ora: 11:56, 19 mai 2017 17077

(stop cadru) Serafim Urechean îl laudă pe Vladimir Plahotniuc: Este bravo. Bine că poate


(stop cadru) Serafim Urechean îl laudă pe Vladimir Plahotniuc: Este bravo. Bine că poate
Foto: UNIMEDIA

Liderul Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, este extraordinar, iar metodele prin care a ajuns să conducă cea mai mare formațiune din Moldova contează mai puțin. Cel puțin așa crede fostul primar al capitalei Serafim Urechean. 

„El este bravo. Dacă nu e altcineva care ar putea strânge tot ce e căzut... Nu era Plahotniuc - era altul. Nu l-am văzut de 7-8 ani, dar mă uit după el și spun că e bravo. Bine că este un om care îi poate consolida. 

Mai mare cu*vă decât politica nu e. Să mă iertați de acest cuvânt, dar el se utilizează în politică. De aceea, creștinește, necreștinește... Nu am auzit să spânzure pe cineva, sau să bată pe cineva ca să vine la PD. Dacă se vorbește că a cumpărat deputați: Unde sunt ale mele două milioane? Dați-le încoace și am să fiu cel mai cumnte”, a declarat Urechean în cadrul emisiunii „Important”, de la TVC21. 

Totodată, Serafim Urechean a menționat că toată lumea cunoaște cum a ajuns Plahotniuc în business și în politică. 

„Acel așa numit război dintre Plahotniuc și Voronin este o ficție. Înțelegerile au fost foarte deștepte atunci când businessul a fost divizat. Voronin îi livrează membrii lui de partid lui Plahotniuc. E clar că nu totul e așa simplu”, a punctat acesta. 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +11 (21)
  Doamne ce curvaraie sunt toate rasurile estea. Serafime, dupa tine plange groapa.
  • -15 (21)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Urechean are dreptate, daca nu era Plahotniuc, aparea altcineva, insa mereu este nevoie de o persoana care sa consolideze atit societatea , cit si clasa politica.
   • -15 (19)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Corect, ce rau a facut Plahotniuc ? A distrus partidul comunist si a intarit pozitia pentru a continua cursul european? Cred ca acesta este chiar un mare plus.
    • -15 (17)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     Atitea sperietori am auzit despre Plahotniuc, insa vad ca el a inceput sa faca cu adevarat putina curatenie in tara asta. Acum vad ca zilnic sunt arestati tot felul de corupti.
 • +11 (21)
  Ce rahat de om! Si asta doreste sa devina iar primar,lingandu-i fundul lui Plohis?
 • -5 (15)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  da corect omul vorbeste,ploh a cumparat cuibul falimentar de deputati bezdelnici a lui voron si ia pus sa sustina macar cursul european,acum tre de imprastiat cuibul lui dodon,care stiu numai de cirpe rosii si lente kolorado.Iata tata ucide fiicele in somn,sotia si pe sine sub conducerea lui dodon,cita tragizm a intrat in familiile moldovenilor de cind rulesc comunarii
  • +6 (6)
   La putere acum se afla PD-ul - Plohis,Candu,Filip,etc.,cu Dodon ei conlucreaza si se ajuta reciproc.
   Ce intelegi prin "curs european" - furtul miliardelor din banci,coruptia in proportii extraordinar de mare,injustitia,monopolizarea oricaror domenii incepand cu mass-media? Integrarea europeana inseamna introducerea standardelor europene in R.Moldova prin implementarea reformelor.Pana acum s-a mimat,nu s-a reformat.
 • +6 (6)
  Serafisa ,spune lucrurilor pe nume .Serafisa are perfecta dreptate ,deoare-ce una din curvele politice este el Serafisa Urlecheanu ,care si-a distrus AMNA-UL ,curvarind dupa fotoliul oferit de curvarul NR.1 A MOLDOVEI,liderul si fostul primministru al PLDM-ului Vladisa Filatisa.Serafisa ! curvele politice sau consolidat acuma numai in doua partide: PD-rastilor si PSRM-astilor Dat fiind faptului ,ca curvele poseda un potential psihologic din natura ,au devenit curve politice,care masiv au infectat Moldova cu o boala venerica ,care in nomenclatorul de boli a OMS (organizatia mondiala a sanatatii )in viitorul apropiat se prevede sa o includa :TRASEEIZMUL CURVARILOR SI A CURVELOR POLITICE A MOLDOVEI.
 • +4 (4)
  I-mi cer iertare ,am scapat un cuvint din denumirea bolii,(Traseizmul hotilor ,curvarilor si a curvelor politice a Moldovei).
 • +6 (6)
  Nu multi "politicieni" recunosc deschis ca politica e curva, Urechianu e unul din ei. Pedeasupra mai recunoaste ca daca i-ar da bani (doua milioane) nu ca i-ar spala lui Ploha rahatul, dar i l-ar manca sa nu-i ramana nici urma.
 • +5 (5)
  Urechian- bravo Plahatniuc,bine ca poate fura.
 • +2 (2)
  Si cum a reusit R.Moldova
  sa tina atatea rasuri toti acesti ani de independenta
  au rupt din ea bucata cu bucata cau ajutorul asa zisilor politicieni
  _________________
  sa scape tara asta de voi...
  si imi mai amintesc in 2010 vai ce le era jele la toti din alianta de Urechian
  vai ca-i tare bolnav, cine stie cate zile o avea...
  da uite la "bolnavul" de atunci cum se gudura astazi
  Sefu vezi bl*a unde ai ajuns?
  pe tine mai repede te baga in pamant asa bolnaji
  dura lectie ai mai primit...
 • +2 (2)
  Daca preseditele Curtii de Conturi spune despre coordonatorul "aliansului" bine ca fura,ce sa mai discutam noi despre tara,noi nu avem "tara".A vem banditi cu cravate la guvernarea unei turme de oi cu numele RMoldova.
 • +1 (1)
  O mama miaaaa, incredibil ! Si cine il aduse pe Platon in Parlament pe liste de partid ? Este tot bravo lui ? Sau curva politica ? Giciti ghicitoarea mea, simpla de doi bani....

  Sunt cetățean activ
 • 0 (0)
  Dupa lauda lui Urechianu si ceilanti, Plahotniuc poate cel putin pina la svirsit de viata sa nu sa se mai spele pe fund. Spera sa mai rupa ceva Urechianu- lacusta ce este.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA