ora: 17:32, 04 feb 2014 4635
Autor: Ana Sîrbu

Textul lui Țîrdea VS argumentele lui Plahotniuc


Textul lui Țîrdea VS argumentele lui Plahotniuc
Vlad Plahotniuc VS Bogdan Țîrdea
Colaj: UNIMEDIA

Analistul politic Bogdan Țîrdea a scris un articol pe blog despre activitatea mai multor partide din Republica Moldova înainte de alegerile parlamentare din 2014. Potrivit sursei, liderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, încearcă să îl convingă pe liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, de formarea unei alianțe. 

La fel, Țîrdea sugerează că Plahotniuc analizează şi scenariul lansării unui proiect politic paralel, un fel de PLDM-2.

Citiți integral articolul lui Bogdan Țîrdea pe blogul său.

Ulterior, Plahotniuc a scris pe blog că e fascinat de imaginația lui Țîrdea. Politicianul l-a sfătuit pe ultimul să scrie despre alte subiecte, nu doar politice.

„Dincolo de amuzament, eu am simţit în textul tău multă panică şi vreau să încerc să te liniştesc - sau să-i liniştesc pe cei care ţi-au sugerat aceste scenarii. Şi o voi face punctual, ca să-ţi fie mai uşor să aşezi lucrurile logic.(...) Deşi ai scris poate sute de texte împotriva mea, ştim amândoi bine de ce, eu îţi respect talentul scriitoricesc, sunt uimit uneori de imaginaţia ta şi m-aş bucura să citesc texte scrise de tine pe alte teme, nu doar cele politice”, i-a replicat Plahotniuc lui Țîrdea.

Citiți integral articolul lui Vlad Plahotniuc pe blogul său.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +1 (21)
  L-a pus bine la punct pe Tirdea.
  Scris foarte bine si sper ca domnul "ananist" politic Tirdea sa termine cu scenariile apocaliptice si stupide.
  • 0 (18)
   Un raspuns din partea lui Plahotniuc foarte concludent!! As spune ca este foarte util pentru Tirdea si ar trebui ca sa puna mintea in miscare cind vine cu careva declaratii, cu careva articole in care ataca pe cineva. Poate ceea ce a spus a fost intentionat,pentru a atrage atentie asupra propriei persoane,si asa au uitat de el,saracutul!
   • +1 (19)
    Inteleg ca este platit de comunisti, insa nici chiar asa. Ce fel de analist politic este daca aiureste in asa mod. Comentariile si analizele sale nu sunt bune de nimic.
    • -1 (17)
     Un analist politic care se respect in primul rind pe dinsul,trebuie nu numai sa-si argumenteze pozitia dar si sa o explice astfel incit toti sa o intelegem. Aberatiile cu care a venit sint de genul unui comunist,care scrie la comanda si are rol numai de a ataca o persoana. Dar ceva normal poti sa scrii sau nu?

     Sunt cetățean activ
     • -2 (16)
      Comentariile lui Tirdea sunt stupide.
      Daca el se socoate analist politic, atunci eu am primit premiul Nobil pentru literatura. Sa fim seriosi, oameni buni, numai in Moldova se poate de aiurit in asa mod. Sa vorbesti fara rost. Fara ca sa analize mai larg. Tirdea este un venetic si un porc, analizele caruia intrec limita.
      • -2 (16)
       Tirdea mai bine ar comenta initiativele pe care Plahotniuc le-a facut in Parlament.
       Ar face analize serioase asupra sistemului de vot mixt, initial vot uninominal propus de Plahotniuc. Serioase, am in vedere, fara prostii si invinuiri lipsite de adevar. Cu asa comentarii toti pot sa declare analisti politici.
       Tirdea este un propagandist platit de comunisti si care a trecut pe la mai multe forte politice cu cersitul ca pina la urma sa se intoarca la aceeasi comunisti care-l hranesc zi de zi.
       Si se mai face mare si tare ca este politolog, ca scris carti de politica, ca a facut universitate peste hotare si numai stiu ce acolo...la naiba cu toate acestea, daca s-a ajuns ca el fara nici o dovada, fara nici o logica sa vina cu asemenea comentarii politice.
       El este paranoic...in locul televiziunilor publice, eu nu l-as lua in serios.
  • +6 (6)
   Daca a scris Ploha raspunsul, eu is Puschin! sau daca chiar el intretine blogul sau

   Sunt cetățean activ
 • +1 (17)
  Tirdea delireaza cu totul in ultimul timp. Inteleg ca este platit de comunisti, insa nici chiar asa. Comentariile sale sunt intr-adevar stupide.
 • +7 (15)
  Bogdan Țîrdea - baliga de pork rusesc. Un vierme.Pe cine oare mai intereseaza ce zice lizojopul asta. La stroika in rusia,acolo ti-i locul.Si nu uita sa trimiti bani in Moldova noastra
 • 0 (16)
  Inca o dovada ca in RM activeaza nestingherit PLahoit-Despot-Voda. El este sabotorul inrait, ajuns un ratheu. Caci scartaie din toate madularele PDMafie. Caci boss-odios nu este un om virtuos, nu are cuvant si in nici un caz nu il intereseaza ce este cel mai mai bine pentru tara. Conflicte de interese si interese, asta da! Evident, situatia penibila in care se afla cu "lauda-ma gura ca ti-oi da friptura", fasole expirate turcesti, il obliga sa se inchine neanderhalului de militian. Se pisa el pe UE, pe Acordul de Asociere! Interesele ii poarta fesele, spre UV. Spaga de la ratatii zilei de azi, gen democrat-zugraveala-socialist european, are valoare. Otravitul, va face tot posibilul sa-l calce pe bombeu pe dl Filat si sa-l linga pe militi-anus. PD-istii nu-l arunca peste bord, caci mai spera la o minune. Iar minunea nu poate fi decat PCRiMInal. Asa ca Vladi-Clanul, navigand intre Scyla si Charibda, intre minciuna si imbrobodire, va sta capra in fata maldarului de moaste ambulante.
  • -4 (16)
   Da mai esti dus cu pluta..
   Tu odata macar poti sa scrii normal, fara inscriptii din astea prostesti si fara sens?
   Nu vad ce-a facut asa de rau intrarea lui Plahotniuc in politica?
   Nu ca-i tin apararea, insa este absurd de fiecare data sa te legi numai de una si aceeasi persoana.
   Logic si real, un om singur nu poate sa controleze o tara intreaga. In general, politica nu este unul din cele mai curate locuri din lumea asta. Acest lucru se refera la orice societate si tara de pe glob, insa nu se abereaza la asa nivel. Doar s-a confirmat de mai multe ori ca n-are Plahotniuc nici o treaba cu toate invinuirile asupra sa. Chiar si a lasat functia de deputat, astfel renuntind si la imunitatea parlamentara. Deci, a demonstrat ca nu are ce sa ascunda si ca nu a venit in politica ca sa se imbogateasca. Plus la toate ca dinsul promoveaza intens ca deputatii sa renunte la imunitatea parlamentara si acest lucru l-a declarat de nenumarate ori.
   • +1 (3)
    Esti tare destept, bre! Destept ca ciubota! Si orb ca moartea. Descleasta pleoapele, mortaciune, ca sa vezi cat este de retarda, de parsiv, de periculos pentru societate lifta de oligarh oligofren. Caci are probleme cu Politia Internationala, cu cea din Romania (cazul numelui "Ulinici" pe un pasaport romanesc), cu cea din RM (daca s-ar dori"),cu raiderismele, cu igNOBIL, cu Metalferos +Rabnita, cu proxenetismul, cu traficul de influenta, de ovule, de rincihi, de maduva, de fetiscane etc.etc. Puscaria, si tot nu-i de ajuns!
    • -1 (1)
     Priveste mai intii in oglinda si pe urma mai vorbim.
     Care politie internationala? Chiar Recean, ministrul afacerilor interne, a declarat ca Plahotniuc nu este cautat de nimeni, asa ca numai aberati pe aceasta tema.
     Daca acuzati pe cineva, atunci veniti si cu probe bine argumentate ca intr-adevar cetatenul cutare este implicat in diferite scheme ilegale si numai stiu ce acolo.
     Sa fim seriosi, ai auzit si tu niste aiureli de la Jurnal si tot le repeti in fiecare zi fara nici un rost.
     • 0 (0)
      Ai memorie scurta sau te chinuie amnezia? Anume ca dupa ce dl Recean a demonstrat, in Parlament, Lista neagra a Interpol pe care, sub nr.15, figureaza numele acestui individ Plahoit-Ulinici, inclusiv datele trucate, Plahoit-Ulinici a recunsocut in fata mass-media: "Da, sunt monitorizat de Interpol".
 • -7 (9)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  WOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOW (O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(
  ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  “MAnalistul “Apolitic ””Bogdan Țîrdea”” a scris un articol”........????????????????????????
  ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  )O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)
  WOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOW
  • -3 (7)
   WOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOW (O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(
   ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
   “MAnalistul “Apolitic ””Bogdan Țîrdea”” a deschis un cont pe liderul Partidului Democrat,”........?????????
   ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
   )O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)
   WOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOW
   • -1 (7)
    WOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOW (O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(
    ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    “MAnalistul “Apolitic ””Bogdan Țîrdea”” a deschis un cont la Banca Partidului Democrat,”........?????????
    ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    )O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)
    WOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOW
 • -3 (9)
  WOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOW (O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(
  ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  PAPAGALUL “politic ””Bogdan Țîrdea”” a scris un articol”........????????????????????????
  ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  )O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)
  WOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOW
  • -1 (7)
   WOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOW (O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(
   ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
   BUFONUL “politic ””Bogdan Țîrdea”” a scris un textact”........???????????????????????
   ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
   )O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)
   WOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOW
   • -1 (7)
    WOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOW (O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(O(
    ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    CLOUNUL “politic ””Bogdan Țîrdea”” a scris un textract”........???????????????????????
    ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    )O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)O)
    WOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOW
 • -3 (7)
  In RM analistii politici sunt un fel de baba vanga...Ori daca platesti iti fac o analiza politica pe plac...

  Sunt cetățean activ

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA