Tragedie în estrada rusă. Mihail Zadornov a decedat în această dimineață

Cunoscutul umorist rus, Mihail Zadornov a decedat în această dimineață după o lungă suferință, anunță publicația rusă Gazeta.ru. Zadornov avea 69 de ani.

Tragedie în estrada rusă. Mihail Zadornov a decedat în această dimineață
(Foto: RIA)

Umoristul rus a fost diagnosticat la sfârșitul lui 2016 cu o afecțiune oncologică. A urmat un tratament, dar fără mari progrese, iar în vară anunțase că va renunța la lupta cu boala și se va dedica familie. 

Zadornov s-a născut într-o familie de intelectuali din Riga, tatăl său fiind un scriitor cunoscut în Letonia. Cariera sa de umorist și-a început-o în anii 80, reușind să devină în scurt timp extrem de popular pentru pamfletele sale dedicate regimului comunist. 

Pub

Ulterior, a devenit un aprig susținător al conducerii Rusiei, a susținut intervenția militară rusă în Crimeea și estul Ucrainei și a criticat și ironizat Vestul, în special Statele Unite ale Americii. În ciuda viziunilor sale filo-ruse și anti-vest, a refuzat să se mute în Rusia, preferând să locuiască în Jurmala, localitatea sa de baștină.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI