ora: 14:32, 20 iun 2014 10312

Scrisoare anonimă de la Criuleni! PLDM: Nu comentăm scrisori anonime


Scrisoare anonimă de la Criuleni! PLDM: Nu comentăm scrisori anonime
Vlad Filat, președintele PLDM
Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie

UPDATE, 15.20. Solicitați să ofere o reacție referitor la scrisoare, reprezentanții serviciului de presă al PLDM au declarat că formațiunea nu comentează scrisori anonime, iar dacă există anumite probleme, ele vor fi soluționate în interiorul partidului.  

Membri ai organizației teritoriale a Partidului Liberal Democrat au expediat o scrisoare în adresa conducerii partidului și conducerii organizației teritoriale din Criuleni, prin care atenționează că PLDM va suferi o înfrângere în Criuleni, la alegerile parlamentare din toamnă, dacă nu vor fi întreprinse măsuri de urgență. O copie a scrisorii a fost expediată la adresa redacției UNIMEDIA.

„Din păcate, conducerea partidului se îmbată cu apă rece crezând că la Criuleni e foarte bine și președintele raionului ține totul sub control riguros, de la directori de liceea, până la medici și primari. Am fost prezenți atunci când dl Rotaru a promis dlui președinte Filat o susținere de 50% din partea raionului. Dle președinte Filat, realitatea este cu totul alta”, se menționează în textul scrisorii.
 
Semnatarii declarației îl acuză pe președintele raionului Criuleni de sabotaj și că distruge OT a PLDM din raion. Potrivit lor, echipa PLDM din Criuleni deja a fost părăsită de cun grup de consilieri locali și membri PLDM.
 
„Dle președinte Filat, lăsați dragostea paternală față de acest Rotaru și salvați OT Criuleni a partidului pe care îl conduceți. Încercați și identificați o persoană competentă, adecvată și cel mai important băștinașă din Criuleni ca să poată regresa situația atât în interiorul partidului, cât și imaginea PLDM în raion per ansamblu”, solicită semnatarii declarației.
 
 
 
UNIMEDIA precizează că Parlamentul a stabilit data alegerilor parlamentare ordinare pentru ziua de 30 noiembrie.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -5 (15)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  O bătrînică se ruga la crucea lui Iisus. Vlad Filat o vede şi o întreabă de ce nu se roagă pentru conducătorul PLDM ?
  - M-aş ruga, dacă l-aş vedea…. răstignit – i-a răspuns bătrîna.
  • +6 (16)
   Anonim,
   Provocatori, scopul scrisorii este special de a ajunge in presa,pentru a incerca sa strice din imaginea PLDM.
   Eu cred daca acest presedinte de la Criuleni este incopetent,conducerea de virf a partidului o sa intreprinda masuri si fara scrisori anonime.
   • +8 (14)
    Imi pare foarte rau ca s-a ajuns la asa metode deja.
    Probleme sunt in fiecare partid, si persoane care mai calca pe linga cararusa, dar in situatia asta concret este un plan bine gindit,pus la cale de catre cinva.
    PLDM este un partid puternic si multi dusamani are caredoresc ca sa dispara acest partid din calea lor.
    jos mincina.
    • +8 (14)
     Plateste bine micutul cu parul peste cap, nu destul ca e plin internetul cu articole care bat in unu-l si acelasi personaj, si toate scrise de catre diferiti dar au acelasi sens, interesant nu???
     Acum deja s-au apucat sa imble cu scrisorile anonime ,la nimic mai inventiv nu s-au putut gindi?
     Atunci sa analizam un pic, numai a anuntat PLDM despre planul 2020 si deodata au aparut hamilionii sa bata in cei care sunt mai destepti caei, nu le-a placut ca liberal democratii le-a sters nasul!?
   • +7 (9)
    Oameni buni,chiar sunteti asa de prosti,de ce va luati mereu dupa toti mincinosii???Sa vi fost scris in aceasta scrisoare o propozitie adevarata,aavea sa fie postata pe la TV si cu martori ect,dar asa anonim au scris povesti si duc lumea in eroare...
  • +6 (8)
   Nu mai suntem pe tipul comunistilor,tindem spre o tara democratica,nu trebuie sa trimitem scrisori anonime,trimitetio la curaj-tv si totul va fi bine.Impoortan sa nu fie minciuni gogonate!
 • +11 (11)
  Sigur, sunt oameni cu mare interes in destabilizarea situatiei nu doar la Criuleni, dar in intreaga tara, nu doar in PLDM, dar in toate partidele democratice. Referitor la scrisoare, clar ca este regretabil ca este anonima, dar indraznesc sa afirm ca anume presedintele Rotaru a adus schimbarea in raionul Criuleni. In scoli, gradinite si nu numai, s-au creat conditii normale de activitate.Intrebati orice director de scoala din raion si va veti convinge de situatia reala. Suntem acum in asteptarea altui proiect la nivel de raion - de constructie a blocurilor sanitare interne. Oare ce vrea un parinte de la autoritatile locale pentru copilul lui? Sigur, conditii normale de studii, sa nu stea in paltoane la lectii, sa nu sufle in pumni...dar sa vina cu placere la scoala. Si acest Rotaru, foarte tinar fiind, a reusit sa aduca increderea in schimbare si la sat. Noi, parinti si profesori, ii spunem un mare Multumesc pentru ceea ce face si clar ca il vom sustine!
 • -8 (14)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  eu sunt din Criuleni, stiu cum Personal Rotaru, presedintele organizatiei isi bate joc de organizatia de tineret, ii pune sa ii spele masina sau sa faca ordine in scuarul consiliului raional, stiu ca colegii nostri din Drasliceni au parasit partidul dupa ce 4 ani tot au asteptat ca PLDM si inspecial Rotaru sa le dea de lucru dupa cum lea promis in 2011, stiu ca are cateva dosare penale deschise referitor jaful care la facut in consiliul raional....Doamna de la Finante zilnic plange pentru ca Rotaru isi bate joc de ea la fel si Soltanici de la Educatie....nu mai vorbim de primari
  <span class="signature">Sunt cetățean activ</span>
  • -1 (13)
   Comentariul a fost șters de redacție.
   • -6 (12)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Asta e ,au obtinut majoritatea pe votul celorcare sau vindut pentru functii ,acum string roadele ,pentru ca din coada de nita nu faci pinza de matase!!!!
 • +7 (13)
  criuleni 2013, ce scrii aiureli, la finante e domnul Bat si nu o doamna, dar Directia Educatie cu Soltanici au o colaborare frumoasa cu presedintele Rotaru. Cam asa si scrisoarea s-a scris precum faci dumitale comentariul. Si ce jaf a fost in Consiliu? nu scrie povesti cu zmei. Rotaru nu a fost niciodata presedintele organizatiei teritoriale, dar e G. Cazacu.
  • -7 (11)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Tu spui aiureli, La FISC e Anton Băț, dar la Directia Finante e Dna Vera Anii...http://criuleni.md/index.php?l=ro

   Sunt cetățean activ
 • -8 (12)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  "Anet" spune te rog cu cit te plateste Rotaru ca sa-l aperi cu atita ardoare....?????
  • +8 (10)
   Aceeasi intrebare o aveti si dvs, cit va plateste pentru ponegrirea partidului, caci aici mai mult asta se urmareste. Cei care ,, ii doare sufletul,, sa vina cu propuneri de ameliorare a situatiei in OTCriuleni, sa nu atace din spate, ca oricum anuntă ca vor pleca. Nu cred ca partidul va pierde mult, ei numai tulbura apele, conditioneaza permanent. Expresiile ,, ne doare sufletul, gasca, clanuri, sabotaj,, le-auzim nu o singura data de la pretinsii ,,revolutionari,, care au functii inalte si se folosesc perfect de ele, considera ca le detin pe viata. Aceasta scrisoare anonima are si partea pozitiva: se vor evalua lucrurile, dar e si o mobilizare a tuturor, in primul rind a dn Rotaru care va trebui sa restarteze mai multe situatii si sa demonstreze ca OTCriuleni este puternica.
 • -8 (10)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Respect pentru "Criuleni2013" ca are curajul sa spuna adevarului pe nume....
 • -8 (10)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Ca toata lumea sa stie domnul BAT este seful IFS Criuleni dar nicidecum la finante cum afirma subalterna lui Rotaru....
 • +7 (13)
  Pichera! Urzita la igNOBIL, asisderea gainariilor inspirate Pl-iste. Praf in ochi! Se urmareste decredibilizarea ca persoane a echipei Filat. Concertat.
 • -8 (10)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  să poată regresa situația-deschideti DEX-ul,Amaritilor! Daca "saful" vostru de partid a fost turist prin universitate,macar voi,acei cu teancuri de diplome fiti mai intelegenti!
  Tare de tot scrisoarea adresata de tinerii ramasi fara "Paternal" spiritual si pecuniar! Imi aduce aminte de tineretea mea,cind multi tineri scriau la CC al ULCTM si cam incepeau in felul urmator:-si cind poporul sovietic cucereste noi inaltimi ale cosmosului noi tinerii urmasi ai marelui Filat,pardon marele Ilici vrem sa curatim rindurile noastre comsomoliste,pldmiste de asa indivizi ca Rotaru ca sa transformam Moldova noastra,intr'o Moldova fara .........!
  Ba taticule,Filat! Ai griga de turma tinara de la Criuleni,mai sloboade un banut,sa aiba pe ce sa fumeze,altfel pierzi turma tinara si o insfaca,ori Dodonel,ori prietenul tau Vlad! Vin alegerile,frate si o turma ratacita e usor de recuperat cu niste banuti!
  Rusine,Tinerilor PLDM-isti! Chiar sa esiti din cuvintul Safului?
 • +7 (11)
  ce mai fac toti probleme,daca stim clar ca PLDM isi doreste un viitor lucid pt Moldova si integrarea Europeana, ce va mai aduceti aminte de trecut

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA