ora: 11:54, 26 oct 2012 5212

Timofti l-a prezentat pe noul şef SIS, Mihai Bălan


Timofti l-a prezentat pe noul şef SIS, Mihai Bălan
Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti a vizitat astăzi, 26 octombrie, Serviciul de Informații și Securitate și l-a prezentat corpului de ofițeri al SIS pe noul director al instituției, Mihai Balan, informează UNIMEDIA cu referire la serviciul de presă al Preşedinţiei.

Potrivit sursei, şeful statului i-a urat succes lui Mihai Balan în noua sa funcţie și a vorbit despre necesitatea modernizării SIS în concordanţă cu rigorile unei societăți democratice.

Președintele Timofti a subliniat că SIS are obligația să câștige prin activitatea sa încrederea cetățenilor. „Noi trebuie să convingem societatea că nu suntem o prelungire a sistemului de securitate vechi”, a declarat Timofti.

UNIMEDIA aminteşte că ieri, 25 octombrie, Mihai Balan a fost numit în funcţie de Legislativ. Acesta a fost susținut cu 60 de voturi. Opoziția a părăsit sala și nu a participat la votare.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • 0 (2)
  e omul lui Timofiika, deci se poate de cumparat orice informatie de la el
  • +2 (2)
   da nu vamai fi un SIS dar va di un centru comercial unde cine plateste mai mult acela detine nformatiia doar asta este peste tot unde uintilnesti membri PL si PD

   Sunt cetățean activ
   • -1 (1)
    da da de aia Filat a luat toata aparatura de ascultat de la SIS si a puso la Guvern sau la dinsu in beci
 • +3 (3)
  Imi spuneti si mie cum se poate de pus la postul de sef al SIS-ului pe o persoana a carei sotie a fost traficant de copii in Israel? Sau asa se fac lucrurile in Moldova?
 • +1 (1)
  numa in tara prostilor moldova seful sisului poate sa fie un idiot care nu are ideie de securitatea statului ...
 • +1 (1)
  Parlamentul a aprobat in prima lectură şi imnul SIS
  http://www.youtube.com/watch?v=2S43-VbluWM
 • +2 (2)
  Ei deacuma,,Tanti Liudmila,,isi va deschide acasa laboratoriu si va taia copiii pe loc,din carne va face ,,beliasuri,,iar organele de pret peste hotare......................are cine o proteja............sau ii va vinde ,,optom,,ca de la asa prostitutca poti sa te astepti la ce vrei........
 • +2 (2)
  Când preşedintele-i avar,
  Când deputatul e ecscroc,
  Când ministrul e tâlhar
  Soarta ţării e pe foc.


  Sunt cetățean activ
 • +1 (1)
  Noi putem sa scriem de zeci de mii de ori fiecare ca avem un Presedinte TONT, dar din pacate asta nu va schimba nimic :((((((

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA