ora: 07:41, 08 aug 2017 2970 0

Steve Jobs, cofondatorul Apple, ar fi limitat folosirea tehnologiei de către copiii săi


Steve Jobs, cofondatorul Apple, ar fi limitat folosirea tehnologiei de către copiii săi
Foto: cnbc.com

Dezvăluirea potrivit căreia copiii lui Jobs nu erau nişte "super-tocilari dependenţi" de Internet a fost făcută de către jurnalistul american Nick Bilton, care şi-a amintit o conversaţie cu cofondatorul Apple în 2010, cu un an înainte de moartea acestuia. 

Nick Bilton a dezvăluit pentru The New York Times că la intrebarea "deci, copiii dumneavoastră probabil că iubesc iPad-ul?", Steve Jobs ar fi răspuns: "nu l-au folosit. Limităm cât mai mult folosirea tehnologiei de către copiii noştri acasă".

Dezvăluirea este uimitoare din cauza faptului că, de-a lungul carierei sale, Steve Jobs a încercat să convingă milioane de oameni că trebuie să aibă neapărat gadgeturi Apple, relatează mediafax.ro.

Walter Isaacson, autorul biografiei lui Steve Jobs, a spus mai târzu că "Steve insista ca în fiecare seară (copiii) să ia cina la masa mare şi lungă din bucătărie, discutând despre cărţi, istorie şi o mulţime de lucruri". "Nimeni nu scotea vreun iPad sau computer. Copiii nu păreau deloc dependenţi de dispozitive", a adăugat el.

Comentarii (0)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Media/IT
 
Căutare
Login
Top taguri