ora: 14:10, 18 mar 2017 10548

Stop Cadru: Donald Trump, refuză să se strângă de mână cu Angela Merkel în timpul primei lor întâlniri


Stop Cadru: Donald Trump, refuză să se strângă de mână cu Angela Merkel în timpul primei lor întâlniri
Foto: Reuters

Cancelarul german Angela Merkel a ajuns vineri la Casa Albă pentru prima sa întâlnire tete-a-tete cu noul președinte american Donald Trump, iar în cadrul primei lor întâlniri în fața presei, Trump se pare că a ignorat cererea publicului de a avea o strângere de mână cu Angela Merkel. 

La un moment dat, toți cei prezenți în sală au început să strige „Vrem strângere de mână”, Donald Trump însă a ignorat cererea publicului. Ba mai mult, și Angela Merkel i-a  șoptit acestuia „Uite, vor strângere de mână”, Trump însă a rămas la fel de indiferent. 

 Inițial, întâlnirea celor doi trebuia să aibă loc marți, însă a fost amânată din cauza unui viscol pe coasta de est a SUA.

Totodată, în cadrul întâlnirii, acești au discutat despre relațiilor comerciale dintre Statele Unite și Uniunea Europeană, iar Trump a insistat că nu este izolaționist, dar dorește tratate de schimb echitabile.

La rândul său, Merkel a afirmat că mai speră să se reia negocierile pentru tratatul transatlantic de liber schimb, între SUA și UE. Acesta ar fi, după aprecierea ei, un tratat bilateral, de tipul celor preferate de Trump.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • 0 (4)
  Daca vreti sa vedeti strangere de mana de-a lui Trump, priviti ultimele secunde din conferinta comuna cu Merkel
  https://youtu.be/fchhs4ehZQg
  Trump isi arata lipsa de respect fata de media prostituabile, care continua campania murdara impotriva sa. Niciodata in istoria SUA nu s-a intamplat ca un sef de stat sa fie tratat in asemenea hal, dar cum nu face parte din mafia criminala din spatele puterii, trebuie sa indire si sa mearga inainte. Le-a si spus ziaristilor sa transmita imagini naturale, nu denaturate in Germania. E suparart si are pentru ce.
  Un om cu demnitate. Nu m-as fi gandit niciodata ca America ar fi capabila sa aleaga din afara clubului de criminali. SUA are sanse sa plece cu onoare. Speram ca nu vor ridica pragul de datorie si din iunie sa inceapa prabusirea sistemului. Si prietenul nostru de la Kremlin asteapta cu nerabdare. Acolo au oleaca de striom cu Dimon din cauza lui Navalnai si inceputul crizei e tocmai binevenita ca sa astupe problemele interne.
  • +2 (4)
   ....era vorba de disrespect fata de Angela aici, nu de media. Cit de needucat trebuie sa fii sa refuzi sa saluti pe cineva? Asta numesti tu om cu demnitate? Indiferent ce parere are el de Angela, Germania, UE, etc, ar trebui cel putin sa respecte protocolul, caci reprezinta America... Daca ar fi fost la o intilnire de afaceri personale ar fi fost altceva. Atunci cred ca ar fi dat mina si cu dracu'...
   Nu am nimic nici pentru, nici impotriva lui, dar gestul asta e mizerabil.
   • -2 (2)
    Anume acest lucru incearca sa va insufle media aservite, inclusiv Unimedia. Cauta secvente de la vizita lui Merkel si poti vedea clar cum se comporta Trump cu Merkel.
    Atat de mult santeti prostiti de media si va hraniti cu franturi de informatie, prezentand totul pe dos.
    Gestul e unul de dispret pentru media, daca nu ai prins. Incearca sa vezi cum se comporta la intalnirea cu media. Si mai ales asculta ce spune. Despre aceasta trusturi aservite alde Unimedia sau Jurnal nu au cum sa scrie. Scopul lor e sa promoveze o imagine denaturata despre Presedintele american.
    Vei avea alta impresie, daca vei analiza toata informatia pe vizita cancelarului german. Numai ca de unde? Majoritatea va hraniti cu gogoase servite de prostituabili. E greu de pus capusoru in miscare. V-a pus Unimedia secventa, hop ati muscat. Alt articol, cu o fotografie straba de-a lui Trump, iar ati muscat. Asa santeti zilnic dresati si programati de media sa aveti o parere "adecvata" despre Trump.
  • +1 (1)
   "dar cum nu face parte din mafia criminala din spatele puterii"

   Adica,face parte din mafia criminala aflata la putere?

   Ai mai zis anterior,ca Obama va fi ultimul presedinte al SUA.
   Trump nu e presedinte? sau cum rastalmacesti profetiile tale anterioare?
   • -1 (1)
    Trump nu face parte din club si nu canta sub muzica masonilor. El nu trebuia sa castige alegerile. Kissinger s-a intalnit cu el special si l-a rugat sa se retraga. Chiar si dupa alegeri baietii continua sa-l sape. Soros deja a cheltuit intre 3 si 5 miliarde de dolari pe organizatii si media ca sa-l deligitimeze. Au inceput si arestarile pe cercirile de pedofilie, ce duc la interese in ambele tabere. Asa ca e mai mult ca precis ca pragul de datorie nu va fi ridicat si toate oalele vor fi sparte in capul lui Trump. Ei continua sa-l forteze sa abdice.
    Oamenii din spatele lui Obama si Clinton controleaza media, structurile. Nu este clar daca prabusirea SUA din acest an il va scoate din joc pe Trump, dar baiatul e fantastic. Pana acum erau doar papuse de-a globalistilor.
    Pe alegeri:Clinton nu putea castiga, doar Trump. Eu am presupus ca sistemul va cadea anul trecut si Obama va actiona in baza legilor semnate pana la inaugurarea lui Trump. Acum vor da vina pe Trump si mafia va ramane.
 • -2 (2)
  Все идет как надо. Главное европейцы не должны дать слабинку. Гнуть свою линию до конца. Он, конец, неминуемо придет. Вот горячий Эрдоган призвал турков живущих в ЕС иметь мтнимум по пять детей. И это на фоне тотальной педерастии и демографии европейских стран.
 • 0 (2)
  Trampa este nemanierat!
 • -1 (1)
  Lui nu ea permis Putin să dea măna.Ea spus că dacă o face au să afle toți cum sa fr..... cu prostituatele ruse anterior...

  Sunt cetățean activ

×
Externe
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA