ora: 07:52, 09 ian 2012 10345
Autor: Dumitru Ciorici

Sturza administrează active de 100 mln euro


Sturza administrează active de 100 mln euro
Foto: PublikaTV
Omul de afaceri Ion Sturza administrează împreună cu echipa sa active de cca 100 milioane euro. Informația a fost confirmată chiar de el în cadrul unei emisiuni la PublikaTV. Fostul prim-ministru a spus că gestionează afaceri în mai multe țări ale lumii și a infirmat încă odată că și-ar dori să se implice în politică. Acesta a mai menționat că Moldova nu este în situația în care să fie afectată de criza economică din zona euro.

"Moldova nu e in situația în care să aibă nevoie de intervenția unui chirurg. Moldova practic nu e afectată de criza globală. Dacă e să ne uităm la originea crizelor, Moldova nu e o țară supraîndatorată. Țara noastră e atât de mică, atât de puțin cuplată la economia internațională, la piețele de capital, încât criza nici nu ne va atinge. A fost un impact psihologic, când oamenii au văzut criza la TV acum câțiva ani", a spus acesta în intervenția sa.

În declarația sa, Sturza a spus că pentru el, politica și afacerile nu sunt compatibile. "Afacerile și politica nu sunt compatibile. Eu am fost consecvent în urmarea acestui principiu. Unii o fac, dar își vor compromite și afacerile și acțiunile politice", a mai spus acesta.

Sursa: UNIMEDIA

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • 0 (2)
  PEDOFILU SI INCA MAI SPUNEA CA UN BUSSINESMAN NU ARE CE CAUTA IN POLITICA ...CUM DACA NU SINGUR O SA-TI TII KRISHA CU KORACHKA DE DEPUTAT....IMPUSCATI SI BANII LUATI...CA 20 % DIN EI MINIMUM AU FOST FURATI DE LA POPOR...
 • -1 (1)
  Aresamon, ce vorbesti? Ai si dovezi, cumva?
  • 0 (2)
   Pentru noi de prosti ce suntem e destul sa ne fie bagat pe gat orice minciuna spusa la comanda unor escroci si o vom crede. Sturza e mult prea bun pentru Republica Moldova pentru ca noi suntem niste ratati si ii meritam la conducere pe cei pe care ii avem
 • -1 (1)
  NU AIURITI BAIETI! PRIVITI LA CEI CE SUNT ACUM LA CONDUCERE CUM IAU CU HAPCA...DE EI NU ZICETI NIMIC? DACA ERA ASA CUM CHINTA AMICUL DE MAI SUS. A.... ATUNCI NU PLECA STURZA DIN POLITICA SI MAI RAMINEA...., DAR OMUL NU AMESTECA UNA CU ALTA.
 • -1 (1)
  Voronin cu gasca lui de evrei corupti au furat miliarde de la poporul nostru si nimeni nu scrie aici nimic... Strurza cinstit si-a facut banii si-i doresc sa cistige de sute de ori mai mult. Sturza trebuie sa fie presedinte a Moldovei. Este cel mai bun
 • 0 (0)
  Sturza este un oportunist,are bani dar nu are faima!!!Si asta ai roade pe milionari!Milionarilor le este undeva de cetetenii,in general,toti bogatii sint lacomi,avari,ei nu se vor satura niciodata de bani,vor tot mai multi.Asa si cu acesta si-a inceput campania,incepin-d se vede cu Unimedia,doar si Unimedia are cheltuieli,nu-i asa?!
  Imi aduc aminte de Selin si babutele,de la manifestari,oare le-a dat si lor niste bunuti,pentru orele petrecute in frig?!
  Dodon este si el la fel,totul sau nimic,un poker-ist!

×
Economic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA