Sergiu Sîrbu reacționează la articolul despre casa de lux: Toate veniturile și proprietățile mele sunt declarate

Deputatul democrat Sergiu Sîrbu reacționează la informațiile apărute în presă despre casa de lux în care trăiește. Acesta susține că și-a declarat toate veniturile și proprietățile, arătându-se totodată indignat de gestul autorului materialului.

Sergiu Sîrbu reacționează la articolul despre casa de lux: Toate veniturile și proprietățile mele sunt declarate
(Foto: crimemoldova.com )

Toate veniturile și proprietățile mele și ale familiei sunt publice și transparente, declarate constant începînd cu anul 2003. Nu am ascuns nimic niciodată. Inclusiv creditele ipotecare. Toate pot fi verificate, justificate și puse cap în cap!
Intuiesc ca activitatea politică și unele inițiative de-ale mele le stă unora în gât dar vă asigur că unor astfel de presiuni ieftine nu voi ceda niciodată”, a scris Sîrbu pe pagina sa de Facebook.

Mai jos vedeți întreaga postare a deputatului.

Pub

Amintim că crimemoldova.com a scris că apartamentul de lux al democratului este situat la parterul unui bloc de pe bulevardul Traian din sectorul Botanica al capitalei.

Apartamentul familiei Sîrbu se deosebeşte de celelalte apartamente din bloc - are o curte micuţă îngrădită, mansardă, terasă, garaj şi intrare separată. 

Conform inscripţiei de la intrare, locuinţa lui Sîrbu pare a fi păzită de către firma de pază a lui Vlad Plahotniuc, liderul partidului din care face parte. 

Întregul material îl citiți pe crimemoldova.com.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub