indiferent cat de "impartiali" sau "interesati" se afirma, si unul, si celelalt, dar si toata dunatura PD-Marsaviei au o atitudine extrem de gudurata fata de masonul "mesianic"-gangster. Cu totii, inclusiv vasalul ghimpu, isi dirijeaza viata dupa factorii: "capul plecat...", "manga, manga" si "din iudeala in iudeala ". N-au coloana, n-au curaj sa puna piciorul in prag si sa teleporteze piaza-rea unde si-a dus mutul iapa.
  • 0 (6)
   Acelasi lucru si la Verzi,Filat hotaraste,restul sant de umplutura,la numar,pioni pe tabla de sah a interesul Mariei sale!
   • 0 (4)
    pai e mai usor sa critici decit sa accepti problemele cu care se confrunta partidul tau. Ma refer la partidul liderul lumii interlope din Moldova, Vladimir Filat, alias SEFU.
 • +3 (3)
  Nu-i mare nouatate ca Lupu nu hotaraste nimic nici in PD,nici cand era Presedinte aд Parlamentului.Cu gura lui vorbea Plahotniuc.Daca Presedinte aд Parlamentului devine alt membru al PD,in jumate de an lumea uita de Lupu.Politica in Moldova fac trei persoane-Voronin,Filat si Plohotniuc,ceilalti -дырка от бублика.
 • +3 (3)
  De parcă cineva nu ştie că Lupu stă numai de umplutură..

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA