(stop cadru) Voronin: A terminat cu „clubnica” și a șterpelit-o la Moscova, că Putin nu poate deschide Campionatul Mondial la Fotbal fără Dodon

Fostul președinte al Republicii Moldova îl critică de fiecare dată pe actualul președinte. Voronin continuă să-l numească pe Dodon președinte neconstituțional, iar de această dată a criticat vizitele dese la Moscova, precum și Festivalul Căpșunilor, organizat weekend-ul trecut la Sadova.

„El iar pleacă în vizită, acum să deschidă Campionatul Mondial la Fotbal. Că nu-l poate deschide nimeni, nici Putin, nimeni, dacă nu merge Dodon. El trebuia urgent s-o șterpelească iar la Moscova.

Cu „clubnica” (trad. rus. - cășuna) s-o clarificat. El mai bine, decât cu „clubnica” ceea, mai bine s-ar implica în „nacinîe clubî” (trad. rus. - cluburi de noapte), unde se omoară oameni, și strângea „clubnică” de acolo sau elimiba „clubnica” din aceste cluburi de noapte, dar mă rog, fiecare face ceea ce poate”, a declarat Voronin.

Cât despre distincția oferită de Dodon interpretului rus, Filip Kirkorov, Voronin a menționat ironic: „O să facem demers la Ministerul Culturii ca să dăm noi o distincție. Îi vom da lui Dodon distincția „Actor călător al poporului””.

Pub