ora: 07:52, 12 ian 2017 14685

„Tăieței pentru Dodon”. Tinerii PAS vor să-l ajute pe Dodon să facă față cheltuielilor mult mai mari ale familiei sale decât veniturile


„Tăieței pentru Dodon”. Tinerii PAS vor să-l ajute pe Dodon să facă față cheltuielilor mult mai mari ale familiei sale decât veniturile
Foto: facebook.com/PAS

Tinerii PAS vor să-l ajute pe Dodon să facă față cheltuielilor mult mai mari ale familiei sale decât veniturile. Organizația de tineret a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), condus de Maia Sandu, va organiza astăzi un flashmob la Reședința de stat. 

Evenimentul va avea loc la ora 15.00, iar tinerii de la PAS susțin că vor avea o surpriză pentru președintele Igor Dodon.

Un calcul elementar arată că familia Dodon va avea cheltuieli de minimum 352 685 de lei în 2017, cu 134 000 de lei mai mult decât venitul lui Igor Dodon din 2015 și cu 43 685 mai mult decât venitul total al familiei Dodon. În cadrul evenimentului, vom cere președintelui Igor Dodon să-și declare sursele de venit și cheltuielile lunare și vom veni cu un sprijin simbolic în susținerea lui Igor Dodon”, se arată într-un comunicat al PAS.

Totodată, tinerii PAS au făcut un calcul al vacanței lui Dodon în Soci.

„Costul vacanței de iarnă a dl. Dodon a fost calculat estimativ în baza costului mediu al biletelor de avion pentru 4 persoane (26 000 lei) și cazarea într-un hotel de 4 stele, pentru 4 nopți, pentru 5 persoane (20 000 lei). Acest calcul nu include costul închirierii echipamentului de schiat, a alimentației zilnice și a altor necesități”, adaugă tinerii PAS.

Totodată, tinerii PAS îi cer lui Igor Dodon să declare public cheltuielile sale lunare și veniturile. 

„Echipa PAS Youth are certitudinea că e mai bine ca președintele să fie ajutat de către cetățeni decât de corupți. Așadar, invităm toți doritorii să aducă în dar președintelui produsul preferat al acestuia – Tăieței (Macaroane). Sperăm că astfel să contribuim cu un prim PAS la deschiderea președintelui către integritate și corectitudine. 
Considerăm că un președinte ales de popor este obligat să acționeze doar în interesul cetățeanului și să fie un model de integritate, onestitate și profesionalism. În acest sens, îi cerem lui Igor Dodon să declare public cheltuielile sale lunare și veniturile. Iar dacă are nevoie de sprijin financiar, să-l ceară de la noi, de la cetățeni”.

Reprezentanții Președinției nu au comentat deocamdată inițiativa tinerilor PAS. 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +3 (7)
  Pentru cei de la PAS1
  Natura majoritatii moldovenilor nu poate supravetui daca nu are pe cineva care sta deasupra cu bita si din cind in cind sa fie scarpinat cu aceasta bita si primesc satisfactie si placere (mozahizm), deacea acum la presedintele Dodon (care a fost ales de toti viniticii si cei care sau vindut votul pe bani, puscariasi, boschetari....) sa facut rind ca pupincurism. EL acuma alege cu cine sa ia masa, cine s-o plateasca, cine s-ai faca alte servicii gratis numai sa le de-a voie sa-l sarute asa cum am mentionat.
  Asa suntem ! Cu parere de rau.
  PS Daca nu te regasesti in categoria moldovenilor susmentionati IMI CER SCUZE!
 • +5 (9)
  Punetii, baieti, taietei in farfurie, caci pe urechi ii pune Putin. Un presedinte mai prost, Moldova nu a avut si nu va mai avea niciodata.
 • +5 (7)
  Da eu am crezut că după Timofte e imposibil să ne mai uluiască cineva. Dar se vede că rău m-am greşit.
 • -13 (13)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  As minca si eu taitei preparati de bucatareasa Maia Sandu daca nu-i scump.
  • +6 (6)
   ba nu,tu poti sa ai parte din kkatei care ii va prepara Dodon dupa taieteii lui Maia.
   • -1 (1)
    fiecare cu preferintele sale.acum avem libertatea alegerii.
  • +6 (6)
   sig.Daca doresti taietei ieftini,apoi tinete de dodon.Taietelul lui ,toata ziua poti sa-l rugumi si tot intreg ramine.
 • -15 (15)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.

  PAS a gasit o metoda de utilizare a macaroanelor ce le-au ramas de la campania electorala.
  Chear asa de multe mecaroane sa fi fost pregatite pentru alegatori?
  Parca nu suntem italeini.
  • +4 (4)
   Taietei pentru alegatori, iar kkatei pentru Dodon.
  • +5 (5)
   Tu ai mincat de ale lui Dodon
 • -14 (14)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  ma mir,cum asa "desteapta" a putut sa candideze la functia de presedinte... nu se deosebeste cu nimic de prostii,care mereu comenteaza pe unimedia
  • +5 (5)
   Cul nu te miri cum asa "destept" a devenit presedinte? treb sa fii tare destept, ca sa cheltui mai mult decat produci. Nu la toti le este dat asa ceva.
  • +2 (6)
   Te referi la prosti alde tine?
 • +3 (3)
  dadon nu poate fi pres moldovenilor europeni,e prostanac la chip si gindire retardata,uitativa a mers la Soci pe un deal fara infrastructura singur cuc cu familia si bodiguarzii si mai indeamna si lumea sa inghete pe acolo.Banuesc ca patanii prometeului nu mai mierg cu tata urmatorul an pe dialul ursului.
 • +7 (7)
  luati ceva macaroane dea noastre si pentru karabina
 • +6 (6)
  Remus, as mai adauga la cele spuse și pentru deputata Radvan ca moare de foame

  Sunt cetățean activ
  • +3 (3)
   da parca dadon a aranjato si are biznes profitor

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA