ora: 13:30, 15 mai 2013 2748
Autor: Cristina Aramă

Socialiștii nu vor susține candidatura lui Leancă la funcția de premier


 Socialiștii nu vor susține candidatura lui Leancă la funcția de premier
Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie

Socialiștii nu vor vota candidatura lui Iurie Leancă la funcția de prim-ministru al Republicii Moldova. Declarația a fost făcută pentru UNIMEDIA de către liderul PSRM, Igor Dodon.

„Socialiştii nu au motiv să nu fie consecventi și de această dată. Din aceste considerente nu au de gând să-l voteze pe Iurie Leancă la funcţia de prim-ministru. În primul rând, Leancă este un exponent important al ruşinoasei Alianţe pentru Integrare Europeană, ceea ce îl descalifică din start. În al doilea rând, Leancă se pricepe în treburi diplomatice, dar nu are habar cum să gestioneze treburile economice şi sociale interne”, a menționat Dodon. 

În context, sursa a reiterat că în prezent, Moldova are nevoie stringentă de dezvoltare internă economică şi socială, care poate fi realizată doar prin intermediul unui Guvern tehnocrat sau alegeri anticipate.

„Treburile externe trebuie să fie pe locul doi-trei. Trebuie să facem ordine la noi acasa, iar pentru aceasta e nevoie de un Guvern tehnocrat şi un premier tehnocrat. Dacă nu, atunci mai bine alegeri anticipate care să aducă o coaliţie de stânga social orientată la guvernare”, a conchis liderul PSRM.

PCRM nu va participa la negocieri şi nu îl va vota pe Leancă în fruntea Guvernului

PD nu crede într-un Guvern condus de Leancă. Candu: PLDM își face jocul său

UNIMEDIA amintește că ieri, 14 mai, PLDM l-a înaintat pe Iurie Leancă în calitate de candidat pentru funcția de prim-ministru al Republicii Moldova. Iar astăzi, 15 mai, președintele țării, Nicolae Timofti a semnat un decret prin care l-a desemnat oficial pe Iurie Leancă, candidat la funcția de premier.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +10 (12)
  dodon tu si partidul tau nu mai intrati in viitorul parlament.
  • 0 (10)
   Mda...iata asa, fosti elevi de-a lui Voronin. Oameni buni, dar ce a facut Dodon pentru acest stat inafara de haos? A parasit PCRM-ul ca acum sa faca un show nemaipomeni.
   Este cunoscut de toti ca Leanca e un profesionist foarte bun, la sigur il duce capul sa conduca cabinetul de ministri, este un conducator pe cinste!
   • -3 (9)
    Socialistii vor trece in Parlament, dar vor avea o importanta minuscula, vor pune doar piedici!
    • -1 (7)
     Au facut chiar ceva socialistii pentru a imbunatati viata cetatenilor??? - NIMIC!
     Si Dodon acum vrea sa para tare cinstit, pe cind toti cunosc ca a furat si el bine pe cind era ministru al economiei pe timpurile comuniste. A furat si pentru el si pentru Voronin! Rusine!
 • -1 (5)
  Comentariul a fost șters de redacție.
  • -3 (3)
   Comentariul a fost șters de redacție.
   • +1 (5)
    Comentariul a fost șters de redacție.
 • 0 (4)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • +9 (9)
  Mai are magarul asta bolfos de a riigii aiureli. Cela nui bun cela nui bun da chine mama matii sunt buni. Nu cumva tu te socoti marele mesia al Moldovei dobitoc umflat ce esti. Rupeti hamurile cu toti dobitocii care ati luat KAPIKA ca altfel o sa puneti PROHABUL la cur, sai vina mai usor lui PULINICI. Va doare pe voi in kur de saracia din Moldova si ca fuge lumea din tara sa nu moara de foame. Da tu dobitoc imputit umbli cu guvern tehnocrat, te socoti mara specialist si ca fara tine se prabuseste lumea. Bie va facut BOSOROGUL sa va mai cearna pe toti lingaii tip jiGODEA, giPULA si alte sciirnavii.
  • +3 (7)
   Asta intrebare iam dat-o inca cind a esit din rindurile gomicilor si sa alaturat de rindurile vaflistilor...acela nui bun,celalat nui bun,altul e asa si pe dincolo......dar cine chizda mati pidarasule, vaflistule este bun spune la toata lumea sa stie?...................
 • +9 (9)
  Da-l in PM, oricum se vor gasi suficiente voturi pentru alegerea noului guvern, iar Gondon o sa suga sula la cimitirul cadavrelor politice, alaturi de indivizi de-aldea Ghimpler, jiGodea, Cartoafa si altii. Sa-i fie tarana usoara!
 • +9 (9)
  Auzi: porno-socialistii consecventi si de asta data"! Marele Drogdie, de la micul slit a lui Plahotniuc. Trage la pomana porcului gangster. Precum alte parsiveii celebre: Ghimpotent, Dodoloae-oaie si mutantul Lup-ups - mafiotei colaborationisti in menopauza. Fac pojar in traditia KGB-ista. Spirite de mahala caldarara ce aprind spiritele intre PLDM si...ceilalti subiecti contre.
 • +10 (10)
  Dodon este proiectul de viitor al lui Plahotniuc. El trebuie să rupă din electoratul comuniştilor cît mai mult.
  Dacă Voronin nu face tot posibilul ca justiţia să-şi facă treaba bine în viitorul apropiat, ce ar însemna că Plahotniuc trebuie să fugă cît mai departe de această ţară, atunci comuniştii riscă să rămînă fără vre-o 10% din electoratul său care va pleca la Dodon.
 • +9 (9)
  Dodon sa se duca sa ii sustina pe cei ce umbla cu steagul de culoarea curcubeului
 • +6 (6)
  DDDDDDD
  i-a-uzi ce zice si dodonel...
  ca "...nu are habar cum să gestioneze treburile economice şi sociale interne"...
  da tu "destrepu-le" ai habar???!!!
  DDDDDDDDDDDDDDDDD da prost mai esti dodoane!!!
 • -6 (8)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Nu numai socialisti, nimeni nu accepta candidatura PLDM-ului in functia de prim-ministru. Nici democratii,nici liberalii, mai ales comunistii.Asa ca toate aceste actiuni a lui Filat de a propune candidaturi este doar un motiv de a trage de timp. El singur intelege ca nimeni nu va fi votat, mai ales ca inca nu ese formata majoritatea in Parlament, si nici nu va fi.
 • +3 (3)
  Şi mare treabă! Ori că sunteţi, ori nu, e tot una.
 • 0 (0)
  Abia astept alegerile parlamentare ca gunoaiele astea ordinare precum Dodon,sa dispara din media cu interviurile lui!!!Cel mai antipatic derbedeu din politica moldava,este DODON!!!

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA