ora: 18:48, 09 aug 2017 12448

(stop cadru) Judecătorul în cazul lui Chirinciuc nu a vrut să fie filmat în timp ce citea sentința. Și-a acoperit fața cu o foaie


(stop cadru) Judecătorul în cazul lui Chirinciuc nu a vrut să fie filmat în timp ce citea sentința. Și-a acoperit fața cu o foaie
Foto: privesc.eu

Sergiu Lazari, judecătorul care a pronunțat sentința în cazul lui Iurie Chirinciuc a refuzat să fie filmat și și-a acoperit fața cu foaia pe care o citea. 

Înainte de pronunțarea sentinței, judecătorul li s-a adresat jurnaliștilor care filmau și doreau să intre în sală: "Opriți vă rog filmarea, domnilor. Opriți filmarea și vă explic. De ce vă demonstrați nivelul de educație? Lăsați camerele jos. Conform Codului de Procedură Civilă și hotărârii Consiliului Superior al Magistraturii, procesul de judecată este înregistrat audio.[...] Înregistrarea video- doar cu permisiunea președintelui ședinței. Eu nu doresc să fiu filmat, nu sunt vedetă de cinema, nu-s actor de teatru, nu-s om politic".

Dupcă de câțiva jurnaliști au intrat totuși cu camere în sală, judecătorul a prinunțat sentința cu foaia în dreptul feței și apoi le-a spus să părăsească sala.

UNIMEDIA amintește că astăzi Iurie Chirinciuc a fost condamnat la un an și patru luni de închisoare cu suspendare și aplicarea amenzii de 700 de unități convenționale

Decizia a fost pronunțată câteva minute în urmă de către judecatoria Buiucani, în lipsa fostului Ministru al Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +3 (3)
  Daca asa judecator isi astupa mutra inseamna ca are Pufusor pe Botisor
  • 0 (0)
   Nu are nimic aici pufusorul, pur si simplu el intelege foarte bine ca indeplineste comanda politica, indiferent cit e de vinovat Chirinciuc. Judecatorul cunoaste ca este doar o figura de sah in miinile lui Plaha.
 • +2 (2)
  Mafiotul ”justițiar” se teme ca dreacu de tămâie de presă !
  • 0 (0)
   La sula a vazut el presa, pur si simplu are loc factorul omenesc, cind intelegi ca faci comenzi politice, oricum te genezi un pic)). E uimitor cum lui Plahotniuc i-a reusit sa construiasca o asemenea imperie personala, are talent omul).

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA