Secretarul general al Consiliului Europei, Thorbjorn Jagland, va efectua o vizită oficială la Chişinău

Secretarul general al Consiliului Europei, Thorbjorn Jagland, va întreprinde, în perioada 30-31 mai 2017, o vizită oficială în țara noastră.

Secretarul general al Consiliului Europei, Thorbjorn Jagland, va efectua o vizită oficială la Chişinău
(Foto: UNIMEDIA)

Potrivit serviciului de presă al Ministerului de Externe, vizita are drept obiectiv dezvoltarea şi consolidarea parteneriatului dintre Republica Moldova şi Consiliul Europei, lansarea oficială a Planului de acţiuni al Consiliului Europei pentru ţara noastră pe perioada  2017–2020, cât şi stabilirea priorităţilor viitoare de cooperare cu Republica Moldova. 

Programul vizitei prevede întrevederi cu șeful statului Igor Dodon, preşedintele Parlamentului Andrian Candu, delegația Republicii Moldova la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, prim-ministrul Pavel Filip, dar și cu alți demnitari.

De asemenea, Thorbjorn Jagland va susţine o prelegere publică la Universitatea de Stat din Moldova, dedicată provocărilor şi amenințărilor la adresa securității democratice.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI