Tot mai multe localități din Moldova semnează Declarația simbol de Unire cu România

Deja șaspte sate din Republica Moldova au semnat un document, care simbolizează Unirea cu România. Această declarație a fost semnată întâi de satele Parcova și Fântâna Albă în data de 24 ianuarie, de ziua Micii Uniri.

Tot mai multe localități din Moldova semnează Declarația simbol de Unire cu România

Deși este o declarație sombol, acesta este un început pentru realizarea visului românilor de pretutindeni – Marea Unire.

Amintim că O localitate din nordul Republicii Moldova a votat o Declaraţie de unire cu România. Documentul a fost adoptat de către primarul comunei Parcova, raionul Edineţ, Marcel Snegur, şi către de consilierii locali.

Pub

Ulterior, socialiștii s-au arătat nemulțumiți de declarațiile făcute de unele sate din Moldova cu privire la unirea cu România. Astfel, deputatul PSRM, Grigore Novac, s-a adresat la Serviciul de Informații și Securitate al Moldovei, precum și la Procurorul General să examineze aceste cazuri: „Aceste acțiuni intră sub incidența Codului penal al Republicii Moldova deoarece a fost încălcată grav legea supremă a țării noastre, precum și alte acte normative”.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub