ora: 15:56, 14 mai 2017 36850
Autor: Redactia UNIMEDIA

(stop cadru) Răvașul Tanei Crețu dedicat lui Vlad Plahotniuc: Om ești tu, la fel ca mine și ai inimă în tine


(stop cadru) Răvașul Tanei Crețu dedicat lui Vlad Plahotniuc: Om ești tu, la fel ca mine și ai inimă în tine
Foto: UNIMEDIA

Un răvaș dedicat liderului PDM, Vlad Plahotniuc. Tanea Crețu, o tânără din Moldova, stabilită în Spania, a dat cetire versurilor la protestul din fața Parlamentului: "Tabără ne-a arătat, ești tare ocupat."

Tanea Crețu a dedicat și anterior versuri politicienilor. Pentru prima dată a apărut în spațiul on-line în timpul campaniei electorale din toamna 2016.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -15 (15)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Femeile sunt bune la treburile casei, la facut mancare si crescut copiii.. nu in politica. Femeile sunt un dezastru total in politica, pur si simplu nu o inteleg, nu sunt facute pentru asa ceva.
  • +8 (8)
   Zi-i lui Chirtoacă să stea acasă și să-i facă mâncare lui moș-so. Tot clanul ghimpilor e un dezastru total în politică. Nici copii nu pot să facă, la cât de perverși sunt.
  • +7 (7)
   Spune acest lucru femeilor din statele scandinave,care conduc la toate capitolele bunastarii in lume si unde femeile au o implicare mare in politica,ca ex. in Parlamentul din Suedia 44,7 % sunt femei.Acest misoginism il poate arata doar o persoana retardata,lucru pe care-l demonstrezi pe forum deseori...
   -
   http://independent.md/studiu-topul-tarilor-din-lume-unde-femeile-traiesc-cel-mai-bine/#.WRhv8ml97IU
   -
   https://www.zdg.md/stiri/stiri-sociale/faceti-cunostinta-cu-ministrii-apararii-din-suedia-norvegia-olanda-germania
   • -13 (13)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Barbatii puternici au creat tarile scandinave nu femeie, la fel toata Europa. Barbatii puternici au creat tari puternice cu nivel de trai ridicat nu femeile. Femeile ce conduc acum tarile scandinave sau Frau Merkel sunt cei care distrug Europa si nivelul ei ridicat de trai creat de barbatii puternici. Femeile sunt naivele rupte de realitate care muta arabi si africani in Europa, ele sunt cele care colonizeaza Europa cu oameni primitivi si violenti arabi si africani ce distrug Europa. Rata violurilor in tarile scandinave e de 10 ori mai ridicata decat in Romania.. se vede clar cum femeile ca Merkel naive rupte de realitate stupide incompetente isi duc tarile la distrigerea totala.
   • 0 (6)

    mihai, clar ca Aliosa din Orhei abereaza, dar tarile scandinave nici de cum nu sunt exemplu, bunastarea a fost creata in anii 80-90...
    .
    da acum introducerea fortata a femeilor in politica este una gresita, politica MULTIculturalismului e opera femeilor, si ea deja a dat esec, Europa, si mai ales cea de nord jeme sub atacul islamistilor...
    .
    acum foarte mult se vorbeste ca unica evaluare CORECTA este meritocratia, ok, de acord, atunci de ce se impun cote pentru femei?????
    • +2 (2)
     Sunt si eu de parere ca principalul criteriu ar trebui sa fie meritocratia.Cotele,despre care vorbesti,sunt pentru a lupta cu discriminarea de gen (sunt si pentru tineri,etc.).Nici eu nu prea agreez faptul ca se impun niste cote,cred ca principalul e sa nu fie discriminare,in rest - femeile capabile (daca de femei vorbim) si singure isi vor croi drum.
 • +13 (13)
  Politica ne afecteaza familiile, copii, treburile casei toti trebuie sa ne implicam nu indiferent de gen. E necesar de facut ordine ...
  • -8 (8)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   In ce "sa ne implicam"? Care "ordine"? Pana la "абвал" totul va fi in stilul actual. Dupa ne vom reorienta spre dumnezeul din est. V-au aruncat deocamdata niste oase-liber cu "biometrice" in UE. Vrei mai mult? Pahanu are grija de functionalitatea sistemului pe intern si coordoneaza in stil "democratic" structurile statului, iar tv sale va modeleaza spre alegerea potrivita.
   Arma politica perfecta este boicotul sau constientizarea raului perfect din politicul autohton. Puna nu ai majoritate constienta, poti face proteste aiurea cu 40% din populatie. Iar majoritatea in RM au ales steluta. Ea nici nu a disparut nicaieri din inima moldoveanului. Nu va disparea niciodata. E deja o tresatura nationala...
 • -15 (15)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  О, румынский срач :)):)) Давай-ка, продолжаем... Забавно :)):))
  • +8 (10)
   Primesti placere de la faptul ca arati cat de prost si needucat esti? Nu e necesar s-o demonstrezi permanent,demult e clar, cred,pentru majoritatea de aici,ce reprezinti - un gunoi al societatii...
   Cand ai spus vre-o vorba cu talc si argumentata?
 • -10 (12)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Nu are rost sa scrii poezii si sa dai lectii de moralitate, cand Plahotniuk ramame un produs binecuvantat de electoratul autohton. Cea mai simplista logica - votul proDodon este si un vot proPlaha. Lumea a facut alegerea. La multi nu le place ca coordinatorul ruleste, dar insasi MAJORITATEA a ales perpetuarea sistemului. La inceput indirect, votand cu partide din alianta, mai tarziu cu steluta. Publicul, dar si "formatorii de opinie" nu au gasit solutia de a fenta mafia. Deaceia avem ce avem. Cu cat e mai rau, cu atat e mai bine pentru pedofilul de la Kremlin.Este deja obositor sa astepti. Vad ca dupa biometrizarea totala a Moldovei urmeaza cea a Georgiei si Ucrainei. Ca si cum "liberalizarea vizelor". E doar cascavalul din capcana lui Putin. Dincolo de "fara vize" aproape nimeni nu observa pregatirea de elementele pentru ultimul imperiu.
 • -5 (5)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Taniusha, se peesha Plahotniuc pe poeziile tale, si il doare fix in cot de manifestantii de acolo.Nimic nu se schimba in viata lui de la asta.Intotdeauna romanii au fost "cu sufletul" - cu poezia,cu cintecul,cu valori nationale,cu sufletul,cu doina,etcetc. Da,toate astea is bune, cind are lumea ce minca si cu ce isi plati facturile.Oamenii mor de foame,se sondajele se intreaba citi is romani si citi moldoveni.Cretini mlea.Schimbarile adevarate, oriunde in lume, se fac fie prin inteligentza, fie prin fortza - ideal, prin combinatzia acestor doua.La romani/moldoveni, e cu "sufletul" - dale un ulciorash cu vinisor, si vin toate 2-3 milioane care au mai ramas,si fac "protest" in centru. Tzipa, matahaiesc placate,etc Apoi pleaca acasa,unde au ramas vitele nehranite sau facturi neplatite. Si, s-a schimbat ceva ? A iesit una din Spania cu poezii, alta din Canada cu "dureri de suflet", so what ? S-a schimbat ceva ? Nimic, si nici nu o sa schimbe.

×
Youtube & FB
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA