Silogismul lui Ghimpu: Doi „Vlazi” nu pot fi „primi” - acesta este secretul”

Mihai Ghimpu a dezlegat misterul mișcărilor politice a prim-ministrului Vlad Filat și pornirilor acestuia împotriva prim-vicespeakerului Vlad Plahotniuc. Liderul PL afirmă că liberal-democratul nu se poate împăca cu ideea că încă un Vlad are numeralul „prim” în denumirea funcției pe care o deține, evidențiază UNIMEDIA.

„Eu am auzit că problema nu-i pentru demiterea definitivă a lui Plahotniuc, doar să nu sune „prim”. Și atunci am stat și m-am gândit: Da' ce are dle? Și mi-am dat seama. Stop. Am găsit secretul.
Silogismul lui Ghimpu: Doi „Vlazi” nu pot fi „primi” - acesta este secretul”
Mihai Ghimpu, președintele Partidului Liberal (Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie)

Vlad Filat este prim-ministrul Republicii Moldova. Vlad Plahotniuc este prim-vicepreședinte al Parlamentului. Aaa...nu. Nu pot fi doi „primi”. Doi „Vlazi” și doi „primi”?”, a afirmat Ghimpu în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

Moderatorul emisiunii l-a întrebat dacă el își bate joc sau chiar crede în ceea ce spune. La care liberalul a continuat: „Așa am auzit. Chiar așa a spus că-l eliberează din funcția de prim-vicespeaker și că rămâne vicespeaker. Așa că trag concluzii. Mă scuzați, eu la logică m-am ocupat pe timpurile Uniunii Sovietice”.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI