ora: 12:13, 11 ian 2017 2172

Rusia nu are materiale compromițătoare despre Trump, susține Kremlinul


Rusia nu are materiale compromițătoare despre Trump, susține Kremlinul
Foto: rompress.info

Rusia nu deține materiale compromițătoare cu privire la președintele ales al SUA, Donald Trump, sau la fosta sa rivală democrată Hillary Clinton, iar dovezile invocate în acest sens de șefii serviciilor americane de informații sunt "total false", a afirmat miercuri Kremlinul.

"Kremlinul nu are niciun 'kompromat' cu privire la Trump", a declarat purtătorul de cuvânt al președinției ruse Dmitri Peskov, folosind un termen moștenit din jargonul sovietic ce desemna informații compromițătoare culese împotriva unor persoane susceptibile să fie șantajate, notează agerpres.ro.

Marți seara doi oficiali americani au relatat că șefii a patru agenții de informații ale SUA i-au prezentat lui Trump o serie de documente clasificate din care ar reieși între altele că agenți secreți ruși se află în posesia unor informații compromițătoare în ce-l privește.

Potrivit New York Times, ar fi vorba inclusiv de detalii "grafice" privind activitățile lui Trump cu niște prostituate la un hotel din Moscova, filmate de serviciul secret rus pentru a avea cu ce să-l șantajeze pe viitor.

Cu câteva ore înainte de prima sa conferință de presă de după alegerea sa la Casa Albă, la 9 noiembrie, Donald Trump a respins aceste relatări, afirmând că sunt "invenții".

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • 0 (0)
  SUA, Rusia, etc. pun si eu un comentariu aici la rubrica Externe, pentru cine are rabdare sa urmareasca TED Talks. Un raspuns la intrebarea:
  Care tara face cel mai mult bine in lume?
  Cred ca e un top cel putin interesant, daca nu chiar surprinzator:
  https://www.youtube.com/watch?v=1X7fZoDs9KU
  PS: Cine nu are rabdare sa urmareasca tot discursul, rezultatul este la minutul 12:35, cu completarea la min 14:04
  Enjoy!
 • 0 (0)
  Cristi,
  Topul totusi este un lucru relativ, si depinde ce elemente au stat la baza. Cand te gandesti ca Rusia si China vor domina in timpul apropiat, este preocupant ca locul 95 si 105 pot insemna "cel mai bun" a zilei de maine. Este placut sa urmaresti punctul de vedere a unui tip, care are viziuni neadecvat de optimiste despre lume, crezand ca realitatea de astazi va perpetua continuu.

×
Externe
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA