ora: 13:40, 31 mar 2017 2594

(Stop fals) Igor Dodon nu a donat niciun ban pentru grădinița din localitatea sa de baștină. Primarul satului a prezentat documentele care confirmă acest fapt


(Stop fals) Igor Dodon nu a donat niciun ban pentru grădinița din localitatea sa de baștină. Primarul satului a prezentat documentele care confirmă acest fapt
Foto: UNIMEDIA

Primarul din Sadova, satul de baștină a președintelui Igor Dodon, a prezentat o listă a donatorilor care au oferit bani pentru grădinița din localitate însă, Dodon nu figurează în această listă.

Documentele care confirmă acest fapt, au fost prezentate în contextul în care preşedintele Igor Dodon a declarat pentru postul Radio Europa Liberă că ar fi făcut donaţii de peste 100 de mii de lei pentru grădiniţa din localitatea sa de baştină – satul Sadova, raionul Călăraşi.

Primarul din Sadova a dezminţit, însă, această declaraţie, prezentând lista donatorilor care au oferit bani pentru grădiniţă în perioada 2010-2017, unde nu figurează nici Igor Dodon, nici Partidul Socialiştilor.

Preşedintele Dodon insistă că a donat 125 de mii de lei. Însă nici el, nici altcineva din sat, nu poate oferi documente confirmative. Mai mult, primarul localităţii spune că postul de televiziune NTV Moldova iar fi trunchiat mesajul, anunţând că el a confirmat spusele lui Dodon.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
  • +2 (2)
    La televiziunea lui Dodon au aratat niste lucratori de la gradinita care au spus ca s-a facut intr-adevar careva reparatii (linoleum,lavuare) pe banii lui Dodon.Daca insa nu sunt documente doveditoare,inseamna ca Dodon a folosit bani furati sau din offsorul Bahama.

×
Media/IT
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA