ora: 11:38, 22 iun 2017 13218

Tauber îi răspunde lui Sturza: Spre deosebire de dvs., lui Ilan Şor nu îi este ruşine că locuieşte în Moldova


Tauber îi răspunde lui Sturza: Spre deosebire de dvs., lui Ilan Şor nu îi este ruşine că locuieşte în Moldova
Colaj: UNIMEDIA

Vicepreședintele Partidului „ŞOR”, Marina Tauber, răspunde cu acuzații la afirmațiile făcute ieri de către fostul prim-ministru Ion Sturza. Deși Sturza a scris despre relația lui Șor cu Voronin, Lucinschi, Dodon, Filat şi Leancă, Tauber a preferat să vorbească doar despre corupția de pe vremea lui Filat, Platon şi Sturza, dar și despre succesele primarului de Orhei.

Vedeți mai jos reacția integrală a vicepreședintei Partidului „ŞOR”:

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +8 (10)
  Asa se intampla cand escrocii,ca aceasta Tauber,in loc sa fie anchetati si judecati pentru ilegalitatile comise (raportul Kroll spune clar ca se numara printre cei care au furat banii),isi permit sa fie tot mai obraznici! E si asta in carca justitiei selective a lui Plohis...
  • 0 (0)
   Tauber nu cunoaste o boaba in limba romana, dar uite aici ce mesaj a ticluit. Sunt sigur ca acest individ ne desconsidera ca popor, doar ca nu o spune public. Sau poate ride de noi, caci cum altfel furi de la ei , iar ei inca si de zeifica.
 • +6 (8)
  P.u. Marina cu trambulina !
  ”...dar Ilan Șor muncește și continuuă...” ?!
  O fi obosit sărmanul: să șmecherești pe atâțea și să furi un miliard - nu e ușor deloc! De acord, dar trebuie trimis la ”odihna binemeritată” să se răcorească și miliardul să-l intoarcă !
 • +4 (4)
  lol, si faptul ca a fost condamnat pentru furt de bani de la banca asta tot e grija de tara ??? a avut grija ca tara sa fie furata de el si nu de altii ! faptu lca el mituea functionarii pentru a avea unele facilitati nu are cum sa indreptateasca jaful !! foarte putini ani a primit Shor, eltrebue cel putin repatriat in tara de bastina si acol osasi ispaseasca sorocul

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA