ora: 13:10, 07 iun 2014 7724
Autor: Cristina Aramă

Tkaciuk, Petrenco și Muntean, excluși din Comitetul Central al PCRM


Tkaciuk, Petrenco și Muntean, excluși din Comitetul Central al PCRM
Ultima oră!
Mark Tkaciuk și Grigore Petrenco
Foto: UNIMEDIA

(UPDATE 13:26) Acum câteva minute a fost exclus din Comitetul Central al PCRM și din funcția de secretar al PCRM, comunistul Iurie Muntean.

(UPDATE 13:13) Mark Tkaciuk și Grigore Petrenco au fost excluși din Comitetul Central al PCRM. Cei doi susțin că este o decizie nelegitimă prin care s-a încălcat statul partidului pentru că astfel de decizie trebuie să fie luate în cadrul congresului formațiunii.

Astăzi, 7 iunie, începând cu ora 10:00, PCRM s-a întrunit la şedinţa plenară a Comitetului Central.

Potrivit Publika TV, comunistul Mark Tkaciuk a părăsit ședința pe motiv că liderul PCRM, Vladimir Voronin, ar intenționa să propună excluderea sa din Comitetul central al PCRM, notează UNIMEDIA.

Fostul deputat comunist nu exclude ca majoritatea comuniștilor prezenți la ședință vor vota pentru excluderea sa.

„Argumentele care au stat la baza deciziei nu mi-s clare. Nu mi s-a permis să-mi expun punctul de vedere. Îmi pare rău că astfel derulează lucrurile", a declarat Tkaciuk. 

UNIMEDIA amintește că Mark Tkaciuk a organizat o conferință de presă. Acesta a declarat că a plecat din Parlament, fiind nemulțumit că Vladimir Voronin și-a schimbat discursul în raport cu Federația Rusă și că încearcă să fie pe plac oficialilor din Uniunea Europeană, transmite UNIMEDIA. La fel, Tkaciuk l-a acuzat pe Vlad Plahotniuc că încearcă să preia forțat PCRM.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +3 (3)
  PCRM se apropie incet cu incet la finalul existentei sale, aceste certuri la ei nu se vor finaliza ci doar se vor inmulti. Dar ideia de baza este ca Moldova din asta are doar de cistigat, mentalitatea cetatenilor se schimba si nu mai au incredere in ei. Cum poti avea incredere intr-un partid ce nu are echipa, ce este in proces de putrifactie...?
  • -2 (6)
   Bine au facut ca i-au exclus, acesta grupare Tkaciuk au dat dovada doar de agresivitate si talibanizm. Acum poate se vor mai linisti spiritele in Republica Moldova. PCRM si asa nimic bun nu vor orefi si fara acestia, insa poate liniste in societate va fi mai multa.

   Sunt cetățean activ
   • -3 (5)
    Acum ca comunistii se autodistrug poate electoratul lor va intelege ca trebuie de gindit la modernizare si la democratizarea tarii. Ajunge cit au sutinut un partid care promova doar ideile nostalgice. Cu povesti din trcut satul nu te tii. E nevoie de munca serioasa, dar aceasta acum le reuseste democratilor mult mai bine.
    • -2 (6)
     Tkaciuk, Petrenco si Muntean se combina perfect in partidul lui Dodon. PCRM trebue sa dispara si acesti 3 TALIBANI : TKACIUK , PETRENKO SI MUNTEAN TREBUE EXPULZATI IN RUSIA... EI NICIODATA NU AU APARAT INTERESELE R.MOLDOVEI..... PETRENKO LA MULTE INTRUNIRI INTERNATIONALE A SUSTINUT SEPARATISTII!!
 • 0 (0)
  Comentariul a fost șters de redacție.
  • 0 (0)
   Comentariul a fost șters de redacție.
   • 0 (0)
    Comentariul a fost șters de redacție.
 • +1 (1)
  Opa!!! S-a inceput procesul de despartire a secerei de ciocan?
 • +1 (1)
  Musuc a bagat nasul intrun loc si taca chitic ,dar acesti 3 talibani de Moldova expulzati din tara in Rusia

  Sunt cetățean activ
 • +1 (1)
  aceste mizerii deja nici la comunisti nu mai trebuiesc leau folosit si leau aruncat, au hamait pentru ei si acuma cu coada intre picioare cite un sut in fund
 • 0 (0)
  Se pare ca Voronin totusi este un adevarat presedinye al Moldovei , chiar daca este in postura de EX....nu vrea sa fie ce-l care arunca tara in mizeria confruntarilor ...........Respect!!! desi regret ca e cam tirziu............

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA