ora: 16:32, 19 feb 2013 10580
Autor: Cristina Buzovschi

Schimbări la MAI! Departamentul Servicii Operative are un nou șef


Schimbări la MAI! Departamentul Servicii Operative are un nou șef
Schimbări la MAI
Alexandru Jizdan
Foto: jurnal.md
Schimbări la MAI. Alexandru Jizdan, șeful Departamentului Servicii Operative, a fost înlocuit de Veaceslav Bînzari, care a ocupat până în prezent funcția de șef al Direcţiei protecţia martorilor, transmite UNIMEDIA. 

Alexandru Jizdan a fost demis din funcție, însă rămâne în cadrul organelor de interne, urmând să fie numit într-un alt post.

Schimbarea de la Ministerul de Interne are loc în contextul scandalului interceptărilor telefonice ajunse luni în mass-media. 

UNIMEDIA amintește că Jizdan a fost numit șef la DSO al MAI în anul 2008, pe timpul guvernării PCRM. În perioada 2002-2007 Jizdan a activat în corpul de comandă al ministerului.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -1 (13)
  Maladetz Recean un Ministru demn de functiia ce o detine
  • 0 (14)
   BRavo MAI .
   BRAVO Recean!
   • 0 (14)
    Recean este persoana de care Moldova a avut nevoie de la Independeta sa.
    Vedem in aceasta persoana un profisionist cu litere MARI,vedem in el onestitate , responsabilitate, experienta,o persoana care se gindesti la binele societati .
    Cum poti sa vorbesti ceva de rau despre aceasta persoana , vazind cite lucruri bune face de cind a fost numit in funtia de Ministru al MAI. Un manager bun care gestioneaza eficient activitatea ministerului condus de d-lui.
    Avem nevoie de asa profesionisti ca d-nul Recean si ca premierul Filat . numai cu ajutorul la asa persoane tara noastra va scapa de nevoi si vom avea un viitor mult mai bun,decit situatia din tara pe care o avem acum
    • 0 (12)
     De erau toti ministrii asa cum este Dorin Recean Tara noastra de mult era integrata si in UE.
     Uitativa ca toate reformele implimentate de catre Recean, dau roade, vedem cum Cetatenii au incredere tot ma mare in MAI.
     Vedem tot mai multe crime descoperite, dosare noi, procese duse pina la capat, care erau incepute de ani de zile dar deabea acum au fost incheate.
     Legea in capul mesei, transparenta, toti egali in fata legii asta prmoveaza Dorin Recean si eu il sustin total.
     Bravo Recean!(
     • +2 (10)
      Noul ministru Dorin Recean pare a fi mai decis şi energic. De cind este la cîrma ministerului au fost iniţiate testarea tuturor şefilor MAI, iniţiată reorganizarea ministerului, lansate campanii gen “Nopţile albe”, reţinuţi zilnic colaboratori corupţi ai poliţiei.
      • +3 (11)
       M-am convins că d-ul Recean nu aruncă cuvintele în aer. Echipa munceşte la schimbarea percepţiei faţă de sistemul poliţienesc per ansamblu şi are deja succese la acest capitol.
       • +1 (7)
        Actualul Ministru Recean mereu da dovada de profesionalism si cultura, bravo!
        • 0 (6)
         Sper ca domnul ministru Recean, sa slujeasca drept exemplu pentru o mare parte din ministri! Sa inteleaga acei ministri totusi ca nu totul se termina la bani! Ca odata ce slujesc pentru Plahotniuc nu le cresc aripi, si aceste aripi vor cadea odata si odata!
     • +3 (9)
      Vad personal schimbarile in MAI! Bravo! Sint niste schimari spre bine care trebuiau facute cu mult timp in urma!
    • +4 (10)
     Bravo, Recean vede unde sint goluri in minsiterul dat si incearca sa le reduca! Este unul dintre putinii ministri care s-au apucat sa reformeze ministerele date! Bravo!!!
 • +4 (8)
  Oamenii numiti in functii de PCRM demult trebuiau demisi cu totii caci eii mereu fac lucrurile asa cum au fost educati iar eii au fost educati de PCRM-isti asa ca nui nimic straniu
  • 0 (4)
   Asa e ... Rosu nu e verde ... De fapt rosu e un verde mai copt, in toamna ...
 • +1 (9)
  Eu inteleg ca unimedia este a lui filat, dar va ajunge sa il pupati atata in fund!!!
 • +2 (2)
  Stiti poate este bine ca la fiecare jumatate de an sa fie schimbati poate e o solutie de a nu fura.
  • 0 (0)
   este una de a se imbogati toti timp de cativa ani la cate functii sunt avem cea mai bogata tara
 • -1 (7)
  Este deajuns ca Sevciuk sa deie o comanda si Chisinaul impreuna cu toata Moldova este cotropita timp de 2 zile! Iar voi va scremeti: MAI, Armata, etc...
  • +2 (4)
   siguranta cetatenilor este egal cu zero in tara asta!
  • +4 (4)
   Sevciuk ? Comanda ? El aghe mai are unde-si face gauri in curea de foame ce-i este, nu vezi ca baga Maskwa-ua bani in ei sa le cante asa cum vor ? :)
   • 0 (2)
    ma rog, ma refeream la tot sistemul care sta in spatele lui...
    • +1 (1)
     El e doar un pion irelevant in tot sistemul asta ...
 • 0 (4)
  Mde, probabil Jizgan n-o prea avut compromat impotriva mafiei lui Plaho, that's all ...
 • +5 (5)
  băeţelul ăsta nu trebuea demis dar trimis la Cricova sau împreună cu Vicol---în MAI mai sunt mulţişori de alt de Loza---rămăşiţe de-a lui Ppuc şi Zubic---şi noi dorim lucru de la ei_ atunci cînd ei ascund crime_muşamalizează_special pentru ca lumea să spună că cînd erau mîrşeveniile celea de comunişti poliţia lucra mai bine---păi da lucra---uitaţivă ce au mai lucrat de 7 aprilie---li era binişor cu vova se putea de rupt tot ce se poate şi de pus la buzunar---Bravo Recean_ afară din MAI toată ciuma şi toate cîrtiţile---toţi şefii de direcţii_adjuncţii--- comisarii_adjuncţii acstora trebue măturaţi_ dacă nu îşi fac treba---nu trebue de tărîgănat şi nu trebue de rugat pe nimeni---
 • -1 (1)
  http://www.flux.md/articole/11877/
  http://www.flux.md/articole/11877/
  http://www.flux.md/articole/11877/
  http://www.flux.md/articole/11877/
  http://www.flux.md/articole/11877/
  http://www.flux.md/articole/11877/
  http://www.flux.md/articole/11877/
  http://www.flux.md/articole/11877/
 • +1 (1)
  Ovorba din batrini spune asa NU TREBUE DE STRICAT CUIBARIUL CA CIOARELE FAC ALTUL DA TREBUE DE TAIAT COPACUL DIN RADACINA. Cu cirpelele astea care se fac, si restructurerile ca asa se primeste si la noi. Azi le strica cuibaru da ei mine fac altul. Ei fiind ferti in rahatul asta de sistem nu poate veni unul din acest sistem corupt sa faca ceva nou.De ce Filia nu trimete in Rominia cite 20baeti tineri frumosi inalti din afara sistemului, si de scimbat un depertament intreg. Sa nu fie contaminati de virusul asta de bolsevizm. Eu de pilda vad cam asa rezolvarea problemei.
 • 0 (0)
  Bravo Dorine,numai ca tarziu ai facut-o.
 • 0 (0)
  ceva timp in urma(o luna undeva)d-ul Mocanu spunea ca acest Jizdan trebuia sa avanseze in functie la MAI! Dar,planurile au fost zadarnicite de cazul Paciu...
 • 0 (0)
  o leacă s-o cam speriat pațanii lui Plohiș.....
  cum Bînzari nu-i de a lor, el de fapt nu pare a fi a nimănui... Bravo Recean, încă 4 profesioniști ca acesta și în general se poate de scos poliția de sub minister!!!
 • 0 (0)
  Filat de fapt e un mare rahat. Sper că Ambasada SUA, Ambasadele Marii Britanii și altor state europene citesc acest portal și văd cît de corupți sunt găndacii (pardon - moldovenii din partidul lui Filat Vladimir Vasilievici, alias ”Șefu”, alis ”Contrabas”, alias ”Om fără femeie și fără minte dar obsedat de bani ca un debil”). Chiar le recomand să citească fiecare zi comentariile ”Căcăcioșilor Verzi” ( un fel de ”Garda Tînără” ca la comuniști), care demonstrează loialiatea (curvărismul, lingușia, dorința de a suge) acestora față de cel mai mare mafior din Europa de Est și de Vest - Vova Filat, cunoscut printre prieteni și ca ”pleșcatul”. P.S. Nu este un atac la personal, mi-i în cot de persoana din televizoare. Dacă e bou, fură țara și o duce în prăpastie - trebuiește arestat, judecat și închis cu prietenii lui contrabandiști.

×
Social
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA