ora: 10:47, 23 oct 2014 10638
Autor: Radu Burdujan

Tkaciuk îi dă replica lui Voronin


Tkaciuk îi dă replica lui Voronin
Mark Tkaciuk
Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie

Mark Tkaciuk a venit cu o replică la declarațiile lui Vladimir Voronin, potrivit căruia fostul deputat al PCRM ar fi propus includerea pe lista electorală a partidului pe Veaceslav Platon, cunoscut ca având multe relații la Moscova.

Tkaciuk  a confirmat că, „lui Voronin i-a fost transmisă o listă de persoane care urmează a fi incluse în lista electorală a Partidului Comuniștilor”. „Însuși Voronin a fost de acord să examineze o abordare ca aceasta în formarea listei electorale a PCRM”, spune Tkaciuk, citat de omg.md.

Potrivit fostului deputat al PCRM, Voronin „a ajuns la o înțelegere cu cei cu care s-a întâlnit personal. S-a interesat de această metodă de formare a listei și a promis că o va examina. Ulterior, această listă a fost transmisă lui Voronin de către Artur Reșetnicov. De fapt, Reșetnicov a și fost un mediator în discutarea și promovarea acestei probleme”.

„Eu personal nu am văzut această listă. Mai mult decât atât, numele persoanelor incluse în ea au fost citite de însuși Voronin în biroul său la sfârșitul lunii aprilie. Atâta tot! Din ceea ce știu, acest

subiect nu a avut nicio continuare practică, deși nu garantez ultima afirmație. Toată această intrigă ridicolă a ieșit la suprafață mai târziu, la câteva zile după plecarea mea din Parlament. Subiectul a reapărut exclusiv din cauza mass-media afiliate lui Plahotniuc, care a interpretat vicios decizia mea. Principalele idei ale acestor fițuici ale lui Plahotniuc sunt reproduse acum de Voronin”, declară Tkaciuk.  

La final, fostul deputat spune că în ultimele cinci luni nu a regretat că a părăsit Parlamentul. „Motivele mele au fost expuse în scris. Cel mai important motiv a fost refuzul evident al liderului Partidului Comuniștilor să câștige alegerile. Anume pentru această poziție am fost exclus din Comitetul Central și Politic al partidului”, se arată convins Tkaciuk.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +2 (6)
  Daca se vor gitui intre ei, apoi sa-l gitue pe Dodon , Usatai si Selin: ma imbat.
  • 0 (10)
   De cind tine minte Tkaciuc aiureste la adresa lui Plahotniuc. Se vede ca unul dintre cei mai importanti ideologi din tara nu este chiar asa de puternic si creativ daca la fiecare pas vorbeste numai despre Plaha.
   Cit despre Dodon, Usatii si Selin - TRADATORI NATIONALI!
   • +1 (9)
    Apropos, Tkaciuc este extrem de periculos pentru R.Moldova. Dinsul sta in spatele asa-zisei organizatii Antifa, creata oficial de Petrenco. In aceasta grupare s-au strins toti smintitii si dementii din Moldova. Niste psihopati care vor sa introduca un haos in societate. Niste abnarhisti periculosi care merita sa stea la puscarie.
    • -2 (6)
     Comentariul a fost șters de redacție.
     • -5 (7)
      Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
      Tkaciuc si cu Voronin daca intr-adevar vor sa vada aceasta tara moderna si dezvoltata, apoi aveau sa doneze pentru RENASTE MOLDOVA.
      • -2 (6)
       da fiecare al 2-lea daca are ceva de spus presei il baga si pe Plaha in mesajul sau, asta-i SWAG-ul politicii din Moldova ))

       Sunt cetățean activ
       • -3 (5)
        Vasile , daca Tkaciuc si Voroninc vor ceva pentru tara asta, atunci ei ar trebui sa dispara de pa arena politica , sau in genere sa dispara , ar face prin asta un fapt eroic, si nimeni n-o sa-i uite niciodata. Amin !
        • -3 (3)
         Au sarit repede pedistii in aparare lui Voronin.
         Inseamna ca Tkaciuk are dreptate cind zice ca Voronin este acapart de catre Plaha??
  • +1 (1)
   Vesper,in acest caz eu "nakroiu poleanu" si-ti torn pana o sa vorbesti cu radioul !!!
 • 0 (2)
  Unimedia cititi corect omg.md, Tcaciuk spune ca niciodata nu a vazut lista ce a fost citita lui de Voronin, Sa vede ca faceti receta din interviu incorect. De ce?
 • +3 (3)
  Da' poate se duc toti asiaticii estia sovietici de unde au venit si lasa odata bastinasii in pace. Sa se autocanibalizeze acolo pe continentul lor, pana nu mai ramine niciunul.
 • +3 (3)
  STAI ŞI TE UIŢI DINTR-O PARTE ŞI ÎNŢELEGI CĂ PUTEREA NAŢIUNII NU ESTE ÎN MÂINILE CELOR ÎNŢELEPŢI, MERITUOŞI CI ÎN MÂINILE CÂTORVA FAMILII BOGATE ŞI PRIETENII LOR
  -
  PESTE TOT STAU RUDE PRIETENI SAU OAMENI FOARTE BOGAŢI - ÎNCEPÂND CU PRIMARI ŞI PÂNĂ LA JUDECĂTORI
  -
  PE AŞA SISTEM E IMPOSIBIL DE CONSTRUIT DEMOCRAŢIE.
  • +1 (1)
   Mai rau decat atat e ca sunt mai toti alogeni. O Mafie nationala nu e la fel iritanta, dar sa te sufoce colonistii estia asiatici, e cu mult mai greu de suportat.
   • +1 (1)
    Ce conteaza ca pe hot il cheama Ion si nu Vanea, John, Karl sau Lao?
    Legea este una pentru toti, asta trebuie readus aminte politicienilor.
 • +1 (3)
  La Parlament e mai bine Ghimpu, Tcaciuk, Muntean, Munteanu, macar spun ceea ce gindesc dar nu ceea ce spune Ploh.
  • -2 (4)
   Ei spun ce gindesc?
   Las-o mai moale te rog. Ei nu sunt in stare sa gindeasca. Stii de ce ei sunt in stare?
   Numai sa urle intr-aiure! Muntean in general stie numai la bataie sa sara, iar Tkaciuc doar sa strige in gura mare despre pericolul fascismului in tara asta.
   • -2 (4)
    Mai bine deja Plaha decat sa aleg pe fariseii si tradatorii pe care iai mentionat.
    Pe niste frustrati de adevarurile istorice si de valori euro-asiatice, care doar dezbina tara cu mesajele lor rautacioase.
 • 0 (4)
  Stiti care e problema, puteti judeca pe oameni daca cunoasteti personal sau ati avut relatii de deferite domenii. Despre Muntean: cunoaste patru limbi, are doua studii superioare, a fost consultant Bancii Mondiale - este respectat de multi oameni, dar box tot e ceva intelegent, cine se ocupe stie. Tkaciuk a dat dovada ca are principii (va plac sau nu, nu conteaza ) la fel ca Ghimpu si adeptii lui. Scrieti in privinta persoanelor pe care aveti incredere, dar nu invinuiri goale.
 • 0 (4)
  Dar Plaha de ce e mai bine, vom schimba denumirea Plahodova? Mai Bine Romania sau pastram Moldova. Cine Muntean si Tkaciuk sunt tradatori? Asta cum. Au spus in fata lui Tradatorului Mare Voronin cine este, si asta e tradare?
 • +1 (1)
  Acest super geniu de Tkaciuk nu prezinta nimic. Eu nu stiu ce sfaturi el ii oferea lui Voronin dar la PCRM ei l-au cicat complet, ceea ce desigur e foarte bine. E timpul de spus ca Tkaciuc este un om ordinar din care plesneste multa demagogie si care a salvat tara de PCRM. Mersi mult Mark ai distrus PCRM si ai fugit cu Grisha Petrenco in tufari.
 • 0 (0)
  Dar nu intereseaza pe nimeni ca corbi isi scot ochii intre ei !!!Pe cind cealalta tabara sa faca la fel,Dodon puscariabilul cu Selin si Usatai ?!?!

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA