Citește toate știrile la acest subiect

Un deputat liberal susține că părerea lui Marian Lupu în cadrul negocierilor nu este importantă

Evoluția procesului de negocieri în vederea formării unei majorități parlamentare care să voteze Cabinetul Leancă, depinde de două formațiuni politice. Este vorba de Partidul Liberal Democrat și Partidul Democrat. De această părere este deputatul liberal Ana Guțu. Potrivit ei, negocierile depind de înțelegerile dintre Vlad Filat și Vlad Plahotniuc, și mai puțin de liderul PD, Marian Lupu. Parlamentarul a făcut aceste declarații în cadrul unui interviu pentru komersant.md, informează UNIMEDIA.
Un deputat liberal susține că părerea lui Marian Lupu în cadrul negocierilor nu este importantă
Marian Lupu, președintele Partidului Democrat (Foto: UNIMEDIA / Igor Vrabie)

„Este important ca democrații și liberal-democrații să se înțeleagă. Totul depinde de compromisul la care vor ajunge liderii celor două formațiuni. Mă refer la Vlad Filat și Vladimir Plahotniuc. Părearea lui Marian Lupu nu este atât de importantă”, a declarat Ana Guțu.

Referindu-se la declarațiile anterioare ale lui Marian Lupu, potrivit cărora PD nu va negocia cu fracțiunile parlamentare, ci cu partidele, Guțu a subliniat că acestea nu sunt luate în serios în cadrul negocierilor.

„Domnul Lupu a uitat, probabil, că Guvernul este votat de deputați și nu de partide. Dar, din câte știu eu, părerea dânsului în cadrul negocierilor, practic, nu este luată în considerație”, a mai adăugat Ana Guțu.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub