Reprezentanţii Partidului „Șor” şi avocaţii lui Ilan Șor efectuează o vizită oficială la Consiliul Europei

Vicepreşedintele Partidului „Șor”, Marina Tauber şi avocaţii lui Ilan Şor, Iulian Balan şi Denis Ulanov, la invitaţia membrilor Consiliului Europei,  efectuează o vizită oficială la Bruxelles şi Strasbourg, pentru a participa la dezbateri şi audieri cu privire la cazul Primarului de Orhei, Ilan Şor.

În cadrul vizitei oficiale, reprezentanţii lui Ilan Şor vor avea o serie de întrevederi de lucru cu participarea mai multor deputaţi europeni şi diverse grupuri politice, precum şi reprezentanţi ai mass-media, experţi şi factori de decizie ai forţelor politice europene.

Reprezentanţii Partidului „Șor” şi avocaţii lui Ilan Șor efectuează o vizită oficială la Consiliul Europei
(Foto: Partidul Șor)

Potrivit unui comunicat de presă, membrii delegaţiei vor susţine o conferinţă de presă cu participarea presei internaţionale şi membrilor Consiliului Europei.

UNIMEDIA amintește că aceștia au mai efectuat la 12 iunie curent,  o vizită oficială la Strasbourg, Parlamentul European, unde, de asemenea au avut o serie de întrevederi cu deputaţii europeni.

Primarul de Orhei a fost reţinut la data de 22 iunie 2016 în cazul „BEM”, iar la 21 iunie curent instanţa de judecată a emis o sentinţă de condamnare pe numele acestuia la 7 ani și 6 luni de închisoare.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI