(stop cadru) Serafim Urechean îl laudă pe Vladimir Plahotniuc: Este bravo. Bine că poate

Liderul Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, este extraordinar, iar metodele prin care a ajuns să conducă cea mai mare formațiune din Moldova contează mai puțin. Cel puțin așa crede fostul primar al capitalei Serafim Urechean. 

„El este bravo. Dacă nu e altcineva care ar putea strânge tot ce e căzut... Nu era Plahotniuc - era altul. Nu l-am văzut de 7-8 ani, dar mă uit după el și spun că e bravo. Bine că este un om care îi poate consolida. 

(stop cadru) Serafim Urechean îl laudă pe Vladimir Plahotniuc: Este bravo. Bine că poate
(Foto: UNIMEDIA)

Mai mare cu*vă decât politica nu e. Să mă iertați de acest cuvânt, dar el se utilizează în politică. De aceea, creștinește, necreștinește... Nu am auzit să spânzure pe cineva, sau să bată pe cineva ca să vine la PD. Dacă se vorbește că a cumpărat deputați: Unde sunt ale mele două milioane? Dați-le încoace și am să fiu cel mai cumnte”, a declarat Urechean în cadrul emisiunii „Important”, de la TVC21. 

Totodată, Serafim Urechean a menționat că toată lumea cunoaște cum a ajuns Plahotniuc în business și în politică. 

„Acel așa numit război dintre Plahotniuc și Voronin este o ficție. Înțelegerile au fost foarte deștepte atunci când businessul a fost divizat. Voronin îi livrează membrii lui de partid lui Plahotniuc. E clar că nu totul e așa simplu”, a punctat acesta. 

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub