ora: 09:58, 27 feb 2013 9123
Autor: Cristina Buzovschi

Tkaciuk îi sugerează lui Lupu ce propunere ar interesa Partidul Comuniștilor


Tkaciuk îi sugerează lui Lupu ce propunere ar interesa Partidul Comuniștilor
Mark Tkaciuk, deputat PCRM
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie
Marian Lupu a afirmat luni seara că Partidul Democrat ar fi putut să-l păstreze pe Vlad Plahotniuc în funcția de prim-vicepreședinte al Parlamentului, dacă și-ar fi dorit, propunându-le comuniștilor ceva mai important decât demisia acestuia. În replică, Mark Tkaciuk a menționat că PCRM ar fi interesat doar de lichidarea PD-ului, transmite UNIMEDIA.

„Dacă eu sau colegul meu Vlad Plahotniuc doream să stopăm demisia lui, noi ușor puteam să facem o înțelegere cu PCRM și să stopăm procesul. Dacă PD venea cu o propunere interesantă, mai importantă decât demisia lui Plahotniuc, atunci comuniștii o acceptau. Plahotniuc a demonstrat că nu se ține de funcție”, a menționat Marian Lupu în cadrul emisiunii „ÎnProfunzime” de la ProTV Chișinău.

Deputatul PCRM Mark Tkaciuk are însă o altă părere. „După toate aparențele, Marian Lupu este fermecat de puterile nelimitate ale stăpânului său, Vlad Plahotniuc. El ca un copil se mândrește cu el, și poate să-i sperie cu el pe trecători și pe cunoscuți, să se apuce de pantalonii acestuia când îi este frică, toate aceste lucruri sunt ușor de explicat, mai ales în contextul dificil în care se află acum cetățeanul Lupu”, a precizat comunistul pentru Omega.

„Dar și în așa situații de tensiune, el nu trebuie să se hrănească cu iluzii. Unica propunere interesantă care ar captiva atenția PCRM este cea de lichidare a Partidului Democrat ca grupare criminală care a acaparat puterea în stat”, a conchis acesta.

UNIMEDIA precizează că pe 15 februarie PLDM și PCRM au votat în Parlament pentru excluderea funcției de prim-vicepreședintele, cea a lui Vlad Plahotniuc. Ulterior, democratul a anunțat că-și dă demisia iar deputații liberal-democrați și comuniști au acceptat-o, însă nu înainte ca acestuia să-i fie acordat „votul de neîncredere”.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +5 (5)
  Lichidat trebuie si PD si PCRM .
  Caci si LUPu si PLohatniuc au fost crescuti de catre comunisti.
  • +4 (4)
   PD nu dam nu are ce face si dam doresk sa impinga rublas lu PCRM...
   • +2 (2)
    "Plahotniuc a demonstrat că nu se ține de funcție" Pff... desigur, daca domnul are pirghii in PG, CNA, mass-media, judecatori.
    • +3 (3)
     Prin 2002, un individ cunoscut pe la Președinție ca ”Benzincik”, începea să se fofileze bine pe lângă Puterea comunistă, ca în decurs de doar câțiva ani să devină cel mai puternic bandit (inițial am vrut să-i zic om) din această țară. Acest ”Benzincik”, a cărui poreclă venea de la faptul că atunci când intra pe la Voronin sau Tarlev în birou, neapărat era însoțit și de câteva teancuri de tichete ”Petrom” pentru benzină sau motorină, făcuse primii bani prin trafic de fete în statele balcanice și Turcia.
     • +4 (4)
      Tot în calitatea sa de ”pește”, furnizor de fete pentru PSD-iștii lui Iliescu, care se distrau în weekend-uri pe la Chișinău, și-a câștigat banditul nostru și titulatura de ”Benzincik”, reușind să intre în posesia ”Petromului”. ”Petromul” a fost pentru ”Benzincik” și prima portiță de intrare în afaceri ”legale”. Din 4 stații PECO, câte deținea ”Benzincik” pentru prima dată când a intrat cu tichete la Voronin, în decurs de doar câțiva ani s-a ajuns la peste 100. Atât de multe tichete a împărțit în acea perioadă ”Benzincik”, încât chiar și astăzi noul proprietar ”Petrom” mai are de suferit din cauza asta. Dar a meritat, pentru că Voronin i-a permis banditului să-și creeze cea mai mare rețea de stații PECO din țară.
      • +3 (3)
       Că de, trebuiau comuniștii din toată Moldova să aibă unde să utilizeze tichetele lui ”Benzincik”.
       Dar ”Benzincik”, intrat între timp în grațiile totale ale lui Voronin, devenit chiar un fel de fiu adoptiv pentru liderul comunist, și-a început extinderea afacerilor în mai multe sfere. Astfel, el a devenit mogul de televiziune după ce a intrat în posesia ”Pervâi Canal” și ”TVR 1”, pe care le-a transformat în ”Prime” și ”2 Plus”. ”Benzincik”, tot apărat de mâna părintească a lui Voronin, a devenit și magnat hotelier, furând de la stat ”Codru”, iar mai apoi ”Național”.
       • +3 (3)
        Cum trebuia să-și mai spele din banii furați, ”Benzincik” a devenit și bancher. În 2005, în urma unui primitiv atac raider, în care rolul principal a fost jucat de bunul să prieten Adrian Nichifor, el a intrat și în posesia unei bune părți din acțiunile ”Victoriabank
        • +3 (3)
         În tot acest răstimp, ”Benzincik” nu a avut grijă să intre doar în grațiile lui Voronin, ci a început să ungă inimile și altor funcționari importanți în stat. Rând pe rând, Papuc, Mejinschi sau Gurbulea s-au bucurat de atențiile și grija eroului nostru național. Practic ”benzincik” al nostru avea tot ce dorea, dar totuși, paranoic și de psihoză suferind, se confrunta cu o singură problemă - frica.
         • +2 (2)
          Lui ”Benzincik” îi era o frică de moarte de Voronin. Pentru că Voronin îl transformase dintr-un simplu traficant de femei în magnat al petrolului, mogul de presă, bancher și proprietar de hoteluri. Trebuia ”Benzincik” să scape de Voronin, pentru a deveni unicul lider al Moldovei. Și a tras sfori, a transformat unii comuniști în democrați, iar pe alții în socialiști. A adunat destul de mult material compromițător despre Filat, încât să-l aibă pe acesta la degetul mic, dar nu înainte de a-i scoate din PLDM pe cei mai cunoscuți oameni.
          • +2 (2)
           Asito-ul”, a dus la faliment ”Banca de Economii” și ține într-o presiune constantă ”Agroindbank”. Micuțul nostru traficant de femei, piticul ”Benzincik”, a ajuns în 2012 să controleze Procuratura Între timp și-a mai tras două posturi de televiziune, a devenit unicul proprietar al ”Victoriabank”, a luat Generală, CCCEC, transformat în CNA, precum și mai toată justiția. Nimeni în Moldova nu-i mai poate sta în cale lui ”Benzincik”, cel devenit între timp un atotputernic Al Capone de Grozești. Singurele probleme au început să apară din exterior, acolo unde în mai multe state ”Benzincik” a fost luat la ochi de justiție
          • +2 (2)

           În Moldova, ”Benzincik” este om de afaceri de succes. Cele 4 posturi de televiziune și cel mai independent cotidian național din țară îl spală zi de zi.
           Iar în acest cotidian național, ”Benzincik” a spus că acum comuniștii îl atacă pentru că recunosc succesele lui. Într-adevăr, comuniștii recunosc succesele sale, deoarece din ”Benzincik” cel cu 4 stații PECO, traficantul de femei, a ajuns în Al Capone de Grozești, cel ce controlează Moldova. Iar în asta, cel mai mare merit îl are Voronin.
          • +2 (2)

           În 2002, Voronin i-a spus ”Benzincik”, iar el a devenit magnat la petrolului, mogul de presă, bancher și proprietar de lanț hotelier.
          • +3 (3)
           E un chin pentru Lupu că trebuie să-l apere pe Plahotniuc, iar Plahotniuc tace şi se ascunde. Comodă situaţie doar pentru Plahotniuc şi pentru nimeni altcineva din PD. Întreg partidul este pus la bătaie de acelaşi Lupu. Când spune că se vrea distrugerea PD, uită că PD este într-un proces de autodistrugere din cauza strategiei pe care a adoptat-o. Fiecare ieşire a lui Marian Lupu în apărarea lui Plahotniuc acum, pusă alături de declaraţiile aceluiaşi Lupu din iulie 2009, este o piatră la gâtul acestuia ce-l trage în jos, împreuna cu tot partidul. Lupu conştientizează asta. Toţi membrii încep a înţelege că imaginea lui Plahotniuc afectează negativ întreg Partidul Democrat – şi pe Lupu, şi pe Lazăr, şi pe Răducanu, şi pe Corman şi pe mulţi alţi oameni, de fapt, buni din PD. Aceştia, după posibilitate, evită orice apariţie în public cu Plahotniuc, iar când nu pot refuza, o fac cu mare scârţ.
          • +3 (3)
           Lupu (locomotiva electorală a PD) este pus pe cântar cu Plahotniuc – cel ce trage partidul în jos. Întrebarea rămâne dacă e suficientă greutatea lui Lupu pentru a contrabalansa efectul negativ adus de Plahotniuc? Or, Partidul Democrat nu a trecut niciodată printr-un scrutin electoral avându-l pe Plahotniuc în faţă. Acesta a aterizat în ultimele zile pe listele PD înainte de alegerile din noiembrie 2010. Urmează încă să vedem cât de mult alegătorul PD are încredere într-un PD cu Plahotniuc la conducere.
          • +3 (3)
           Lupu este frustrat că partidul pe care îl reprezintă, este, până la urmă, un partid mic. Asta se confirmă şi prin numărul mandatelor în Parlament, şi prin comportamentul Partidului Democrat. Un partid mic, aflat într-o coaliţie, atacă imaginea guvernării când aceasta este în ascensiune şi critică guvernarea când aceasta comite greşeli, desolidarizându-se de însăşi actul guvernării. Anul 2013 este unul important pentru Republica Moldova. Acest Guvern ar putea înregistra ceva final, ireversibil. Un succes definitiv. Pe parcursul acestui an atât partidele mici din alianţă, cât şi opoziţia, vor ataca dur guvernarea pentru a umbri unele probabile progrese.
          • +3 (3)
           Marian Lupu devine asemenea lui Brejnev care, nici nu se gândea ce să mai spună. Lui Brejnev i se scria discursul şi tot ce trebuia să facă Brejnev era să iasă la tribună, să scoată foiţa şi să citească ce i s-a scris. Aşa se comportă Marian Lupu în ultimul timp. Doar că nu citeşte ci ţine minte. Devine tot mai vizibil cum rosteşte cuvinte repetate cu grijă. Cuvinte ce nu-i aparţin. Expune puncte de vedere ce nu-i sunt proprii, ci impuse, coordonate cu managerii de PR ai lui Plahotniuc. Asta, pe lângă multe altele, creează inconsistenţe în discursul lui Lupu. Accentele se schimbă de la o zi la alta. Marian Lupu devine tot mai inconsecvent.
          • +3 (3)
           Lupu declară, că ieșind din Acordul AIE, Premierul a distrus Alianța, și trebuie să demisioneze. În primul rînd, AIE există. Cel puțin de facto, fiindcă premierul a ieșit din acordul AIE, nu și din Alianță. În caz contrar, ce mai caută Lupu în funcția de spicher, și de ce activează guvernul? În al doilea rînd, dacă Lupu dorește demisia guvernului, nu are decît s-o facă. Ecuația e simplă: trebuie fie să-și retragă miniștrii, fie să înceapă procedura moțiunii de cenzură. PD împreună cu PL și PAD au 26 de mandate necesare. Respectiv, pot începe în orice moment procedura. Or, guvernul își dă demisia fie la inițiativa premeierului, ori a parlamentului. Situaţia este de aşa natură că la moment în criză se află majoritatea parlamentară şi nu Guvernul, care-şi continuă activitatea. Dacă Lupu consideră că s-a format o altă majoritate, lasă să ne-o prezinte sub forma votului parlamentar, asumîndu-și și responsabilitatea pentru alegerile…
          • +1 (1)
           Lupu este autorul unei scheme mafiote, Bemolul nu plateste taxe până în 2015 și importă milioane de tone de benzină și motorină. Lupu este acolo marele protector.Lupu a ţinut în supans doi ani întreaga țara, ancorîndu-se în postul de președinte. Doi ani a stagnat reforma, tocmai din ambițiile sale. Astăzi, acesta nu cedează funcția de spicher în favoarea lui Ghimpu, cum prevede acordul AIE;
          • +1 (1)
           Tot Lupu a inițiat ideile de modificare a constituției prin referendum, chiar dacă era Garant al Constituției; s-a opus legii antidiscriminare, chiar dacă inițial s-a angajat s-o adopte, prin semnarea Planului de Acțiuni cu UE. Mai apoi, tot atît de subit și inexplicabil, a votat-o; apoi s-a declarat eurosceptic, fiind concomitent membru al unei alianțe, care se petinde a fi pentru integrare europeană.
          • +1 (1)
           Atît timp cît Plahobniuc deține pîrghii păși ca Lupu, Ghimpu, Dodon etc. țara total. Filat e singurul care poate opri a care a îmbolnăvit societate.
          • +1 (1)
           Marian Lupu are şi o chestie personala cu Filat. Motivul este explicabil dar penibil. Lupu avea un rating de invidiat în 2009. L-a moştenit din perioada în care era speakerul Parlamentului Comunist. Atunci, practic, nu avea concurenţă şi se ţinea bine merci la un rating de aproape 60%, din câte îmi amintesc. Filat acum nu are ratingul pe care Lupu l-a pierdut. Odată cu Alianţa, a apărut şi concurenţa. Încetul cu încetul, Lupu a cedat teritoriu, constant dar sigur. Filat a fost în permanentă ascensiune. Acum, după cum ne spun ultimele date ale Barometrului de Opinie Publică, ratingul lui Lupu oscilează în jur de 20%. E o pierdere enormă în doar trei ani. Lupu îl ţine vinovat pe Filat pentru aceasta. O viziune copilărească asupra situaţiei dar asta e. Lupu niciodată nu-l va susţine pe Filat şi va căuta orice ocazie să-l apostrofeze şi să-i accentueze greşele. Aici, o face cu o plăcere sinceră. Aici e personal. Aici are nevoie de susţinerea lui Plahotniuc.…
      • -3 (3)
       Radicalul Tkaciuk care vine doar cu aberații. PDM-ul este un partid puternic care într-o perioadă scurtă de timp va deveni forța NR 1 în Moldova

       Sunt cetățean activ
       • +1 (1)
        PD si asa este pe primul loc .
        PD -Partidul Mafiotilor.
        Plahotniuc-Mafiotul Nr.1 in Moldova.
       • 0 (0)
        Tat depinde de chimirul lui Plahotniuk. daca mane se supara papusarul pe PD ap e p...t cu el. Se face un partid extraparlamentar, cum a si fost.
   • +1 (1)
    Prin 2002, un individ cunoscut pe la Președinție ca ”Benzincik”, începea să se fofileze bine pe lângă Puterea comunistă, ca în decurs de doar câțiva ani să devină cel mai puternic bandit (inițial am vrut să-i zic om) din această țară. Acest ”Benzincik”, a cărui poreclă venea de la faptul că atunci când intra pe la Voronin sau Tarlev în birou, neapărat era însoțit și de câteva teancuri de tichete ”Petrom” pentru benzină sau motorină, făcuse primii bani prin trafic de fete în statele balcanice și Turcia.
 • +2 (2)
  comunistii l-ar minnca de viu pe acest Lupu)))
 • 0 (0)
  Aici Takaci are dreptate de lichidat gruparea asta intunecata............PD....dar impreuna cu PCRM............
 • -1 (1)
  ANALIZĂ. 4 mutări geostrategice rusești în jurul României Autor: Andrei Bădin În ultima perioadă, Rusia şi-a intensifi cat eforturile de a-şi spori influenţa în Europa de Est. Hillary Clinton le-a calificat drept un proces de re-sovietizare Sursa: REUTERSDiavolul stă în detalii, în acele informaţii importante care trec neluate în seamă pe lângă noi, dar ne privesc mai mult decât ne putem da seama. Să le punem într-o ordine pentru a pricepe, cât de cât, războiul geostrategic în care suntem tinţă. 4 decembrie 2012: secretarul de stat american de la aceea vreme, Hilary Clinton, participă, la Dublin, la o reuniune internaţională, în care avertizează că Rusia lui Putin vrea să resovietizeze regiunea, adică să îşi recapete zonele de influenţă pierdute în 1989. Avertismentele În vara anului trecut, un înalt oficial al PSD de la Bucureşti, Ioan Mircea Paşcu, europarlamentar şi fost ministru al Apărării în guvernul condus de Adrian Năstase, scria,…
 • +1 (1)
  Daca am ajuns sa-i dau dreptate unui comunist spurcat ca Tcaciuc,atunci sa ma CA.C eu in guvernarea asta:(:(:(
 • +1 (1)
  ...Tkaciuk--"волкодав"
 • -1 (1)
  că episodul suspendării preşedintelui Traian Băsescu este parte a războiului geostrategic dintre Statele Unite ale Americii şi Germania pe de o parte şi Rusia pe celelaltă parte. Miza: România şi Moldova. Cam în acelaşi timp Agenţia de analize Stratfor, formată din foşti agenţi ai CIA şi vocea oficioasă a centralei de la Langley, atrăgea atenţia că Washingtonul este atras în aşa-zisele revoluţii din lumea arabă pentru a neglija Estul Europei, unde se vor petrece “lucruri interesante” în încercarea Moscovei de a-şi recupera zonele de influenţă pierdute. Confirmarea Şi, într-adevăr, s-au şi petrecut lucruri importante. Rusia a mutat strategic, brutal chiar. Un parteneriat strategic cu Ungaria după ce premierul Viktor Orban a fost în vizită la Moscova, Budapesta fiind parte a South Stream. Lovitura năucitoare din Republica Moldova, unde coaliţia pentru integrare europeană a fost spulberată, periclitând începutul integrării europene a Chişinăului…
 • 0 (0)
  in loc sa asculte telefoanele kom-ilor si sa-i bage la puscarie ,ei se f.. intre ei,ce sa le faci daca-s prosti,acum vor fi alegeri si komii vor cistiga din nou,acest Tkaciuk numai asta si astepta sa apara o pirghie pentru a prelua puterea,asa-i cind moldovanul nu se satura niciodata de bani da cu oistea in gard
 • +1 (1)
  uite despre ce vrb ei, propuneri interesante, lichidari e.t.c. da unde-s principiile si valorile, unde democratii se imbina cu comunistii, unde-i interesul poporului aici, d-le Lupu?
  zau ca nu va intereseaza poporu ista si tara asta, viitorul ei, deloc...
 • -2 (2)
  vitale ale Bucureştiului şi, concomitent, în sponsorii germani şi americani, cei care sprijină orientarea occidentală a Republicii Moldova. Săptămânile trecute, Moscova a mai mutat încă o dată strategic pe tabla de şah geostrategică a regiunii. Parlamentul sârb a votat pentru conducta South Stream. La Sofia, unde guvernul de dreapta nu era prea convins să mai meargă pe South Stream, s-au folosit tehnicile cunoscute şi la noi în decembrie 1989: revoltele de stradă. Pentru România în acest moment suntem înconjuraţi de South Stream şi de războiul gazelor cu care Moscova vrea să lovească Europa. Gazprom şi demonstraţiile antigaze de şist din România În iarna si primăvara lui 2012, în câteva oraşe din estul României, concomitent cu demonstraţiile antiguvernamentale şi antiprezidenţiale, au avut loc ample manifestaţii împotriva gazelor de şist. Peste 10.000 de oameni au manifestat la Bârlad, de exemplu. Un adevărat spirit civic, au spus unii. Alţii,…
 • -2 (2)
  O analiză foarte interesantă îi aparţine lui Keith Smith de la CSIS, cel mai important analist american pe securitate energetică. Ce este CSIS? Cel mai important centru american de studii strategice. Analiza CSIS vorbeşte de lobby- ul Gazprom împotriva gazelor de şist în Europa de Est şi România. De ce? Fiindcă dacă, de exemplu, România şi Polonia ar reuşi exploatarea, atunci ar deveni independente energetic faţă de Rusia, iar o dată cu ele şi alte ţări est şi central europene. Într-un cuvânt, Rusia şi-ar diminua major influenţa strategică. Şi, ca atare, Gazpromul, adică Moscova, lucrează prin laboratoarele de la Lubianka, testate, de altfel, cu succes din vremea KGB-ului care nu a murit, doar s-a transformat.
 • -2 (2)
  Firma însărcinată să se ocupe de lobby, organizarea de manifestaţii de protest etc. este G Plus, despre care s-a scris anul trecut că a lucrat şi pentru premierul Victor Ponta, la Bruxelles, în timpul participării sale la reuniunea Consiliului European, din vara lui 2012. A plătit Gazprom, prin G Plus, şi organizarea manifestaţiilor de protest din Roânia? Nu avem date certe, dar de implicarea gigantu lui petrolier vorbesc foarte multe surse, iar americanii sugerează această ipoteză. Interviul lui George Maior despre ofensiva rusească Cele două interviuri, de la sfârşitul săptămânii trecute, ale şefului SRI, George Maior, nu putem să nu le legăm de această ofensivă rusească. De altfel, mesajele directorului SRI sunt puse în această demonstraţie, inclusiv în interviu. Declaraţiile lui Hilary Clinton de la Dublin de care pomeneam, atacul la adresa Moldovei şi pomenirea de către Maior şi a Vocii Rusiei. Cum alţii sunt mai buni analişti decât noi cine…
 • -2 (2)
  Până să vă spunem cine, să mai amintim un citat din interviul lui Maior din România liberă referitor la perioada interimatului prezidenţial al lui Crin Antonescu: „A existat din punctul de vedere al Serviciului o preocupare a unor state partenere în legătură cu stabilitatea Serviciului, având în vedere aportul său masiv la securitatea euro-atlantică.” Deci, o spune tranşant şeful SRI: când Antonescu era la Palatul Cotroceni s-a încercat un atac la SRI şi la alianţa euro-atlantică. Şi, de aici, putem specula…
 • -2 (2)
  Avertisment voalat de la „Vocea Rusiei”
  În strategia de informaţii se spune că e bine să lansezi nişte semnale şi apoi să te bazezi pe spiritul de observaţie al analiştilor să priceapă care sunt tinţele. Adică cele care reacţionează brutal, simţindu-se vizate. Două atacuri-replică au venit luni. Antena 3 şi Vocea Rusiei, o veche alianţă mediatică şi nu numai, au atacat dur SRI.
  Vocea Rusiei l-a atacat la baionetă pe George Maior. Fraza de final nu e întâmplătoare: „Sofia a fost prima rândunică a primăverii europene, rămâne de văzut când vor înflori ghioceii de la Bucureşti.”. Adică băieţi: Urmaţi voi! Cine pricepe bine, cine nu! E un avertisment clar pentru cine are urechi să audă. Şi avertismentul nu e doar pe undele postului de radio guvernamental de la Moscova. Mechel şi-a vândut afacerile din România lăsând o bombă socială. Dar e doar partea văzută a aisbergului. Fiţi atenţi la detalii. Diavolul stă în detalii!
 • -2 (2)

  „Există o mişcare de resovietizare a regiunii. Ştim care este scopul şi facem eforturi să găsim metode efi ciente de a încetini sau a preveni această mişcare.”
  HILLARY CLINTON, fost secretar de Stat al SUA
  Citiţi mai mult: 4 mutări geostrategice rusești în jurul României - Politica > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/4-mutari-geostrategice-rusesti-in-jurul-romaniei-1025722.html#ixzz2M5Qr6xgu
  EVZ.ro
 • +2 (2)
  Ce PORCI NERUSINATI!!!
  Oamenii au votat pentru ei, ca ei sa-i serveasca, sa duca tara spre o dezvoltare similara cu cea Europeana, iar ei au uitat de promisiuni se se ocupa numai de bisnita, barter.. i-si fac propuneri intre ei..
  Sa fie alungati toti astfel de speculanti de la conducere si sa se dea posturile de conducere celora, care vor munci cinstit pentru tara!!!

  Sunt cetățean activ
 • -1 (1)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • +1 (1)
  Unica propunere interesantă care ar captiva atenția noastra este cea de lichidare a Partidului comunist ca grupare criminală ...Comunistii sunt cei mai corupti..Sunt niste declaratii aiuresti.
 • 0 (0)
  Mai DOI METRI DE BULBUSI daca declar asa de mindru ca mafiotul N1 nu se tine de post si a dovedit-o sii [БЕЛЫЙ И ПУШИСТЫЙ] atunci lasa-l sa iasa in fata PARNAMENTULUI si sa declare sus si tare OAMENI BUNI MA INVINUIT FARA MOTIVE da ca dovada imi dau demisia din palamentar si rog CNA PG MAI sa-mi aduca dovezi de ce ma invinuesc. Si atuncea poti sa mai crezi ceva, da asa urla una da in realitate e cu totul alta.
 • 0 (0)
  http://bitly.com/VLIMHo
  Fortele politice din Moldova se pot impaca, iata dovada:
  http://bitly.com/VLIMHo
 • 0 (0)
  lupu cerde ca comii lui varonin sint curve ca si dinsul si tot pd-u lui!
 • 0 (0)
  De data asta ,anume acesta replica l-a impus pe Lupu sa se ghindeasca mai bine inainte de a refuza propunerea venita din partea presedentiei statului:
  "Unica propunere interesantă care ar captiva atenția PCRM este cea de lichidare a Partidului Democrat ca grupare criminală care a acaparat puterea în stat”, a conchis Tkaciuk .

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA