ora: 14:58, 11 ian 2017 4794

Un adjunct al procurorului general a fost verificat suplimentar pe aeroportul din Moscova


Un adjunct al procurorului general a fost verificat suplimentar pe aeroportul din Moscova
Foto: ParkVia

Adjunct al procurorului general Iurie Garaba a fost verificat suplimentar pe Aeroportul Domodedovo din Moscova, Rusia. Acesta a plecat astăzi la Moscova la invitația procurorului general al Federației Ruse.

Verificările au durat mai bine de o oră.

Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de serviciul de presă al Procuraturii Generale.

Menționăm că nu este prima dată când un oficial moldovean este verificat suplimentar. Anterior, atât şeful CNA, Viorel Chetraru, fostul şef interimar al IGP, Gheorghe Cavcaliuc și deputata Violeta Ivanov au fost reținuți pe aeroportul Domodedovo pentru mai multe verificări.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
  • +1 (1)
    Rusii stiu prea bine cine se ocupa in Moldova cu contrabanda,de aceia îi si controleaza minutios.
  • +1 (1)
    Viorel Chetraru,Violeta Ivanov și G.Cavcaliuc și încă Dodon cu haita lui din partid,lucrează deschis pentru serviciile secrete a rușilor.Controalele-s de a sustrage atenția opiniei publice.Ei își fac miseria lor de ticăloși ,ticăloși cu autoritate ,între ticăloși.
  • 0 (0)
    Si-a mai amintit ce n-a raportat si turnat si sa retinut cu o ora.Care a fost motivul invitatiei la PG al Russiei? PG a moldovei este o sucursala a PG a Russiei? Sa nu-mi cintati de acorduri de colaborare.Sau a fost retinut vre-o persoana care trebue eliberata? si Garaba a mers la "colegu",sa discute "suma"/taxa?

×
Social
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA