ora: 17:47, 28 noi 2014 5103

Soarta Partidului „Patria” va fi decisă mâine de CSJ


Soarta Partidului „Patria” va fi decisă mâine de CSJ
Foto: mediapublic.md

Curtea Supremă de Justiție va examina dosarul partidului „Patria” în ultima zi înainte de alegeri. Într-un comunicat al formațiunii se menționează că din completul de judecători care va decide soarta concurentului electoral Partidul Politic „Patria” vor face parte: Mihai Poalelungi - președinte, Nicolae Clima - vicepreședinte, și judecătorii Svetlana Novac, Tatiana Vieru, Ion Corolevschi, Oleg Sternioală, transmite UNIMEDIA.

Potrivit Partidului „Patria”, doi dintre judecătorii CSJ au decis anterior și soarta „Partidului Nostru”, prima formațiune cu care a încercat Renato Usatîi să ajungă în alegeri

Reprezentanții Partidului politic „Patria” acuză instanțele de judecată de „tergiversări intenționate” și, că din aceste motive, examinarea recursului privind ilegalitatea excluderii din cursa electorală va avea loc sâmbătă, 29 noiembrie, la ora 11.00, în ultima zi înainte de alegeri.

Examinarea dosarului se va face în lipsa părților.

 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +2 (4)
  cine stie vriun partid care nu are ca scop sa fie sluga Europei sau Rusiei. Carr doreste sa fie neutru cum militar asa si politic si sa dezvolte tara fara ca sa cerseasca bani de undeva?
  Nu conteaza ara sanse sau nu sa accede in parlament?
  • -2 (6)
   PPCD !!! Este un partid pentru Neam si Tara. Care mereu a incurcat Mafiei sa Vinda tara.
   De aceea unica optiune a mea si a prietenilor mei este PPCD Nr.2 din lista electorala.

   Sunt cetățean activ
   • +2 (4)
    Din cit tin minte PPCD era cu Voronin, fiindca i-a platit bine? acum cu cine e?
   • +3 (3)
    PPCD a incurcat altora ca sa o vanda el singur! Rosca este o Iuda tradatoare, ce a si demonstrat pe 4 aprilie 2005, cand dupa luni de agitatie pro-europeana l-a votat pe comunistul Voronin!
    PPCD este un hoit politic impotent! Nu merita efortul de a-l vota nici cat costa sa tiparesti un buletin de vot! Nu va irositi sansa de a schimba ceva! Votati partide pro-europene, nu cadavre politice precum PPCD!
 • -1 (7)
  Atentie! Urmeaza miscarea lui Plahotniuk!
  • -3 (5)
   Soarta Partidului „Patria” va fi decisă mâine (a se citi IERI) de CSJ. Amin !
   Asta e democratia in Moldova si care vom avea-o din plin dupa 30 noie.
   • +2 (6)
    Usatii si Plahotniuc, complici, obscuri, frati de cruce ruseasca, controlati de FSB-GRU-Yakunin. Renegato primea toate indicatiile si informatiile compromitatoare dintr-o singura sursa. Plahotniuk, individul care i-a sugerat sa stearga putina spre patria sa, tara lui Putin.
 • -4 (4)
  Completul de judecatori e "exelent",to cto nado ! Daca Usatii nu pleca din tara,cu banii pe care ii are el , intrebarea cu participarea partidului "Patria" la scrutinul electoral era rezolvata in 2 secunde ! De fapt nici acum nu e tirziu,de ar afla numai Usatii care vor fi judecatorii sedintei de judecata.
  • +1 (5)
   Nu cumva "completul" asta are ordin sa ne intoarca bucuria in scarba?!
  • +2 (2)
   Se pare ca nu stii sa citesti, doar sa scrii. Este stiuta componenta completului, vezi mai sus.
   • 0 (0)
    Cum ar fi, de pilda, Poalelungi cu mana lunga si colaborationist din tagma monitorizatului de Interpol, bogatiile necurate (o particica) ale caruia, au fost puse, de curand, sub sechestru.
 • +1 (3)
  in ceea ce priveste aceasta putere de stat este corupta deci ne putem astepta la surprize...
 • +1 (1)
  dac. acest ploh. ridica pensiile moldovenilor pe banii extrem de multi platiti acestor celebritati avea pe bune mult mai multe voturi.Dar asa Dragi Moldoveni am privit concerte grandoase platite tot din banii nostri ne-am distrat iar acum votam pentru copii si tara -pentru cei care au fost mai eficienti si mai putin scandalosi la guvernare echipa PLDM-raul mai mic.Iohanes si Europa ne va ajuta sa stirpim oligarhatul moldovenesc
 • +1 (1)
  proiectul rasaritului cu omuletul gastarbaiter cu milioane de euro in loc de tancuri pina ce sa impotmolit

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA