Sturza ar fi vrut să adere la PL, dar Ghimpu nu l-ar fi primit

Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Sturza, ar fi dorit să adere acum doi ani la Partidul Liberal, însă Mihai Ghimpu nu l-a primit în formațiune. Declarații în acest sens au fost lansate chiar de președintele PL în cadrul emisiunii „În Profunzime” de la ProTV Chișinău.

Sturza ar fi vrut să adere la PL, dar Ghimpu nu l-ar fi primit
(Foto: wall-street.ro)

]A vrut să vină la noi în partid și eu nu l-am acceptat. I-am zis că eu nu vreau oligarhi în partid. A vrut doi ani în urmă. I-am zis: „A mai rămas și Partidul Liberal să fie partidul oligarhilor”, a subliniat liderul PL.
 
În cadrul emisiunii, liberalul a comentat declarațiile recente ale lui Ion Sturza. Potrivit lui, ex-premierul „e rău intenționat, deoarece vorbește mult de Ghimpu, dar niciodată nu a pomenit numele lui Plahotniuc. Deci se teme de Plahotniuc”.
 
Mihai Ghimpu l-a criticat pe Sturza. În contextul declarațiilor fostului prim-ministru potrivit cărora PL-ul pune în pericol ideea integrării europene prin promovarea ideii de integrare în NATO. „Înseamnă că băiatul ăsta Sturza e pro-rus, ține cu rușii”, a replicat președintele PL.
 
La acuzațiile lui Ion Sturza cu referire la banii și bunurile care nu sunt gestionate eficient în municipiul Chișinău. Ghimpu a răspuns: „Dle Sturza, habar nu are ce înseamnă să conduci un oraș. Un guvern nu ai putut să conduci. De ce nu ai venit în '98 la Frontul Popular să ne sprijini pe noi, dar ai plecat la Lucinschii în partid? Fiindcă-i place numai să urce pe cal bălan nu să și muncească”, a adăugat liderul PL.
 
 

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI