ora: 07:35, 15 noi 2012 3546 19 Autor: Radu Burdujan

Speculații marca Publika? Nici Rogozin nu știe nimic despre „planul lui Rogozin”


Speculații marca Publika? Nici Rogozin nu știe nimic despre „planul lui Rogozin”
Dmitri Rogozin, r. special al preș ruse pentru Transnistria
Foto: rt.com
„Pe malurile râului Nistrului, nimeni nu știe nimic despre „planul lui Rogozin” de federalizare a Republicii Moldova. Eu, aflat pe malul râului Moscova, de asemenea, nu știu nimic despre ce este vorba”. Despre aceasta a scris reprezentantul special al preşedinţiei ruse pentru Transnistria, Dmitri Rogozin, pe contul său Twitter, transmite UNIMEDIA.

Declarația vine după ce un post de televiziune de la Chișinău speculează intens cu acest subiect în ultimele 2 zile. 

Precizăm că Dmitri Rogozin vine în Republica Moldova pentru o vizită de trei zile, 15-17 noiembrie.

UNIMEDIA reamintește că în aceste zile, un post tv a difuzat informația precum că reprezentantul special al preşedintelui Federaţiei Ruse pentru Transnistria, Dmitri Rogozin, va veni la Chișinău inclusiv pentru a propune planul de federalizare a Republicii Moldova. Mai mulți oficiali moldoveni, dar și europeni au calificat aceste informații drept zvonuri.

Comentarii (19)
 • -1 (5)
  of, iar Plahotniuc

  Sunt cetățean activ
  • 0 (4)
   Dati-i porcului Transnistria si faceti schimb cu Tintul Herta, Cernautiul, Insula Sarpelui, etc
   Sa dea teritoriile furate de Stalin ( care chipurile ,,suparat” a tras cu creionul gros,un creion pentru lemn, facind o dîra groasa pe harta Romaniei) Cit a fost de groasa dira, au masurat, si au luat fara rusine si mila, pamintul RO, cu case si oamneii care plingeau!
   • 0 (4)
    Dati-i porcului Transnistria blestemata si faceti schimb cu Tintul Herta, Cernautiul, Insula Sarpelui, etc
    Sa intoarca teritoriile furate de Stalin ( care chipurile f.,,suparat” ca RO a vrut innapoi Basarabia, a tras pe harta RO cu un creion gros, un creion balsoi pentru lemn, facind o dîra groasa pe harta Romaniei) Cit a fost dîra de groasa, au masurat, si au luat tot, fara rusine si mila din pamintul RO. Cu case si oamneii care plingeau saracii de ei !
    Fara remuscare, fara sa se gindeasca daca li s-ar fi facut acelasi lucru lor cum ar fi fost!
   • +2 (4)
    care Stalin way? in primul rand Djugasvilli , intr-al doilea rand Hrusciov le-o luat (el fiind ucrainean, de aici si cauza dece a facut-o)
   • +1 (3)
    Vai ce puternic ai spuso, cit pe ce sa scap o lacrima...terminatio bre cu lozincile voastre fasciste si ha sa ne apucam de lucru, uitativa real la lucruri ginditiva ce se poate de facut in situatia creata, cum se poate de gasit un compromis cu tarile apropiate (indiferent care) si lasati istoria pentru academia de stiinte a Moldovei ca degeaba primesc un car de bani din bugetul de stat.
  • -2 (2)
   OF TU ESTI PROST CA SI 99 % DIN POPULATIA ACESTEI TARI...
   • 0 (0)
    iaka de-a cui lingau e ku$$ (adica tu)! Persoana de mai sus, in asa mod a criticat publika tv, fiindca ea apartine persoanei mentionate in comentariu.
   • +1 (1)
    da tu faci parte din cele 99% ori esti dintre cei mai deshtepti 1%)))
 • 0 (2)
  Da ce asteptati de la TV la care au trecut majoritatea jurnalistilor de la NIT?Iar JURNALULtv cu ce e mai bun?Aceeas goana dupa senzatii si chiar daca multe din stirile lor nu se adeveresc ei nici macar nu-si cer scuze de la telespectatori pe care ii dezinformeaza cu nerusinare.
 • 0 (2)
  Uitativa cum aleg "analisti" deobicei unii si aceeas avocati(din citeva mii)doar ca sa faca isterie.Dron,Midrigan,Ursache putem vedea toata ziua la PUBLIKA si JURNAL.
 • 0 (4)
  Risul acesta de Rogozin scrie toate timpeniile care-i vin in cap, pe blogul sau si pe pagina de pe facebook, iar toti diplomatii se apuca sa comenteze apucaturile lui. Stimati domni politiceni ai Republicii Moldova, ajunge sa tot alergati ca catelusii in jului celor din Fed. Rusa. Aveti demnitate!!!! Un prost cscrie pe internet, fiindca nu are nici curaj si nici cultura diplomatica sa spuna in fata tot ce vrea, ear presa se apuca sa faca scandal din toate prostiile scrise de el. Am ajuns ca conducerea tarii sa fie pusa pe ginduri de 2 prosti din Rusia: 1. Baghirov si 2.Rogozin. Unul mai prost ca altul si ambii fac doar show-ri si glume, iar noi toti - hai sa le comentam ca poate chiar au dreptate. De unde atita naivitate in conducerea noastra? Daca nu aveti de gind sa vindeti din nou tara, rusilor, atunci de ce va ingrijoreaza prostiile scrise acolo? Cine e conducator in RM, voi ca sefi ai tarii (Guvern, Parlament, Presedentie) sau un comentator debil din Rusia?
  • +1 (1)
   da cu una sunt de acord: AVEM DEMNITATE, gaz nu avem, petrol nu avem, iesire la mare nu avem, de lucru nu avem, tehnica nu avem, specialisti nu avem...in schimb avem demnitate si mamaliga, la noi demnitatea asa-i de mare ca cind politicienilor le propune sa suga ei cer un fotoliu ca in genunchi nu le permite demnitatea sa se aseze.)))
 • 0 (4)
  Dati-i porcului Transnistria, blestemati-o si luati la schimb cit mai repede: Tintul Herta, Cernautiul, Insula Sarpelui, etc
  Porcii sa intoarca teritoriile furate de Stalin ( care chipurile f.,,suparat” ca RO a vrut innapoi Basarabia, a tras pe harta RO cu un creion gros, un creion balsoi pentru lemn, facind o dîra groasa pe harta Romaniei) Cit a fost dîra de groasa, au masurat, si au luat tot, fara rusine si mila din pamintul RO. cu case si oamneii care plingeau saracutii de ei !
  Au avut in plan sa ia o suprafata f. mare din teritoriul Moldovei, mult dupa Putna, trecind cu mult si de mormintul lui Stefan Cel Mare care, cum stiti, este la Putna!
  Au luat tot rusii, fara un pic de remuscare, fara sa se gindeasca ca daca li s-ar fi facut acelasi lucru lor, cum ar fi fost!?
  • +1 (3)
   singuri inventati istoria, apoi o invatati si credeti in ceia ce ati scris , dar una e drept - o parte din Moldova la moment intra in componenta Ro , o alta parte in componenta Ucrainei , iar urmasii lui Stefan au uitat cine sunt......
 • 0 (0)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • 0 (0)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • 0 (0)
  Acest plan nu ar trebui sa existe ,numai planul moldovei ar trebui sa fie tinand cont de sfaturile celor 5+2 si atat . Si rogozin sa inteleaga odata si pentru totdeauna daca ii supara pe moldoveni ii supara pe toti romanii daca ii supara PE ROMANI II SUPARA PE TOTI MOLDOVENII . oRI ITI PLACE DE NATIUNEA MEA ORI BA SI DACA BA ATUNCI PERI DIN OCHII MEI !
 • 0 (0)
  Pai scopul posturilor de televiziune platite este de a-i ponegri pe "dusmanii" sponsorilor, la moment unii lideri politici activ ponegresc reputatia Rusiei, in scopul de a baga in capul moldovenilor indispensabilitatea unirii cu Romania...vor sa ne bage pe gat ceea ce noua la moment nu ne trebuie
  • 0 (0)
   POsturile nu fac rau, voi nu vreti pentru ca sunteti spalati....

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA