Sturza administrează active de 100 mln euro

Omul de afaceri Ion Sturza administrează împreună cu echipa sa active de cca 100 milioane euro. Informația a fost confirmată chiar de el în cadrul unei emisiuni la PublikaTV. Fostul prim-ministru a spus că gestionează afaceri în mai multe țări ale lumii și a infirmat încă odată că și-ar dori să se implice în politică. Acesta a mai menționat că Moldova nu este în situația în care să fie afectată de criza economică din zona euro.
Sturza administrează active de 100 mln euro
(Foto: PublikaTV)

"Moldova nu e in situația în care să aibă nevoie de intervenția unui chirurg. Moldova practic nu e afectată de criza globală. Dacă e să ne uităm la originea crizelor, Moldova nu e o țară supraîndatorată. Țara noastră e atât de mică, atât de puțin cuplată la economia internațională, la piețele de capital, încât criza nici nu ne va atinge. A fost un impact psihologic, când oamenii au văzut criza la TV acum câțiva ani", a spus acesta în intervenția sa.

În declarația sa, Sturza a spus că pentru el, politica și afacerile nu sunt compatibile. "Afacerile și politica nu sunt compatibile. Eu am fost consecvent în urmarea acestui principiu. Unii o fac, dar își vor compromite și afacerile și acțiunile politice", a mai spus acesta.

Sursa: UNIMEDIA

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI