Citește toate știrile la acest subiect

Top 10 în 2013: Cele mai citite știri din categoria politic pe UNIMEDIA

Pe 25 decembrie, portalul de știri UNIMEDIA a creat un top cu cele mai citite știri din anul 2013. Astăzi vă oferim posibilitatea de a vedea care au fost cele mai vizualizate evenimente din categoria politic pe UNIMEDIA.

Locul I. Cea mai citită știre din categoria politic a anului 2013 este despre mitingul pro-european din centrul Capitalei. LIVE textul despre eveniment a acumulat 41. 483 de vizualizări.

Top 10 în 2013: Cele mai citite știri din categoria politic pe UNIMEDIA
Mitingul din 3 noiembrie (Foto: Elena Zagnat via FB )

Locul II. Pe locul doi s-a situat știrea despre scandalul uriaș provocat de „Interceptările telefonice distribuite pe email”, care au fost distribuite instituțiilor media a acumulat 34. 063 de vizualizări. Autorii emailului au pretins că în secvențele audio apar vocile fostului șef al FISC-ului, Nicolae Vicol, ex-premierului Vlad Filat, cât și a ministrului Dorin Recean.

Locul III. Următorul în top este un alt material audio cu interceptările telefonice ale politicienilor(partea a II-a). În secvențele atașate ar fi fost interceptați Vlad Filat, Nicolae Vicol și Dorin Recean. Știrea a fost vizualizată de 31. 640 ori.

Pub

Locul IV. Decizia Curții Constituționale din 5 decembrie privind limba de stat a Republicii Moldova a acumulat 31. 509 de vizualizări. 

Locul V. Locul cinci îl ocupă știrea despre conferința lui Vlad Filat din 13 februarie anul curent, când fostul premier a anunțat despre faptul că PLDM iese din Acordul AIE. Conferința a fost vizualizată de 31. 416 ori.

Locul VI. În topul știrilor politice, articolul „Ce spune Vlad Filat despre căsătoria sa cu Angela Gonța” ocupă al șaselea loc și a acumulat 30. 876 de vizualizări. 

Locul VII. Imaginile video cu Mihai Ghimpu, în care cât pe ce să-l ia la pumni pe Marinuță au acumulat 29. 856 de vizualizări.

Locul VIII. Fotografiile cu noua casă de milioane a lui Igor Dodon au adunat 29. 503 de vizualizări. Știrea se situează pe locul opt în topul celor mai citite știri din domeniul politic pe UNIMEDIA.

Locul IX. În acest top cele mai multe vizualizări le acumulează știrile despre interceptările telefonice ale politicienilor. Pe locul nouă se situează știrea în care fostul șef FISC, Nicolae Vicol, îi povestește nașului său despre nouă mașină pe care și-a cumpărat-o. Aceasta a acumulat 28. 117 de vizualizări.

Locul X. Topul este încheiat de știrea cu declarațiile lui „Lavrov despre faptul că schimbarea pacificatorilor ruși va fi posibilă dupa soluționarea politică a conflictului transnistrean”. Știrea a adunat 28.002 de vizualizări.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub