ora: 10:07, 04 sep 2013 9451

Sturza face un anunț „stresant pentru guvernanți”


Sturza face un anunț „stresant pentru guvernanți”
Ion Sturza, fostul premier al Republicii Moldova
Foto: ziare.com
Omul de afaceri Ion Sturza spune că nu a exclus niciodată posibilitatea ca acesta să revină în politică. Nu a făcut această informație publică „pentru ca să nu-i streseze pe actualii guvernanți”, notează UNIMEDIA. Declarațiile au fost făcute luni seara în cadrul unei emisiuni la ProTV Chișinău

Întrebat cum se vede acesta implicat, omul de afaceri a răspuns că acest lucru depinde și de forma cum și-ar soluționa chestiunile ce vizează proiectele sale economice aflate acum în derulare.

„Eu odată la 5-6 ani îmi schimb nu numai proiectele, dar și modul de viață. Eu nu am spus niciodată că nu voi reveni vreodată în politică, în Moldova sau România. Portița e deschisă și o spun pentru prima dată. Dar ca să nu-i stresez pe actualii guvernanți, am spus că nu este un proiect imediat”, a menționat acesta. 

Întrebat dacă este adevărat că i s-au propus mai multe funcții importante în ultimii 4 ani, Ion Sturza a menționat că niciodată nu s-a discutat serios la acest subiect. „Eu sunt de serviciu când apare vreo funcție vacantă. Speculații au fost multe, dar în realitate niciodată nu s-a discutat serios”, a conchis sursa.

UNIMEDIA amintește că, anterior, omul de afaceri a negat de mai multe ori că ar dori să se reîntoarcă în politică. De fiecare dată când s-au vehiculat nume cu privire la funcția de prim-ministru sau de președinte al țării, cel al lui Ion Sturza a fost întotdeauna printre potențialii candidați.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +4 (6)
  Mult stimatule Domnule Strurza daca aveti de gind sa lucrati ca politicienii nostri de acum mai bine nici sa nu veniti.
  Noi avem nevoie sa ridicam Moldova din genunchi dar nu sa inbogatim politicienii.
  Probabil ar fi mai bine sa avem o echipa de tineret care nu se gindeste numai la bani ca boshorogii astia dar se mai gindesc si la viitorul copiilor lor.
  Astia nu ai ce se gandi la viitorul copiilor ca ai lor invata prin Anglia deja si is cu valizile gatite demult sa plece de aici dupa mandat.
  Jos Porcaria asta de Guvernare , Jos Comunistii jos TOTI politicienii actuali impotenti ces ei!!!!
  • +3 (11)
   Comentariul a fost șters de redacție.
   • +2 (10)
    Comentariul a fost șters de redacție.
    • +2 (10)
     Comentariul a fost șters de redacție.
     • +2 (2)
      Ai dreptate... Vlad Filat este un lider de partid de exceptie, foarte competent, cu care Sturza s-ar intelege foarte foarte bine.

      Sunt cetățean activ
    • -1 (11)
     Comentariul a fost șters de redacție.
     • +4 (8)
      Comentariul a fost șters de redacție.
      • -1 (9)
       Comentariul a fost șters de redacție.
       • +2 (6)
        Comentariul a fost șters de redacție.
        • +2 (4)
         Comentariul a fost șters de redacție.
         • +1 (3)
          Comentariul a fost șters de redacție.
    • -1 (3)
     Daca crezi fati cruce, ei se imbogatesc da voi cu credinta o sa ramineti
 • +3 (5)
  Pai,hotaraste-te odata,dle Sturza,ori astepti sa dispara definitif republicuta Moldova,care esta furata,pradata mereu de catre discipoli,precut contrabandistul?,dar si papausarul? 300 mln.euro,drept granduri,BNM,aeroportul....mai doriti exemple?
  • +7 (9)
   In caz daca dl Sturza si-ar forma un partid, as fi printre primii care ar adera la echipa sa! Pare a fi o persoana cu verticalitate si viziuni europene, si daca ar reusi sa adune in jurul sau persoane asemenea lui si nu niste profitori de termen scurt, la sigur ca Moldova va deveni poveste de succes in fapte si nu declaratii sterile!
   • +1 (3)
    Comentariul a fost șters de redacție.
 • +5 (9)
  Domnule Sturza daca sunteti un om destept ati intelege ca Moldova are nevoie acum de ceva nou si de o schimbare radicala dupa toata mafia asta.
  Daca sunteti in stare sa aduceti schimbarea incercati.
  Daca vrei sa furat ca si actualii guvernanti mai bine nu veniti ca de data asta 7 aprilie o sa se termine cu distrugerea totala a Chisinaului.
 • +3 (7)
  vreau nu vreau ... ma voi gandi.
  Tu esti barbat sau ce esti? sau vii sa schimbi ceva in tara asta cit mai are populatie sau deloc nu veni.
  De astia indecisi nu ne trebuie.
  Vrem un Stefan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • -5 (7)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • +4 (6)
  Tra guvernata de supersmecheri,superneoameni,dupa care plange puscaria.Avem nevoie de BARBATI ai neamului
  • +2 (4)
   tu ai facut ceva in calitate de "barbat al neamului" sau astepti sa puna altii osul la treaba? =)))
   • +2 (4)
    Inginerule,tu ce ocupatie ai avut in "92,cand la Nistru se ducea lupta pe viata si moarte?,ori ai fost,poate la flesh-mobul contra vizitei lui Rogozin?,ori ai participat la podul "de flori"?.Ma refeream la un lider national,nu la muieri...Trage concluzii,daca esti apt,desigur
 • -6 (8)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  nu mai reveniti in politica, va sta bine si in rolul de baba Vanga
 • +6 (8)
  Daca Sturza ar intra in politica, la sigu il voi Sustine... dar sub nicio forma nu il sustin daca intra in politica prin PD, PLDM, sau PL.
  Cel mai bine pentru el e sa-si faca partid propriu.
 • +6 (6)
  Sturza e un om destept. Respectul meu. Dar nici intrun caz nu as dori sa se asocieze cu hotii - Filat, Ghimpu, Lupu, Plahotniuc, Voronin, acestea trebuie spinzurati. M-ai au sa fure ? (BEM, Aeroport, etc.) Nu au un pic de rusine fata de cetateni. Oare cit ii trebuie unui om ? Fericit este acel om cui ii ajunge si se simte indestulat fizic si moral, dar nu acel ce are mult. Dar hotii enumerati se vor inneca in bani si tot nefericiti au sa moara.
 • +1 (1)
  Da! Intradevar Dnul Sturza ar shimba anturajul in politica, si ar imbunatati situatia intr-un "stat capturat" totalmente! Si daca, doreste sa se implice in politica, atunci intrebarea, "in calitate de cine?"... Daca in calitate de a face concurenta celor "doi" si altor "faraoni" ascusi atunci folos nu prea mare, decit nenorociri in plus!? Daca in calitate de fiu al nemului, al neamului care, a nimerit in "mare prapastie", din care are toate sansele sa nu-si mai revina ca popor, atunci societatea nu are decit sa-i "poarte numele si stima". Si in acest caz ar fi bine sa-si expune intregului popor opinia ce s-a intimplat in anii precedenti, cind colapsul abea i-si lua avint ??? Totusi, una este clar ca clasa politica necesita sa fie schimbata totalmente, si cei implicati in guvernare sa nu mai aiba dreptul zeci de ani de ocupa posturi pentru popor si din numele poporului, precum si cei din guvernarea precedenta!Ei si-au utilizat sansa data de popor pentru al sluji pe acesta!
 • 0 (0)
  Avem,totusi,oameni cu demnitate in tara.
  Domnul Sturza este un foarte bun exemplu.
  Si este un bun candidat pentru a schimba pe cei ce s-au fisticit si nu stiu incotro sa mearga,si,ce este esential,ce sa faca.
  Cred ca poate miza pe sustinerea noastra.
 • 0 (0)
  nu stiu ce zace in sturza da filat sigur e un banditzal.. lucrurile astea sunt binecunoscute. astia platiti aici pot sa hamaie cat ii tin buzunarele.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA