ora: 12:59, 31 mar 2017 7016
Autor: Eugen Durbala

(Stop cadru ) Iurie Leancă, despre îmbrățișarea cu Marian Lupu: „Ei și ce rezultă din asta?”


(Stop cadru ) Iurie Leancă, despre îmbrățișarea cu Marian Lupu: „Ei și ce rezultă din asta?”
Constantin Grigoriță

„Nu ne-am văzut de ceva timp, chiar de două luni”, astfel a comentat Iurie Leancă momentul de „tandrețe” în care a fost surprins îmbrățișându-se cu Marian Lupu.

„Cu domnul Lupu ne cunoaștem din 1987, dacă nu mă înșel. Atunci când revenisem eu de la Moscova și eram angajat la Ministerul de Externe și dânsul era la Ministerul Economiei. În perioade ale vieții mele și ale lui Marian am avut relații de familie foarte strânse, după aia, soarta a făcut să ne distanțăm ceva. Eu am plecat în străinătate, el a rămas aici și așa mai departe”, a declarat liderul PPEM Iurie Leancă în cadrul emisiunii „Important” de la postul de televiziune TVC 21.

Leancă a mai adăugat că a rămas surprins că această poză a devenit subiect de știre. „Cum să vă zic, m-a umflat și râsul, dar m-a apucat iarăși un sentiment de tristețe. Dintr-o relație, dintre doi oameni care se cunosc de 20 și ceva de ani să faci o știre că ne-am îmbrățișat. Ei și ce rezultă din asta?”, a comentat politicianul.

Amintim că, ieri, Iurie Leancă a fost surprins îmbrățișându-se pe holul Parlamentului cu Marian Lupu, iar poza a devenit subiect de știre pentru mai multe instituții media. 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
  • +1 (1)
    Doi blegi,care nu s-au pupat de o haba de timp, s-au intilnit. Ei si ce mare scofala?Tot blegi au ramas.
  • +1 (1)
    faceti de succes tara copiilor nostri,sa revina oamenii acasa

×
Youtube & FB
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA