ora: 17:29, 19 mai 2017 13989
Autor: Tania Lozan

(Stop Cadru) Usatîi s-a întâlnit cu SunStroke Project, la Moscova: Vă rog să-i salutați pe locuitorii municipiului Bălți din partea mea


(Stop Cadru) Usatîi s-a întâlnit cu SunStroke Project, la Moscova: Vă rog să-i salutați pe locuitorii municipiului Bălți din partea mea
Foto: facebook

Președintele fracțiunii Politice Partidul Nostru, Renato Usatîi, s-a întâlnit, la Moscova, cu membrii trupei SunStroke Project.

Politicianul a postat pe pagina sa de socializare un scurt video în care a ținut să-i felicite pe băieți de la SunStroke Project pentru rezultatul bun din cadrul concursului Eurovision Song și i-a rugat pe aceștia să transmită salutări locuitorilor municipiului Bălți, dar și ai altor orașe. 

„Vă rog să le transmiteți locuitorilor din Bălți, dar și ai altor orașe, salutări și tot respectul din partea mea. Le duc dorul și sper că la evenimentul următor să fiu și eu prezent alături de voi.”

Pe 22 mai, locuitorii municipiului Bălți sărbătoresc Hramul Orașului. Politicianul i-a invitat pe băieții de la SunStroke Project să concerteze, alături de Pavel Parfeni, Nelly Ciobanu, Ani Lorak, dar și alți interpreți.

Anterior, Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, le-a promis băieților de la SunStroke Project că le va da 10.000 de dolari pentru locul 3 la concursul Eurovision Song Contest 2017.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
  • 0 (0)
    domnul usati isi-o ales 3 raioane si tot le repeta, sarmanii sunstroke nu au curajul sa se dezbaiere de asa un compromat ;/

×
Youtube & FB
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA