ora: 10:37, 16 oct 2014 4504
Autor: Cristina Aramă

Socialiştii vor să scoată oamenii în stradă


Socialiştii vor să scoată oamenii în stradă
Foto: UNIMEDIA

PSRM a solicitat convocarea de urgență a unei şedinţe extraordinare a Parlamentului pentru a soluţiona situaţia fermierilor și să le fie acordat ajutor financiar. În caz contrar, socialiștii vor declanşa un val de proteste în toată ţara care vor finaliza printr-o acţiune de protest de amploare în centrul Capitalei, notează UNIMEDIA.

„După cum cunoaşteţi Moldova a pierdut pieţele tradiţionale din cauza unei guvernări proaste care s-a grăbit să semneze Acordul de Asociere cu UE. Guvernarea a promis deschiderea altor pieţe, a promis că producătorii nu vor înregistra pierderi şi că vor veni cu un suport real pentru agricultură.

În realitate, 400 de mii de tone de mere şi sute de mii de tone de alte alimente agroalimentare stau pe câmpuri, iar guvernarea continuă să facă promisiuni deşarte. Producătorii de materie primă şi industria de prelucrare a producţiei agricole nu ştiu ce să facă. Aceştia sunt disperaţi fiindcă zilnic înregistrează pierderi de sute de milioane de lei”, a menţionat liderul PSRM, Igor Dodon în cadrul unei conferinţe de presă.

În acest context, Dodon a subliniat că dacă în timp de o săptămînă guvernarea nu va începe repartizarea sprijinului promis agricultorilor, socialiştii vor începe proteste în toate raioanele ţării, care vor finaliza cu un protest masiv în centrul Chişinăului.
Liderul PSRM a mai spus că dacă este necesar, ar putea fi convocată de urgenţă şedinţa Parlamentului pentru a soluţiona situaţia în cauză.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +5 (7)
  Draga Unimedia, cat a platit D*d*n pt reclama asta?
  • +2 (4)
   "socialiștii vor declanşa un val de proteste în toată ţara" va face valuri in tazic. Problemele exista, dar Dondon nu-l doare capul de ele, doar la piar se gindeste.
   • 0 (2)
    Calm baiete, o sa fie alegeri, atunci o sa demonstrezi cine esti, acum stai calm, caci tot tu ai fost cel care au dat sfaturi Moscovei de a pune embargouri la produsele noastre, TU de duceai si dalajei la KRemlin , cu ce probleme ne confruntam cel mai mult, si care actiuni ar fi mai potrivite pentru a ne bloca pe noi, dar tinete bine degraba o sa dispari cu totul de pe arena politica, si o sa se termine visul tau cu uniunea vomala!
 • +3 (3)
  Дешёвка!
 • +4 (4)
  v-ati vandut si voi cu reclama pentru porcul asta. Vreti sa vedeti oameni in papuci toamna, betivani si rupti in cur de foame? vrei hrisca si bautura? veniti la psrm.
  Toata lumea merge inainte doar noi inapoi!
 • +3 (3)
  Poate organizeaza proteste pentru independenta Gagauziei.
  Omul acesta vorbea de necesitatea integrarii europene inainte sa-l nomonalizeze Putin ca principal reprezentat an Rusiei in Moldova
 • +1 (1)
  Multe rele va mai face Gandon-ul asta. Cu asa succes poti scoate toata lumea in strada.
 • -3 (5)
  Daca ceia ce spune Bidon e adevarat,normal,oamenii trebuie sa iasa in strada sa-si apere drepturile lor.Cu parere de rau,in acest caz ce spune socialistul e adevarat.Guvernantii Lupu,Filat,Leanca fura banci,aeropoarte,cafenele,insule, si nu-si bat capul de oamenii saraci de la sate.Cineva,totusi,trebuie sa incerce sa opreasca acest dezmat.
 • +2 (4)
  Pentru nelu2014 si dodon,o parabola .1.Daca o sa turnati apa-n foc ,nu ai sa ai nici foc si nici apa.2.Daca o sa dorti ce nu-vii propriu ,nu va apartine o sa pierdeti si una si alta. 3.Daca o sa beti des pentru sanatatea strainilor o sa- o pierdeti pe a voastra.4.Daca permanent o sa socotiti banii straini o sa-i pierdeti si pe ai vostri.5.Daca permanent o sa socotiti pacatele altora ,o sa le inmultiti pe ale voastr. 6.Si daca urmariti,vulpea,o sa oprindet -ve-ti intoarce cocosul ,ear daca o sa urmariti pe urs o sa-l prindeti -cocosul nu-l veti intoarce si dar insusi veti fi papati...

  Sunt cetățean activ
  • -2 (4)
   BEM-ul si Aeroportul futate.Banii sarmanului poporu(ai statului,nu straini !).Coruptie de milioane in justitie,Guvern,Parlament si toate structurile statului.Economia la Pamint.Populatia plecata peste hotare la munca,sate pustiite populate numai de batrini.Moldova cea mai saraca tara din europa.Noi mai furam,o ingropam cu totul.Hotia,coruptia - iata parabola partidelor din Alianta de guvernamint - PDM si PLDM .Sau nu e asa Volodea ?
   • 0 (0)
    Daca crezi ca paganii te vor ajuta sa faci ordine in casa ta, te gresesti, deoarece ei au scop sa te scoata si pe tine din tara.
 • +1 (1)
  Omul speculeaza orice situatie care i-ar putea aduce un beneficiu, Insa chiar fara temei nu e remarca lui, la partea cu scosul oamenilor in strada nu ma mai bag sa o comentez.
 • +2 (2)
  Dodon demult trebuia tras la răăpundere pentu subminarea ordinii în stat, dar chemarea cetățenilor țării la proteste în stradă în perioada companiei electorale necesită implicarea organelor de forță, dacă ele mai există în această țară? Vom spera că SIS-ul se se va „sIsiza”!

  Sunt cetățean activ
 • +1 (1)
  Mai mutra de porc si tradatorul lui Voronin! Nu cred ca e cazul sa tot incerci rabdarea acesatui popor. Vei fi vinovat tu scarnavule de ceia ca si la Chisinau poate apaRE UN MAIDAN. Fii mai linistit, oricum nu treci de 2%. Daca nu-l tradai pe Voronin mai treceai.
 • 0 (0)
  Ia auziti la gunoiul asta de Bidon,cica va organiza proteste in toate raioanele si unul de amploare in Chisinau !!!Cine se crede limbricul,oamenii iau banii,tricourile,sepcile si pleaca,nu inseamna ca si vor vota pt.el !!!Cu organizarea de concerte nu se intra in Parlament,o zicea doar si Ghimpu si stie el ce stie !!!Bidoane nici in Opozitie nu meriti,ci doar la puscarie !!!
 • 0 (0)
  1. Nu multime adunata - organizarea societatii (posibil Adunarea Nationala a reprezentantilor), primordial, administrarea e a doua. Nici un partid nu vrea, nici in programe, nici nu se discuta,cenzura totala. 2. Alegerile din 30.11.2014 cu incalcari criminale - nu sunt legitime, de repetat cu cele locale, totodata cu Referendum, inclusiv pe bazele Constitutiei (posibil pina 7 intrebari). Neaparat in societate cit de cit organizata (se poate in 6 luni), prin Decretul Presedintelui, dealtfel va fi complice. Va si ajut 516550. 3. Cirdesia partidelor in afara Parlamentului, asemenea formarea Aliantei fara votate - e inpotriva "vointii poporului" (din Declaratia ONU), inca o dezbinare grava,a impune slujitorii poporului a sluji partidele SRL. In sistem vicios, blocul de Control - opozitiei, de altfel de esit la judecata lumei, a ocupa pasiv locul - complice. De informat la TVM. Fara organizare, nici vorba de democratie,economie eficace,pierdem Credinta. Domnul ne-a dat totul, n-o pierdeti

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA