ora: 12:35, 03 feb 2015 6041 13 Autor: Cristina Buzovschi

Sturza dezminte informația vehiculată de Ghimpu


Sturza dezminte informația vehiculată de Ghimpu
Ion Sturza
Foto: allmoldova.md

Ion Sturza neagă că ar fi avut vreodată intenția de a adera la Partidul Liberal. Reacția vine după ce ieri, 2 februarie, Mihai Ghimpu a declarat că acum doi ani fostul premier și-ar fi manifestat dorința de a fi membru PL, transmite UNIMEDIA.

„Eu nu pot să-mi dau seama de ce a declarat el așa ceva! Poate este un pic deranjat de cele trei întrebări simple pe care le-am adresat în emisiune. Dar a fost o minge la fileu pe care, dacă dumnealui știe cum să o lovească, i-ar fi fost de mare folos lui și PL-ului. Deci, categoric NU! Eu nu am comunicat sub nicio formă cu Ghimpu în ultimii ani. L-am văzut doar la televizor”, a declarat Ion Sturza, citat de ziarulnational.md.
 
Mai multe declarații Ion Sturza refuză să ofere la acest subiect.
 
Mihai Ghimpu a declarat că fostul prim-ministru al Republicii Moldova ar fi dorit să adere acum doi ani la Partidul Liberal, însă el nu l-a primit în formațiune.  „A vrut să vină la noi în partid și eu nu l-am acceptat. I-am zis că eu nu vreau oligarhi în partid. A vrut doi ani în urmă. I-am zis: „A mai rămas și Partidul Liberal să fie partidul oligarhilor”, a subliniat liderul PL.

Comentarii (13)
 • -1 (7)
  una doar este clar,cineva din astea doi,care se deranjeaza de soarta tarii, f.. capul
  • -5 (9)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Все верно ,и я больше поверил бы Гимпу . Интересные у нас бывшие премьеры ,пару лет премьером и потом уже много лет миллионером :)))
 • +7 (15)
  diferenta e ca unul vine cu argumente si cifre, altul, in loc sa recunoasca vine cu declaratii de genul: <<el a vrut sa intre la mine in partid da eu nu l-am prinit!>> Cam ce ar insemna asta, Dmn Ghimpu?
  • -6 (8)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Интересно ,а какие цифры привел Стурза ,да и собственно откуда ему все эти цифры известны если они пока что не известны нашим журналистам и прокурорам ?
 • +6 (16)
  Ghimpu nici acum n-a inteles ca Sturza chiar a vrut sa-l ajute. Ghimpu a trebuit doar sa spuna ca terenurile din Chisinau n-au fost instrainate de Chirtoaca, dar de justitia corupta - care este controlata de altcineva...
  Daca nu poti juca mingea la fileu - nu iti va pasa nimeni. Pacat
  • -7 (9)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Интересно ,а как он ему хотел помочь ? Вы можете привести пару примеров его помощи ПЛ ,или хотя бы Молдове ? Все герой находясь при деньгах и за границей страны ... почему он не вовлекся в молдавскую политику ,а комментирует политические разборки со стороны ?
 • +4 (16)
  Sturza este un Ipocrit, care mereu este SPECIALIST in toate. Bine ca Ghimpu nu la primit in PL, era sa compromita partidul
  • -7 (9)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Все верно ,он циничен как и многие другие молдавские бизнесмены ...
 • +3 (9)
  a vrut sau nu a vrut nu importa caci nu e sturza un om care poate intra in comanda doar daca nu e comanda lui personala. e un om foarte arogant. deacea si a guvernat putin desi si productiv. e un menager bun dar nici tara nici partidul nu e un busines personal.
 • +3 (7)
  Numai sturza n-a turnat zoi pe PL...Si acum e si momentul sa discute in care partid vroea sa intre sturza...Ne doare pe noi in cot de dorintile lui sturza si de partidul lui iubitfff...Si ce era sa fie...Poate vindea toata averea si o inpartia la cei saraci...De ce vor sa ponegreasca PL,unicul partid care apara demnitatea nationala a ROMANILOR-BASARABENI...Acus va spune ca PL si Chirtoaca este de vina,ca sturza nu-i in nici un partid...
 • +5 (11)
  Ghimpu trebuie să ştie,
  Doar e jurist cu şcoală,
  Că nu orişice prostie
  E o valoare ...liberală.
 • +1 (1)
  Sturza a fost un om respectat, până nu s-a antrenat în declarați fără motive, nu poți să faci declarați în baza bârfeleor și citirii știrilor pe net. Prostimea de la noi se bucură că a fost atacat Ghimpu. Dar de ce Sturza nu i-a atacat la fel de dur și pe ceilalți? Pe restul îi menajează, îi atinge doar așa simbolic.
 • +1 (1)
  Cum nu ? Sturza in 2013 se invirtea pe langa Palatul Republicii. pandindu-l pe Ghimpu, de cateva ori a fost observat. Mai mult sedea in automobil. A vrut sa faca dvijenii cu Ghimpu, dar nu i-a mers.

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA