ora: 11:28, 20 apr 2012 4922
Autor: Dumitru Ciorici

Schimbare de miniștri la PD? Diacov nu spune nici da, nici nu


Schimbare de miniștri la PD? Diacov nu spune nici da, nici nu
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie
Președintele de onoare al democraților, Dumitru Diacov, admite că echipa guvernamentală a PD ar putea suferi modificări. Subiectul a fost abordat aseară în cadrul unei emisiuni la N4.

Întrebat dacă vreun ministru PD „ar putea zbura” din funcție, Diacov a fost diplomat. „Ce înseamnă să zboare din funcție? Eu cred că noi avem posibilitatea ca unele sectoare care sunt sub PD să fie îmbunătățite. Cred că unele modificări se vor produce într-un timp nu tare îndepărtat. Am să vă răspund așa”, a conchis președintele de onoare al PD, fără a intra în detalii.

Menționăm că anterior, premierul Vlad Filat a spus că cel puțin cinci miniștri trebuie să părăsească Guvernul, inclusiv și reprezentanți ai Partidului Liberal Democrat. Acesta a subliniat că va cere demisia miniștrilor care nu-și onoreză obligațiunile. Asta, însă, potrivit lui, se va întâmpla la timpul potrivit.

Sursa: UNIMEDIA

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +2 (2)
  Ar fi bine sa se faca deja concluzii despre activitatea tuturor ministrilor si chear conducatorilor de autoritati publice centrale. Numai in cazul cind se vor produce careva schimbari la posturile de conducere, bazate pe profesionalism, nu pe cumatrism, va creste si credibilitatea oamenilor in acest guvern, in acest parlament, in acest presedinte.
  • +2 (4)
   Un proces destul de firesc, citeodata chiar este nevoie de o schimbare macar ca nu vad nici un minus in activoitatea ministrilor din partea PDM. Poate in unele momente Focsa a gresit. Bine macar ca Diacov incearca sa atinga tema remanierilor. Anume de aici si trebuia sa inceapa Filat si sa nu strige in gura mare ca il va demite pe cela sau celalta. Calm, fara suprarai si totul va fi bine.
   • +2 (4)
    Citeodata anumite schimbari sunt necesare pentru a mai eficientiza lucrul. Cum se spune stai mult in functie incepiu sa plutesti prin aer. Acest sfat ar trebui sa-l ia in consideratie si dl.premier care vad ca nu prea isi face treaba asa cum trebuie.
    • +1 (3)
     Pina cind nici nu a sa spuna concret daca democratii vor schimba ministrii sau nu. Trebuie mai intii de toate de consultat cu colegii din partid pentru a lua o decizie comuna pe marginea acestei probleme. PDM este un partid de echipa si deciziile se iau in comun, nu asa cum le place unora sa spuna ca a venit Plahotniuc sau Lupu, se pun in doi si hai sa hotarim intrebari serioase...minciuni!!!
 • -1 (5)
  Eu în genere nu ştiu ce poate să mai spună o curvă politică.
  De douăzeci de ani KGB-istul ăsta face râs din ţară. Cât oare să-l mai creadă poporul?
  Canalie!
  • +2 (4)
   Voi daca nu aveti ce spune indata incepeti sa spuneti tot felul de prostii, canalie, KGB si tot asa. Parca vati turmentat la cap cu povestile KGB-iste, degraba se va adeveri ca toata populatia R.Moldova au fost cindva agenti sovietici.
 • 0 (0)
  Toată nu, Diacuv precis!
  Altfel nu ajungea unde a fost pe timpul sovieticilor.
 • 0 (0)
  Daicov + laser = DRACI !
 • 0 (0)
  Interesant cine si cand va fi schimbat. Care va fi motivatia si cel mai interesant - rezultatul remanierilor.
 • 0 (0)
  http://www.basarabia-e-romania.ro/2012/04/21/nu-uitati-13-mai-ora-13-00-cu-plecare-de-la-pman-din-chisinau-un-mars-pentru-viitorul-romanilor-basarabeni/

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA