„Tăieței pentru Dodon”. Tinerii PAS vor să-l ajute pe Dodon să facă față cheltuielilor mult mai mari ale familiei sale decât veniturile

Tinerii PAS vor să-l ajute pe Dodon să facă față cheltuielilor mult mai mari ale familiei sale decât veniturile. Organizația de tineret a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), condus de Maia Sandu, va organiza astăzi un flashmob la Reședința de stat. 

Evenimentul va avea loc la ora 15.00, iar tinerii de la PAS susțin că vor avea o surpriză pentru președintele Igor Dodon.

„Tăieței pentru Dodon”. Tinerii PAS vor să-l ajute pe Dodon să facă față cheltuielilor mult mai mari ale familiei sale decât veniturile
(Foto: facebook.com/PAS)

Un calcul elementar arată că familia Dodon va avea cheltuieli de minimum 352 685 de lei în 2017, cu 134 000 de lei mai mult decât venitul lui Igor Dodon din 2015 și cu 43 685 mai mult decât venitul total al familiei Dodon. În cadrul evenimentului, vom cere președintelui Igor Dodon să-și declare sursele de venit și cheltuielile lunare și vom veni cu un sprijin simbolic în susținerea lui Igor Dodon”, se arată într-un comunicat al PAS.

Totodată, tinerii PAS au făcut un calcul al vacanței lui Dodon în Soci.

Pub

„Costul vacanței de iarnă a dl. Dodon a fost calculat estimativ în baza costului mediu al biletelor de avion pentru 4 persoane (26 000 lei) și cazarea într-un hotel de 4 stele, pentru 4 nopți, pentru 5 persoane (20 000 lei). Acest calcul nu include costul închirierii echipamentului de schiat, a alimentației zilnice și a altor necesități”, adaugă tinerii PAS.

Totodată, tinerii PAS îi cer lui Igor Dodon să declare public cheltuielile sale lunare și veniturile. 

„Echipa PAS Youth are certitudinea că e mai bine ca președintele să fie ajutat de către cetățeni decât de corupți. Așadar, invităm toți doritorii să aducă în dar președintelui produsul preferat al acestuia – Tăieței (Macaroane). Sperăm că astfel să contribuim cu un prim PAS la deschiderea președintelui către integritate și corectitudine. 
Considerăm că un președinte ales de popor este obligat să acționeze doar în interesul cetățeanului și să fie un model de integritate, onestitate și profesionalism. În acest sens, îi cerem lui Igor Dodon să declare public cheltuielile sale lunare și veniturile. Iar dacă are nevoie de sprijin financiar, să-l ceară de la noi, de la cetățeni”.

Reprezentanții Președinției nu au comentat deocamdată inițiativa tinerilor PAS. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub