ora: 11:03, 05 oct 2017 11321

(stop cadru) Distincția lui „Pintilie Călătorul” în Parlament. Ghilețchi: Cheltuielile mele pe un an sunt cheltuieli pe care un deputat european le-ar face într-o săptămână


(stop cadru) Distincția lui „Pintilie Călătorul” în Parlament. Ghilețchi: Cheltuielile mele pe un an sunt cheltuieli pe care un deputat european le-ar face într-o săptămână
Foto: UNIMEDIA

Ședința de astăzi a Parlamentului a început cu felicitări din partea deputatului liberal Lilian Carp pentru parlamentarul PPEM Valeriu Ghilețchi. 

„Vreau să-l felicit pentru călătoriile care le-a făcut prin toată Europa și propun să introducem o nouă distincție în Parlament pentru cei care călătoresc atât de mult: distincția lui Pintilie Călătorul. Ca să știe lumea unde se duc, pentru ce se duc și ce fac acolo”, a menționat Carp.

În apărarea lui Ghilețchi a sărit președintele Parlamentului Adrian Candu, care i-a amintit deputatului PL că Valeriu Ghilețchi reprezintă interesele Republicii Moldova în Consiliul Europei.

„Vă mulțumim mult și pentru activitatea de voluntariat și pentru activitatea din cadrul Consiliului Europei”, a punctat Candu. 

La rândul său, Valeriu Ghilețchi a ținut să precizeze că cheltuielile pe un an întreg la care se face referință sunt cheltuieli pe care un deputat european le-ar face timp de o săptămână. 

„Călătoriile pe care le fac sunt în atribuții de serviciu. Activitatea externă dacă vrei să o faci în mod eficient nu o poți face acasă, stând în birou”, a subliniat Ghilețchi. 

UNIMEDIA amintește că ieri Centrul de Politici și Reforme din Moldova a publicat un infografic în care sunt prezentate cheltuielile de deplasare în străinătate ale deputaților, pentru perioada anilor 2015 - 2016.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Youtube & FB
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA