ora: 11:30, 06 iul 2017 11793
Autor: Eugen Durbala

(sondaj CBS-AXA) Igor Dodon și Maia Sandu, cei mai agreați de cetățeni; Ce loc ocupă Vlad Plahotniuc în topul încrederii


(sondaj CBS-AXA) Igor Dodon și Maia Sandu, cei mai agreați de cetățeni; Ce loc ocupă Vlad Plahotniuc în topul încrederii
Colaj: UNIMEDIA

Șeful statului, Igor Dodon, și liderul PAS, Maia Sandu, se bucură de cea mai mare încredere din partea cetățenilor Republicii Moldova. Cel puțin asta arată datele celui mai recent sondaj realizat de CBS-AXA.

Potrivit cercetării, șeful statului se bucură de încrederea a 23,5% dintre respondenți, iar Maia Sandu – 7,9%

3,3% dintre respondenți au declarat că au cea mai mare încredere în Pavel Filip, iar 2,9% - în Andrei Năstase. 1,2% dintre participanții la sondaj au declarat că au cea mai mare încredere în Renato Usatîi, iar 0,6%  - în Vladimir Voronin.

De asemenea, cu 0,6%, în topul încrederii în politicieni, s-a clasat și liderul PD, Vlad Plahotniuc. Acesta este urmat de colegul său de partid, Marian Lupu, cu 0,5 la sută. 

De menționat este faptul că peste 45 la sută dintre respondenți au declarat că nu au încredere în nicio personalitate politică. 

Cercetarea s-a efectuat pe un eșantion de 1164 de persoane din Republica Moldova, fără regiunea transnistreană și s-a efectuat în perioada 20-30 iunie 2017, având o marjă de eroare de 2,8%.  

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -11 (13)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Еще вопросы есть?
  • +5 (5)
   Da, am eu unul: ultima linie ce inseamna?
   • +1 (3)
    acei care inca nu s-au decis
   • +3 (3)
    Omenii care nu au încredere în nimeni, ceea ce arată că majoritatea gîndesc rezonabil.
 • +6 (8)
  Pe poza Dodonel e asa de rumeor si frumusel. De Craciun ar fi numai bun de friptura.
 • +2 (2)
  Plahatniuc care tine in captivitate toata Republica Moldova si conduce cel mai mare partid din tara,Partidul Democrat,are doar 0,6 % de incredere din partea populatiei. Candu,ce zici,nu-i cazul sa va alegeti alt presedinte de partid ? Nu de alta,dar nu mai vedeti voi Parlamentul dupa alegerile din 2018 cu un asa raiting de risul gainilor.
 • 0 (0)
  D-lor de la CBS-AXA întrebați-mă și pe mine, colegii mei,cunoscuți, prieteni, rude, etc, etc.Am făcut un sondaj între categoriile de oameni de mai sus.Nimeni, nici odată, n-a fost întrebat.În 25-28(aproape)de ani măcar cineva era întrebat.Nu cred în nici un sondaj. Le știu scopul.

  Sunt cetățean activ
 • 0 (0)
  Dacă cei doi, Preşedintele Dodon şi candidata Sandu, nici nu se întîlnesc a discuta cum eşim din haos, dacă orgoliul ne doboară - nici vorbă de înţălepciune a celora ce ne reprezintă, aleşi în haosul societăţii-consecinţă
  Vezi ce propun: Unimedia,Igor Dodon despre modificarea sistemului, la 75 nu mai am puteri, m-am şi zăpăcit tot repeta fără discuţii, cenzură peste tot

  Sunt cetățean activ

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA