ora: 11:37, 15 iul 2017 21704
Autor: Redactia UNIMEDIA

Rogozin se ia de Plahotniuc: Știe cineva de ce unicul miliardar dintr-o țară săracă instigă la război pe Nistru


Rogozin se ia de Plahotniuc: Știe cineva de ce unicul miliardar dintr-o țară săracă instigă la război pe Nistru
Foto: Dmitri Rogozin via Facebook

Vicepremierul rus, Dmitri Rogozin a comentat în stilu-i caracteristic discursul liderului democrat din cadrul reuniunii Internaționalei Socialiste. Rogozin, cunoscut drept un aprig susținător al regimului de la Tiraspol îl acuză pe Plahotniuc de instigare la un nou război pe Nistru.

"Cine știe, de ce singurul miliardar al unei țări sărace instigă la un nou război pe Nistru?", sună întrebarea pe care înaltul demnitar de la Moscova a plasat-o pe pagina sa de facebook, însoțit de înregistrarea video a liderului PDM.

 

Democrații nu au comentat deocamdată mesajul lui Dmitri Rogozin. 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +1 (15)
  Cam moale l-o criticat pe plahan. Dao-n p*la de transnistrie si gagauzie, acolo fuge lumea din tara ca si din Moldova. Degraba vor ramane numai deputatii, batrinii si sustinatorii bidle a URSS.
  • +3 (11)
   Da si nu va placut comentariul? adevarul doare "kak ni kak"
 • +3 (7)
  si asta se teme sa-i spuna pe nume )) nu are decit sa-l intrebe personal... vad ca facebookul e o metoda buna pentru politicienii fricosi sa-si exprime parerile
 • +1 (1)
  Sunt mana in mana doar pentru presa si prostime fac un teatru ieftin, unu e pro-rus altu e pro-Europa, sa poate multe si rusii si europenii de bani. Vitelul destept suge de la doua vaci nu doar de la una :)). Rep Molotova merge bine, mai avem putin si depasim Elvetia !

  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_European_countries_by_average_wage
  Salar mediu net in mana 2017

  Suedia - 2465 euro
  Germania – 2265 euro
  Franta – 2157 euro
  Anglia – 1960 euro
  Italia – 1725 euro
  Spania – 1718 euro
  Portugalia – 846 euro
  Polonia – 762 euro
  Ungaria – 648 euro
  Romania – 522 euro
  Rusia - 519 euro
  Bulgaria – 413 euro
  Serbia - 391 euro
  Kasakhstan – 346 euro
  Belarus - 314 euro
  Rep Moldova – 200 euro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ucraina – 185 euro
 • +3 (3)
  Pentru a se mentine la putere si a scapa de pedeapsa binemeritata,Plohis poate provoca si razboi - pe Nistru ori doar in partea dreapta (un razboi civil),despre acest fapt sunt sigur,vazand ce comportament are proxenetul atatia ani!
  Dar actiunile indreptate spre controlul frontierei dintre doua state - R.Moldova si Ucraina,sunt in deplina concordanta cu dreptul internatinal,aici anume Rusia incalca aceste drepturi,implicandu-se in afacerile interne ale altui stat.Controlul frontierei nu inseamna blocarea activitatii agentilor economici din stanga Nistrului,atata timp cat ei nu incalca legea!
  Doresc mult ca Ucraina sa inchida toate punctele de trecere a frontierei la hotarul cu separatistii,atunci astora poate le va fi mai "comod"...
  • -4 (6)
   Cum s-ar zice : gasiti diferenta dintre spusele omului kremlinului Rogozin si omul lui Dodon, mihai_td. Eu unul nu o vad.
   .
   Rogozin consideră discursul lui Plahotniuc de la New York „un apel la război pe Nistru” si mihai_td la fel.
   Si asta doar pentru ca Plahotniuc a cerut ca sa fie scoasa armata Rusiei de pe teritoriul Republicii Moldova (din Transnistria). Apropos, ceea ce insusi Rusia s-a angajat sa o faca inca in urma cu 18 ani la summitul OSCE de la Istambul.
   .
   În discursul său, Vlad Plahotniuc s-a referit foarte mult la problema transnistreană, menționând că Republica Moldova continuă să se confrunte cu separatismul, scrie Pavel Maftei .
   https://deschide.md/ro/stiri/politic/14830/Rogozin-consideră-discursul-lui-Plahotniuc-de-la-New-York-„un-apel-la-război-pe-Nistru”.htm
   • -4 (6)
    mihai_td e omul Moscovei, care pină mai dăunazi purta mască. Dodonistii, gen mihai_td, au jucat mereu la 2 mese doar să capete increderea de patrioti ai Moldovei, iar acum inainte de alegeri au iesit la rampă deshis. Pentru ciolanul aruncat de Rusia ei sunt gata sa-si trădeze si pămintul si părintii si neamul. Morala pentru ei nimic nu contează, ci doar să-si umple buzunarele. Vedeti mai jos cum mihai_td il infiltreaza pe protejatul lui :
    ----------
    mihai_td la ora: 12:57, 24 iul 2016
    +5 (9)

    Daca, ipotetic vorbind, ajunge in turul doi candidatul lui Plohis (oricare ar fi acesta) si Dodon, atunci desigur ca Dodon e preferabil.
    Sunt cetatean activ.
    ----------
    Se vede ca esti activ, pentru Moscova !!!
 • +2 (4)
  ..nubunul asta de Plahoi o sa scape focul din miini...
 • 0 (6)
  da corect a vorbit ploh la congres si destul de presant uitativa cum cocosul rogoz a inceput sa cotcodaceasca despre miliardarul ,care vrea sa-i demonteze anclava
 • 0 (4)
  rogozin neglijaza faptul ,ca de data asta razboiul pornit de el in 92 ar putea sa se termine cu casa lui
 • 0 (0)
  Imi suna a cearta de fatada. Nu stiu cat de adevarata a fost reactia lui Rogozin. tare mi-e ca a fost doar o ploaie rece de vara. Mai degraba ar fi mana in mana si acum este prezentat primul episod al unei comedii ieftine.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA