ora: 09:54, 22 iul 2014 6538

Sturza vrea numele oportuniștilor din Parlament


Sturza vrea numele oportuniștilor din Parlament
Cine formează complotul
Ion Sturza
Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie

Fostul premier Ion Sturza a postat un mesaj pe facebook, în care anunță că Guvernul își asumă răspunderea azi în fața Parlamentului din cauza unui grup de deputați care blochează adoptarea legilor, informează UNIMEDIA.

Potrivit lui, aceștia ar face parte din majoritatea legislativă și nu s-ar supune PLDM, PD și PLR, partidele care formează guvernarea. 

Sturza cere de la Filat, Lupu și Hadârcă numele „transpartinicilor”. Stimați domnilor Filat, Lupu, Hadârcă! Este cunoscut că deja de ceva timp în Parlament s-a creat o nouă majoritate, una transpartinică și extrem de oportunistă! Anume această majoritate blochează astăzi adoptarea unor legi foarte importante pentru buna funcționare a țării, pentru ordine în justiție, transparență în operațiunile financiare, rectificări bugetare etc. Fără de acestea, este blocată activitatea guvernului domniilor voastre”, a scris sursa.

Omul de afaceri spune că Moldova riscă să nu primească suportul financiar extern, atât de necesar. „În condițiile blocadei externe, ale crizei regionale, comportamentul deputaților oportuniști care susțin (o spun cu toată responsabilitatea!) interese de grup și infractori în grup este o formă de lașitate… Spuneți-ne numele lor, eu le cunosc, dar să știe și toată lumea cine, atunci când țara „arde”, vrea să se pieptene cu un pieptene de aur… Astăzi Moldova are nevoie ca niciodată de coeziune și de lideri capabili să conducă ferm și cu demnitate țara. Încercați, măcar în al 12-lea ceas, să o faceți. Fiți atenți, dacă nu, o vor face alții…”, a scris sursa. 

UNIMEDIA precizează că mai mulți deputați din majoritatea de guvernare blochează adoptarea unor proiecte de legi promovate de Guvern. În rezultat, Guvernul Leancă și-a asumat azi răspunderea în fața Legislativului, ceea ce înseamnă că legile vor fi promulgate fără ca acestea să fie votate de deputați.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +2 (6)
  Sint niste mizerii,niste oborigheni,hiene.
  Dea istea care merg impotriva tarii.
  • 0 (2)
   Cu tot respectul pentru Sturza, dar cit se poate de vorbit, de facut referire , de aratat cu degetul. Domnule Sturza daca stiti nume, cauze, motive, atunci spunetile in public. Lasa lumea sa afle si sa traga concluziile singuri. Noi singuri dupa aceasta vom analiza corectitudinea spuselor Dvs., dar nu mai faceti insinuari, spuneti lucrurilor pe nume. Noi stim ca acolo sunt 100 de lipitori si capuse si deja fiecare cu pofta lui. La unul e mai mare la altul mai mica.
 • +5 (7)
  Dondon - prim-vânzător de țară.
  • +4 (6)
   asta și pe măsa a sa o vâdă rușilor
   • +1 (5)
    da de ce nu?! da ei acolo i va fi ghini,,,,
 • +2 (4)
  "Sturza vrea numele oportuniștilor din Parlament"
  Hm... Eu vreau o halba de bere rece si inca un campionat mondial.
  Se pare ca in Moldova a inceput sezonul declaratiilor "a la ce-ti pofteste ranza".
 • -3 (5)
  Pai, unul dintre ei e chira Lupu, intrat in gura lupului...Si oile negre, tarcate pe dinauntru...Ca de n-ar oi, n-ar fi lupi, dle care sa stea capra in fata caracatitei oligarhice.
 • 0 (2)
  1. Ionita
  2.
  3.


  Sunt cetățean activ
 • 0 (2)
  cred ca e compania Diacov -Lupu care acopera furtul Aeroportului si a BEMului 2 tite ale partidului

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA