ora: 10:43, 13 iul 2017 9493

(stop cadru) Ca de la pensionar la pensionar. Ce cadou i-a făcut Vladimir Voronin lui Dumitru Diacov


(stop cadru) Ca de la pensionar la pensionar. Ce cadou i-a făcut Vladimir Voronin lui Dumitru Diacov
Foto: UNIMEDIA / Igor Rotari

Relația dintre liderul Partidului Comuștilor, Vladimir Voronin și președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, a fost mereu una specială. Fapt demonstrat și la cea mai recentă emisiune televizată la care au participat greii politicii moldovenești. 

Voronin a venit cu un dar pentru colegul său de braslă Diacov. 

„Vreau să-i dau abonamentul la ziarul Comunistul lui Diacov, cu reducere, ca pentru pensionari. El e pensionar și nu prea are bani. În fiecare vineri, când apare ziarul Comunist, el cerșește de la mine acest ziar”, a spus Voronin. 

Drept replică, Diacov a ținut să-l întrebe pe Voronin de unde are bani pentru ziar: „Pensionarul Voronin a găsit bani. Mi-i interesant de unde găsește bani să editeze ziarul?E adevărat, aveam obiceiul să citesc presa de opoziție, dar acum ziarul e plictistor, se cam repetă aceeași istorie, e isteric”, a menționat Diacov. 

Voronin l-a îndemnat pe Diacov să-i mulțumească pentru cadou și să le trnsmită tuturor democraților să se aboneze la ziar. 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
  • 0 (0)
    ....poate vom scapa de japii astia statalisti si vom putea face o data unirea. Pierdem timpul si traim din ce in ce mai mizerabil.
  • 0 (0)
    Ei traesc bini si vineaza mereu, fara rusine, numai la conducerea statului facut miseleste de Stalin-Hitler si Ribentrop

×
Youtube & FB
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA