ora: 15:49, 16 mai 2017 20300

Ultima oră. Parlamentarii europeni au amânat discuțiile privind asistența acordată Republicii Moldova


Ultima oră. Parlamentarii europeni au amânat discuțiile privind asistența acordată Republicii Moldova
Foto: REL

Parlamentarii europeni au amânat discuțiile privind plata pentru asistența acordată Moldovei după ce mai multe grupuri politice și-au exprimat îngrijorări în legătură cu evoluțiile politice din țară, anunță eurpalibera.org.

Astăzi urmau să fie discutate modalitățile de acordare a banilor între reprezentanții Parlamentului European, ai Comisiei Europene și ai Consiliului European, dar convorbirile au fost amânate pentru cel puțin o lună.

Parlamentarul lituanian, Petras Autrevicius, a declarat Europei Libere astăzi că au fost invocate îngrijorări legate de situația mediilor de informare din Moldova, domnia legii și recentele schimbări propuse legislației electorale.

Anunțul că Republica Moldova ar putea primi o sută de milioane de euro din partea Uniunii Europene a fost făcut la 5 mai, iar pentru a obține acești bani, Uniunea Europeană a pus mai multe condiții țării noastre.

Ulterior, la data de 12 mai, surse din Parlamentul European au declarat pentru Europa Liberă că europarlamentarii ar vrea să condiționeze debursarea banilor de respectarea normelor democratice la adoptarea reformei electorale.

 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +2 (4)

  opa na
  .
  precis ca acum #ardeCurul :)))
 • +2 (2)
  Sufera oamenii simpli din cauza parazitilor de la guvernare. Iar acesti oameni simpli, care semneaza totul fara sa se gandeasca, tot isi aduc aportul la mentinerea mizeriilor de la guvernare. E timpul ca poporul sa se destepte si sa dea jos banditii de la guvernare.
 • -6 (12)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Rep Molotova stat facut de Stalin e un stat MORT falit easuat ratat cu nivel de trai AFRICAN ce supravietuieste din CERSIT, CERSIND bani de la statele europene si Sua.
  • -7 (11)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_European_countries_by_average_wage

   Salar mediu net in mana 2017

   Suedia - 2465 euro
   Germania – 2265 euro
   Franta – 2157 euro
   Anglia – 2140 euro
   Italia – 1725 euro
   Spania – 1718 euro
   Portugalia – 984 euro
   Polonia – 752 euro
   Ungaria – 589 euro
   Romania – 515 euro
   Rusia - 501 euro
   Bulgaria – 406 euro
   Serbia - 379 euro
   Kasakhstan – 314 euro 
   Belarus - 310 euro 
   Rep Moldova – 230 euro !!!!!!!!!!
   Ucraina – 188 euro
 • +4 (4)
  Bine au facut!
 • -8 (8)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  bucuria nebunului. Mai bine spus nebunilor da alde Maia & Co.
  • +3 (3)
   De ce a nebunului? Ori isi anuleaza planurile meschine ori nu primesc banii.
  • +3 (3)
   Poate tristetea mafiotilor de la putere,carora le fuge pamantul de sub picioare?
 • +3 (3)
  Multumesc pentru sustinere! In sfarsit democratia din R.Moldova primeste un ajutor direct,real!
  Cat n-ar parea de straniu,dar din cauza modului de a actiona a "guvernantilor",ajutorul european de data aceasta consta in amanarea finantarii (deocamdata pe o anumita durata). Sper ca europenii sa ramana ferm pe pozitii,in caz ca cei de la putere nu-si schimba atitudinea si nu renunta la modificarea sistemului electoral.
 • +4 (4)
  BRAVO! oricum cetatenii de rind nu beneficiaza de acesti bani, iar 50% din aceste fonduri is cheltuieti pe mita, nu pe proiecte!
 • -8 (10)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  +Păi, Dodon nu are nevoie, nu-i trebe, din acest motiv cred că nu mai dau banii! Dar bine ca este liniste peste tot pe sus
 • +3 (3)
  Va mai amintiti de cazul cu "falusul" de doi metri,cu poza lui Lupu,instalat de Matasaru in fata Procuraturii Generale de ziua profesionala a procurorilor? I-au dat atunci doi ani cu suspendare,pentru huliganism,cica.
  Cazul a ajuns la CEDO,iar Guvernul R.Moldova declara acum ca vrea sa solutioneze cererea pe cale amiabila si e gata sa-i ofere protestatarului o recompensa de 5000 de euro! Din banii cui? Corect,ai cetatenilor,nu ai judecatorilor si procurorilor!
  Iata asa actioneaza "pro-europenii" nostri...
  -
  http://www.ziarulnational.md/falusul-lui-matasaru-din-fata-procuraturii-a-ajuns-la-cedo-guvernul-cauta-impacare-si-este-gata-sa-i-achite-mii-de-euro-activistului/

×
Economic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA