ora: 06:59, 08 mai 2013 7701
Autor: Victoria Dumbravă

Saharneanu dezvăluie de ce reformatorii din PL au votat pentru demiterea lui Lupu


Saharneanu dezvăluie de ce reformatorii din PL au votat pentru demiterea lui Lupu
Valeriu Saharneanu, deputat liberal
Foto: UNIMEDIA
Deputatul liberal Valeriu Saharneanu spune că reformatorii din PL au decis să voteze pentru demiterea preşedintelui Parlamentului deoarece Marian Lupu a refuzat să recunoască o nouă fracţiune în Legislativ. Politicianul a făcut această declaraţie în cadrul unei emisiuni la Publika TV, informează UNIMEDIA.

„Am votat pentru demiterea lui Marian Lupu pentru că el a ignorat demersurile noastre. El nu ne-a dat pauza necesară pentru a discuta candidatura procurorului. Lupu a încălcat legea. A depăşit cauza lui de preşedintel al Parlamentului. El a avut un comportament nedemn, a trişat atunci când a spus că nu recunoaşte decât o singură fracţiune liberală în Parlament”, a declarat Saharneanu.

Replica democratului Adrian Candu nu s-a lăsat prea mult aşteptată. „Nu vă este ruşine, dle Saharneanu? Aţi votat pentru demiterea preşedintelui Parlamentului fiindcă nu v-a dat o pauză, pentru că nu va dat maşină şi birou? Foarte inteligent. Ne blamează toată Europa. De ce nu aţi avut curajul în plen să vă ridicaţi în picioare şi să faceţi o declaraţie”, a afirmat deputatul PD.

UNIMEDIA menţionează că, la 25 aprilie curent, Marian Lupu a fost demis din funcția de președinte al Parlamentului cu 76 de voturi. În cabina de vot au intrat deputații PLDM, PCRM, unii deputați neafiliați și câțiva liberali din grupul reformator.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +2 (8)
  Побыстрее бы алежерь, и не видеть все эти морды!
  • 0 (8)
   Mdaaaa, mutre scirboase.
   Cica de la PartiduLingailor s-au dezlipit "Elita Intelectuala", se pune intrebarea- cu cine o ramas plistii daca acesti "reformatori" sint niste Cretini Ordinari.
   • -3 (9)
    acesti cretini ordinari si-au gasit locul linga cei de teapa lor...
    .
    D-le Saharneanu, credeam ca macar dumneata esti mai breaz, dar vad ca te-ai topit in verdeata cenusie definitiv.
    .
    Totusi, Ghimpu trebuie sa raspunda intr-o zi pentru ca a adunat si hranit atitea puslamale in PL (din voturile noastre!).
    • +2 (8)
     Deci, reiesind din spusele domnului Saharneanu, Lupu ar trebui tras la raspundere! Oameni buni, ajunge cu atitea faradelegi in rindul Parlamentarilor! Ma bucur cel putin ca Lupu nu mai ocupa fotoliul de virf al Parlamentului, chiar nu o merita!
     • +2 (8)
      Cred ca mai multi membri PD ar merita sa fie trasi la raspundere, dar din pacate cum sa fie trasi la raspundere cind organele ce ar trebui sa se ocupe de acest lucru se subordoneaza lor?
   • 0 (8)
    Ajunge, cred ca reformatorii au facut un pas corect. Bravo pentru curaj!
  • +1 (5)
   https://docs.google.com/forms/d/1JxDmpBQ_ykBZDINBD9bHZu_p_Hfn25Rnn1xWBkfHkqI/viewform?sid=389439d05997d4d4&token=pcbRaj4BAAA.XU7BeEOIXVPBmO6doyl-lw.NbX-1b7Y1SoEkqAWWAWwtw
   • 0 (6)
    А кто организовал этот опрос? Интересный результат -Dacă duminica aceasta ar fi alegeri generale pentru primăria Chișinău, pentru care canditat a-ți vota?---1 Igor Dodon -6%
    2 Dorin Chirtoacă-86%
  • +2 (2)
   ...trădătorii au și ei motive
   au și drepturi, vise, inspirații
   numai că în lupte decisive
   nu le dau crezare nici vrăjmașii...

   trădătorii sunt și dânșii oameni
   totdeauna vor cum e mai bine
   însă orișicum sunt niște fameni
   fără vre- o valoare pentru nimeni

   trădătorii sunt că colectivul
   Iuda necesar pentru Hristos
   trădătorii reprezintul selectivul
   moldobou cu sufletul pe dos...

   uite așa stă chestia , șocantă
   -numai trădători în parlament
   națiunea noastră delirantă
   e Iuda colectivă imanent...
   • +2 (2)
    însă cei mai trădători sunt comuniștii,
    cei mai proști și lacomi-liberalii,
    cei mai umiliți-filatelistii
    't-ui Bosforul, Dardanelul și Ardealul...
    • +2 (2)
     nu coboară țara asta niciodată
     benevolă de pe Crucea Răstignirii
     poate chiar și merită trădată
     poate chiar nu-și merită martirii...
     • +1 (7)
      Mai, nu cred ca acesti oameni merita sa fie numiti tradatori, pentru ca ei au procedat cit mai bine pentru cetateni! Tradatori sint cei ce au ramas in rindurile Partidului Liberal, suportind si conducindu-se mai departe dupa idealul lor - Mihai Ghimpu, care este si el un criminal! Vilele de la Bucuresti demonstreaza acest lucru.
 • +1 (9)
  se mai intampla ca si crvele au curaj. aceste curve curaj nu au.
 • +2 (8)
  Sa nu regrete dl Saharneanu ca a para-sutat turbaciuea de Lup. Iar mafiotul si sursa de infectii Candu simte, totusi, o unda de penibil, de aia face troaca de porci, ca nu cumva s-o sperie pe Carla del Ponte. Deh, si Candu, si Lupu si toata adunatura manga-masonica din PD-Mafie n-au dram de glagore in gargaunii lor gripati. Traiesc aerian, necuviincios si dubios, imputind Europa. Pacat ca pana in prezent decazutul Lupu nu a primit si un sut penal peste tigva bostera.
 • -2 (6)
  Грош вам цена тов. Сахарнеану, daca pentru asa ceva ati demis presedintele Parlamentului in asa vremuri grele pentru rm.Indiferent cine era el. Dar dupa cum stim ca tradarea se bazeaza pe minciuna, presupun ca nu acesta a fost motivul , ci tradarea in esenta, la baza careia sta BANUL!
  Doamne, ce vremuri traim!!!! Doamne da-le intelepciune suspusilor nostri!
 • 0 (8)
  nonconformistule, isusi numele te determina ce poama esti! De cind ai aparut pe forum tot improsti in jur cu venin. Parca ai fi zombat. Numai un comunist -KGB-ist poate sa se exprime in asa mod. Mai consulta un psihiatru, ca esti rau de tot.Altfel risti sa faci paranoia.
 • -1 (5)
  Saharneanu luativa desaga cu prostii primite de la Lucinschi si cu banii primiti plecati la pensie. Cei care au ales PL nu crede in tradatori.
 • -1 (5)
  Tradatorii nu au dreptul la stima si sa-l comentezi asta inseamna sa nu te stimezi pe tine, si sa fii partas la tradarea lor.

  Sunt cetățean activ
 • +3 (5)
  Ati fost si ati ramas un mare patriot al neamului.Ati adus lumina in casele noastre si pe vremea comunistilor.
  Ati inteles si d-voastra ca,de altfel si majoritatea populatiei RM,ca Guvernul a fost demis din razbunare si ura.L-ati inteles si pe LUPU,ca paru-si schimba,iar naravul,ba.Daca in Parlament vor fi toti ca cei 7 reformatori demult eram integrati in UE,dar ce sa facem:Ghimpu prefera vile la Bucuresti si lustruirea imaginii Papusarului,in schimbul reformelor,legilor,care ar imbunatati nivelul de trai al oamenilor,integrarea in UE si evident unirea cu Tara-muma, România.

  Sunt cetățean activ
 • +1 (1)
  )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ““Ziua Libertății Presei-2013” marcata in Republica MOLDOVA,………. ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? “Nume șters” - “Comentariul a fost șters de redacție”….. //CLOUNICOMEDIAPORT/ ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) NEWSPERMALINK:) - http://unimedia.info/stiri/ )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))…
 • +1 (1)
  )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ""2013 - Anul european al cetățenilor și în Republica Moldova"............... ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? “Nume șters” - “Comentariul a fost șters de redacție”….. //CLOUNICOMEDIAPORT/ ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) NEWSPERMALINK:) - http://unimedia.info/stiri/2013---anul-european-al-cetatenilor-si-in-republica-moldova-55843.html )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))…
 • +1 (1)
  )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? “”Moldovenii se consideră un popor fericit, arată datele unui sondaj de opinie”….. ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? “Nume șters” - “Comentariul a fost șters de redacție”….. //CLOUNICOMEDIAPORT/ ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) NEWSPERMALINK:) - http://unimedia.info/stiri/-13916.html ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))…
 • 0 (0)
  Da!Exact ca copii(lasca treci tu pe linga casa mea)ce rusineeeeee.REFORMATOR?
 • +1 (1)
  WOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOW (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? “Nume șters” - “Comentariul a fost șters de redacție”….. //CLOUNICOMEDIAPORT/ ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ““Ziua Libertății Presei-2013” marcata in Republica MOLDOVA,…. ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) NEWSPERMALINK:) - http://unimedia.info/ galerie/257#f1 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))…

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA