ora: 08:21, 08 iul 2014 4821

Saharneanu se războiește cu Marinuța prin postări pe Internet


Saharneanu se războiește cu Marinuța prin postări pe Internet
Marinuța și Saharneanu
Colaj: UNIMEDIA
După Mihai Ghimpu, și reformatorul Valeriu Saharneanu îl numește „cârtiță” pe Vitalie Marinuța. Deputatul PLR a reacționat la declarațiile colegului său de partid de pe rețeaua de socializare Facebook. Saharneanu califică aceste declarații drept o „doză de venin” în adresa propriului partid, transmite UNIMEDIA.
 
„Evident, atunci când spune că a fost vândut, ar trebui să ne răspundă cum de a ajuns să fie marfă. Un ofițer de rangul lui ar trebui să aibă reacția cuvenită, conform principiilor de funcționare internă ale PLR și să contracareze public târgul. Dl Marinuță nu a făcut lucrul acesta, el a ales să aștepte și să acționeze ca o cârtiță: mai întâi a simulat calitatea de membru-fondator al PLR, apoi activitatea de ministru al apărării, ca să iasă acum să atace proiectul în afirmare al Partidului Liberal Reformator”, declară Valeriu Saharneanu pe blogul său personal.

Potrivit lui, lovitura lui Marinuța țintește două piloane pe care se sprijină PLR. „În primul rând, integritatea lui ca proiect politic, atunci când afirmă că cei doi foști miniștri au fost „vânduți”, „la ordinul cuiva din alt partid”. Și, în al doilea rând, imaginea neîntinată, nepătată, curată a partidului, atunci când afirmă infam „că cineva face bani foarte grei” și etichetează josnic numele liderilor partidului precum că „banul pentru ei sunt mai presus decât demnitatea și promisiunile”.
 
„Când am spus că a simulat calitatea sa de membru-fondator în partid am avut în vedere că întreaga lui muncă s-a redus la promovarea persoanei sale și nu la contrucția de partid care era extrem de necesară și care muncă a căzut pe umerii altor colegi. Niciuna dintre sarcinile avute pe linie de partid, fie organizarea filialelor teritoriale de care a fost responsabil, fie pregătirea de congres, nu le-a onorat în niciun fel, ele rămânând breșe lăsate în construcția partidului”, punctează liberal-reformatorul.
 
Saharneanu afirmă că Marinuța ar fi încercat să-și păstreze funcția, chiar după ce a anunțat public că-și dă demisia de onoare. „În dezbaterile avute pe marginea subiectului la Biroul Politic al PLR, dl Marinuță a cerut, pe neașteptate, ca partidul să respingă, să conteste demisia, să intre în polemici dure cu Președinția și Guvernul și să obțină cu orice preț repunenerea lui în funcție. La replica necesară: cum va fi percepută în structurile respective ale statului, dar și în societate, retragerea unei demisii de onoare prezentate public de un general și ministru, dl Marinuță nu găsit că ar exista careva incompatibilitate morală”, mai spune sursa.  
 
În concluzie, Valeriu Saharneanu nu lasă loc pentru o recuperare a lui Marinuța. „Este în zădar să așteptăm maturizarea lui politică de îndată ce frustrările exacerbate l-au împins să-și dea arama pe față, să se comporte ca o biată cârtiță, grăbită să își ridice simbria de la stăpâni”, accentuează deputatul PLR.
 
UNIMEDIA amintește că, după „răscoala” reformatorilor, Mihai Ghimpu a declarat că Vitalie Marinuța a fost o „cârtiță” în PL și i-a cerut demisia din funcția de ministru al Apărării, pe care atunci o mai deținea.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +4 (8)
  amuzant. exact asta şi putea să se întâmple cu un partid apărut prin trădare
  • +3 (5)
   PLR nu are sorti de izbanda. Este un partid mort din fasa! "Мавр сделал своё дело, мавр может умереть!". PLR a avut ca obiectiv principal scoaterea PL-ului si a lui Ghimpu de l-a guvernare, ceea ce i-a reusit de minune! Acum insa, nu mai exista nici o necesitate in PLR.
  • 0 (4)
   Ghimpu merita dus la Costiujeni si anulat politic ,eu cred ca au facut bine ca au izolat un idiot,dar asta nu inseamna ca au facut-o gratis,dealtfel il pastrau pe Marinuta acum si scapau de Salaru Gh. cu mult mai demult.
 • -1 (9)
  eu cred ca Marinuta chiar este un om ipocrit si amagitor!
  • -1 (7)
   Marinuta este un tradator de partid, atradat si PL si PLR. Intradevar, am impresia ca a fost in partid doar pentru functie si pentru a primi gradul de general. RUSINE MARINUTA
 • -3 (9)
  Josnic Marinuta, fara viitor politic, care isi arata propriile frustrari prin minciuni la adresa PLR pentru ai defaima , oricum stie ca nu mai primeste nici o functie sau sustinere politica de la ei..
  • +3 (7)
   ce fel de functie in acest partid tradator,care-si traieste ultimele luni pana la alegeri? ambii sint tradatori de neam!
 • +1 (5)
  In Japonia functionaru plinge in direct cind este intrebat de chelutieli publice nejustificate la noi razboiala pe facebook din cauza functiilor si nicio raspundere despre nerealizari si furt public
 • +5 (9)
  Furtul BEM si a AIC nu a avut loc fara consfintirea lui Saharneanu,care acuma se arata sfant.Ati tradat si dezbinat unicul partid proromanesc si acum mai aveti nas sa iesiti in public.Ati furat si Vocea Basarabiei,fondata cu sprijinul romanilor de pretutindeni si astazi patriotii nu mai apar pe acest post,dar apar numai tradatorii.Numai in partidul lui Rosca va este locul.
 • +2 (10)
  A avut mare Dreptate Mihai GHIMPU...acei care au plecat de la PL sunt niste tradatori care doar dupa bani si functii se tin...toate sunt puse la cale de Filat

  Sunt cetățean activ
 • -1 (9)
  Ari3 taci naibii, stii tu tare bine pozitia lui saharneanu sau ce se intimpla in culise, dute shi ii linge curu mai departe lu ghimpu si kirtoaca si proasta de fusi si debilu de munteanu
 • +1 (5)
  nu e bine ca ei se cotonogesc ,totodata observ ca Ghimpu aiureste parca mai putin e fara cifra 13,fapt ce a rusinat provocind indepartarea mai multor oameni cu verticalitate .Avem criza de oameni de calitate pe care tre sai scoatem in fata timpuilui.
 • +5 (9)
  Amin cu PLR. Puneți-i capacul.
 • 0 (4)
  Gresesti amarnic Saharneanu nu poate fi umbrit ,anume Vocea Basarabiei t-ia dat libertatea de astazi.
 • +3 (5)
  0,3% la alegerile din noiembrie
 • +1 (1)
  pai el a spus ca cineva face bani in partid si nu a indicat persoana dumneavoastra d-le Saharneanu,ori va SIMTITI cu musca pe caciula ? In toate partidele cineva face bani ,peste tot sunt hoti ,tradatori si ipocriti.Dumneavoastra aparati imaginea sau nu cunoasteti realitatile d-le Saharneanu?
 • +1 (3)
  atunci cind Ghimpu a frinat,a iesit in fata Saharneanu ,altii si am ajuns zilele de astazi ,salvind situatia .E greu pentru unii de a trai fara idoli
 • 0 (2)
  nu vreau sa mai perd timp si sa scriu despre acest partidel care,in curind va fi uitat de toti;e regretabil un lucru mare-plr,au ajutat sa-l scoata pe Gimpu de la guvernare ca,cine au vindut BEM si AIC,stieau bine ca,Ghimpu nu era deacord cu aceste vinderi;regretabil dar,este fact.

  Sunt cetățean activ
 • +1 (3)
  Serioasa ciondaneala dintre cirtite sa mai facut pe net. Marinuta cu patlajelele lui nemurate ar trebui sa se duca sa pupe mina lui Ghimpu ca la facut din nimeni ministru si general. Saharneanu are dreptate ca Marinuta este un omulean de nimic.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA