ora: 20:31, 26 mai 2014 9321

Tot ce spune Voronin despre plecarea lui Tkaciuk din Parlament


Tot ce spune Voronin despre plecarea lui Tkaciuk din Parlament
Mark Tkaciuk și Vladimir Voronin
Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie

Vladimir Voronin devine scump la vorbă atunci când i se cere să dea detalii despre decizia lui Mark Tkaciuk de a-și depune mandatul și de a renunța la activitatea parlamentară. Tot ce spune liderul opoziției este că Tkaciuk rămâne în partid și își va continua activitatea în cadrul structurilor PCRM, transmite UNIMEDIA.

Declarații în acest sens au fost făcute de către președintele PCRM, Vladimir Voronin, în cadrul emisiunii „Ochiul Public” de la NorocTV.

„Asta nu e bucătăria televiziunilor. Este problema noastră internă, de partid. Nu trebuie să ieșim și să batem talanca prin toată țara. S-a spus că a plecat din Parlament, atât”, a tăiat Voronin.

Liderul PCRM a refuzat să dea alte detalii sau să dezvăluie motivele care au stat la baza acestei mișcări.

UNIMEDIA amintește că vineri, 23 mai, în debutul ședinței Parlamentului Igor Corman a anunțat că a fost înregistrată o cerere cu privire la depunerea mandatului de deputat al comunistului Mark Tkaciuk. Acesta este cel de-al nouălea deputat care părăsește fracțiunea parlamentară a PCRM. După alegerile din 28 noiembrie 2010, PCRM au obținut 42 de mandate. În urma plecărilor deputaților, fracțiunea a rămas cu 34 de mandate. Conform listelor electorale PCRM, următorul pretendent la funcția de deputat este Vladimir Telnov.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:



Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +5 (5)
  Partidul comunist nu se tine pe persoane dar pe nostalgia moshnegilor asha ca poate pleca oricine de la ei ca tot il vor vota batranii :)
 • +2 (4)
  Pasul acesta a lui Tkaciuk nu-i chiar aşa de simplu. Trebuie să privim mai larg. 22 de ani (sau chiar mai mult) banda komunistă a SPERAT şi a LUCRAT contra Moldovei. 22 de ani banda komunistă (coloana a 5 a Rusiei) a subminat, a furat şi a distrus totul în Moldova şi a vândut totul "bisnesmanilor" ruşi (kgb-işti) şi SPERAU şi se PREGĂTEAU de ora X, când Putler vai interveni în forţă şi va restabili imperiul rusesc. Şi iată această oră X a sosit..... numai că Bltskrikul Putlerist s-a împotmolit chiar la început - la graniţa de Est a Ucrainei. MAREA DESCOPERIRE a lui Putin şi acoliţilor lor a fost că populaţia ruso-rusofonă NU VREA SĂ MOARĂ pentru idee, "за это"...... Aşa să mai strige, să voteze - da, dar să moară ca în războiul civil - NU.
  • +1 (3)
   Putin deja a aruncat "в расход" şi bandele criminale ale lui Kadârov (trădătorul mârşav al Ceceniei). N-AJUTĂ !!! Azi ucrainenii i-au mocit bine pe kadârovişti ....
   Apoi iaca, Tkaciuk a plecat să organizeze DETAŞAMENTE DE TERORIŞTI în aşteptarea ruşilor. Cu aceasta n-a fost de acord Voronin şi o parte din komunişti - deputaţi şi i-au pus condiţia: dacă te ocupi de aşa ceva - pleacă din aripa politică în aripa militară a PCRM.
   Organele competente trebuie să urmărească tare atent ce fac acum komuniştii şi socialiştii... dar şi cetăţenii să nu scape ochii de pe ei: URMĂRIŢI LA FIECARE PAS - şi la WC, că nu-i glumă.
   • 0 (6)
    Ce tkaciuk e guru in a pregati "teroristi"?? Hahahhaha Tot el l-a pregatit si pe tovarasul Resetnikov de asta i-au rupt buca. Serioznii insruktaj nu shaga. :)))) Cu asa instructori, Rusia are mari sanse... Hahaha
    .
    Voi fumati ceva serios ca vi se usuca creierii. Ori poate au inceput sa distribuie piceniushti magice "a la maidan" cu elixirul "adio ratiune". si pe la voi?
    • +2 (2)
     Nu, desigur, Tkacuk nu-i instructor de speţnaz şi nu poate face aşa ceva, dar poate ORGANIZA lucru subversiv. Paza bună trece primejdia rea. Analizează cum, cine, unde activează teroriştii ruşi în estul Ucrainei. De exemplu: depozit de arme acumulat treptat în subsolurile unei biserici a patriarhiei ruse, preot conducător al unei grupări teroriste, etc, etc etc...
     E tare primejdios să-ţi subaprecieţi duşmanul....
     • 0 (2)
      Am analizat destul cum, cine, unde... totul s-a inceput nu de ieri. Pe maidan cand au iesit nazistii, acolo trebuia de analizat... acuma deja oamenii lupta de frica, pentru propria lor viata si a familiilor lor. Daca tot analizezi ceva, unde, cum etc macar nu deveni paranoic. Isteria nu o sa te ajute sa analizezi :))
      .
      Parerea mea subiectiva despre ce se petrece in PCRM: Voronin are 73 de ani. Mosul ista evident ca-si da seama ca a trecut mult peste varsta "sperantei de viata" din MD si la sigur ca-si pregateste un succesor. Probabil ca tkaciuk a inceput sa joace dublu/triplu... Stiindu-l pe Voronin, omul asta iubeste controlul si uraste tradatorii, a aflat de aceste jocuri. Astfel, i-a spus sa se retraga cu binisorul. Cu siguranta ca are suficiente compromaturi pe tkaciuk. Daca refuza sa se retraga, il da pe mana coalitiei - si astia il papa la felul I. Asa mister tkaciuk e pus sa aleaga fie se retrage cu binisorul fie are soarta unui tradator...
 • +1 (3)
  PCRM este o haita criminala, plina de minicnosi ca maimuta de paduchi. Un partid diabolic, subjugat intereselor materiale si feselor criminale ale ReiKhremlinului. Lui Voronin i se potriveste calificativul de tiranicidul cel mai cinic. Iar askenazi Tikaciuk - nimic altceva decat trup din trupul militianului in descompunere si unul din simbolul ororii abominabile. Rudimentar, crud, siret, trufas, matrafoxat, drogangiu. Azi, cunoaste o para-sutare conditionata (la ordin!)in fosa ideolgiei eprimate. Marc(s) reprezinta trecutul si damblageala PCRM. Bine-ar fi sa se ceara cat mai repede din politica si din tara. In Crimeea - acolo unde ciolane sunt berechet.
 • +3 (3)
  Banditizmul si tradarea poporului moldovenesc,de catre comunistii lui Voronin,votati de rusofonie si pensionarii(mosnegii)acestui pamint moldav,trebue sa aiba o limita si incet incet,sa dispara.Guzganii fug de pe corabie,aceste animale simt ca,trebue sa se scufunda;Tkaciuk nu-i prost;el a simtit ca,Putin,cit de mare mahar se socoate,nu poate sa subgenuncheze poporul ucrainean(desigur sub presiunea,OON,OSCE,SUA.UE si chiar NATO) si s-a retras armata,de la granita Ucrainei;Tkaciuk,vede ca,in viitorul apropiat,populatia Moldovei,nu mai vrea sa traeasca cum vor comunistii-pe vechi;liberalizarea vizelor Republicii Moldova,este o palitura mare...si in pcRM,unde viitor n-are;de unde sobolanul-fuge,innainte ca corabiea sa se scufunde.Restu,comunisti ramasi in Parlament,se vede ca,nu au unde fugi.Mai pe scurt,Tkaciuk a simtit ca,lui Putin,ii va veni greu sa ingenuncheze aceasta tarisoara,care se chiama-Republica Moldova.Sa dispara toti,ace-i care,sint contra MOLDOVEI-voronist,dondonisti,lupisti

  Sunt cetățean activ
 • 0 (0)
  UInimedia postati va rugam cea ce ne doare https://www.youtube.com/watch?v=dBLxLsr0yv8#t=184 priviti cum lau batutu in susia ! si e o marturisire ! indiferent daca nu are probe video !! la detectorul de minciuna pun capu pentru el
 • 0 (0)
  Comuniştii îşi es din fire
  Parcă îs bătuţi de leucă.
  Seamănă mai mult cu zbirii
  Fiindcă n-au acces la...treucă.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA