S-a ales cu arsuri pe mâini și față după ce a aprins focul cu benzină. O copilă de 12 ani a ajuns de urgență la spital

S-a gânsit să aprindă focul cu benzină, însă acesta i-a provocat arsuri. O copilă de 12 ani a ajuns la spital, fiind internată de urgență cu arsuri de gradul III și IV pe suprafața corpului.

S-a ales cu arsuri pe mâini și față după ce a aprins focul cu benzină. O copilă de 12 ani a ajuns de urgență la spital
(Foto: Alba24)

Totul s-a întâmplat aseară în localitatea Racovăț, raionul Soroca. Fata, aflându-se singură acasă. a hotărât să facă focul, iar pentru al aprinde a folosit benzină. În câteva clipe mâinile și fața au fost cuprinse de flăcări, locuința însă nu a avut de suferit. Toate circumstanțele producerii acestui caz urmează a fi stabilite.

Un alt caz în care a avut de suferit un bărbat în vârstă de 37 de ani s-a întâmplat ieri în orașul Căușeni. Conform informațiilor preliminare persoana cel mai probabil s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon de la o sobă defectă lăsată cu focul aprins pe parcursul nopții. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital.

Pub

Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI atenționează oamenii să fie foarte prudenți la utilizarea sobelor. Mai mult, pompierii îndemnă oamenii să evită aprinderea focului cu substanțe inflamabile și să nu le permită minorilor exploatarea acestora. Conform datelor Serviciului de la începutul anului 2017 în Republica Moldova au avut loc 407 incendii în care au decedat 41 de oameni.  

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub